Svi su zasluzni - i oni koji pitaju i oni koji odgovaraju
STRANA 1 OD 1
MACHINE
Svi su zasluzni - i oni koji pitaju i oni koji odgovaraju
11.09.2007. 21:11
T5584
status: user broj poruka: 5704
Ovako, posto vidim da me dosta pominjtete, u pozitivnom kontekstu, naravno, skrenuo bih paznju na to da je ovde pre mene bilo gro finih ljudi i dobrih poznavaoca ITa. Njihovo zalaganje je vece i bitnije nego moje, jer su krenuli iz hladnog starta, od nule. Ja sam dosao na polu-gotovo stanje, koje je na nekin nacin iskristalisalo forum. Zao mi je sto nema nekih ljudi, zao mi je sto neki drugi ne dodju pa da bude zanimljivije i kvalitetnije. Sarolika pitanja iziskuju alternativne odgovore iz kojih se svasta moze saznati. Zato molim, da se moj alias ne velica toliko, niti sam ja to zasluzio niti je to bio moj cilj, svestan sam svog znanja ali ono bitnije je da sam svestan i svog neznanja, a to se tice i opste kulture i ITa i medicine. Uz sve vas sam i ja ponesto naucio i podsetio se onoga sto sam zaboravio...Sve najbolje svim clanovima PCberze!!!
Moram pozdraviti tvoj glas razuma i tvoju skromnost.Lepo od tebe sto razmisljas u tom pravcu-ispravno.Bar bi ostali trebali da se ugledaju pa bi nesto i postigli.Niko te ne velica my good friend nego samo iznosi cinjenice.Uvek si bio spreman da pomognes ljudima i da das poptune odgovore.Cak kad je meni licno bilo priznajem javno,bilo tesko da neke stvari objasnjavam ponovo,ucim i usmeravam jer mi je svega toga vec preko glave jer sam se smorio ti si nastavio istim tempom i to pratim vec duze vreme i pitam se odakle ti vise energija i volja za tako nesto?gman-a recimo u poptunosti razumem kad je izrazio svoje razocarenje jer se i ja isto tako osecam.Naravno da ovde ima jos ljudi poput tebe sa manje ili vise znanja a to je sad diskutabilno ali poenta je da mi svi budemo slozni i da se medjusobno postujemo,zato te mnogo puta i pomenemo jer si ispao korektan i voljan da svakome pomognes.Veliki pozdrav za tebe kao i za ostale clanove PC Berze.Ljudi drzite se koliko god je moguce,kad budemo tonuli,tonucemo zajedno jer od nade za boljitak i napredak ocigledno nema nista!
Svakako onaj koji ostaje najviše se poštuje. Nemoj biti skroman Machine, jer skroman i onaj koji ne zaslužuje poštovanje, a pravi se da zna ispada u očima običnih ljudi isti kao i onaj koji stvarno zna. Veruj mi znam iz ličnog iskustva. A što se tiče ostalih neka prihvate svoju ulogu u društvu i svima će nam krenuti mnogo bolje. Nema predaje, jer život je uvek borba, a u našem poslu to je jedno te isto. Žao mi je što se nisam nastavio baviti onim što volim nego sam terao inat ocu, pa sam postao maš. tehnolog, a ne kompjuterski tehnolog.(Ãale je hteo da budem ETF-ovac, ali ja nisam hteo pa sam upisao maš. fakultet u NS-u, a posle u Londonu i tehn. fakultet, koji sam završio, ali nisam diplomirao sa uspehom koji sam hteo, ali nema veze). Najbitnije u životu je istrajati da bi mlađe snage nastavile gde smo mi stali. Treba veličati one koji su postavili osnove i standarde za sve ostale, a to je ono što našu profesiju diže na viši nivo i daje podstreka nekim novim da budu bolji ljudi i možda bolji od nas samih. Toliko od mene. Pozdrav za sve forumaše i one koji će to postati !!!
Re: Svi su zasluzni - i oni koji pitaju i oni koji odgovaraju
11.09.2007. 23:18
status: user broj poruka: 9420
:: Ovako, posto vidim da me dosta pominjtete, u pozitivnom kontekstu, Ma mozemo mi, ako hoces, da te pominjemo i u negativnom... ili ne mozemo... hmmm... ne..daa....ovaj... zaboravi...
gde je to pifo, bre?
Sve najbolje svim clanovima PCberze!!! :: :: :: - R a v e n L o r d -
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.