A sto je skroz istripovano gledam sinoc njegov poslednji film iz ove godine za pred spavanje, jutros palim komp i ova vest na berzi..... Bas sam se izbedacio
Fast and Furious ti je naj naj fransiza o kolima i kriminalu u jednom.... Ja cu ga pamtiti po filmskom serijalu i ogromnom pozitivnom duhu... Kad god sam uhvatio neke emisije o filmovima njega kad dovate to je pucanje od smeha :) Fast and Furious je zavrsena sad prica.... naci mu zamenu izuzetno tesko....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Fast and Furious mi nikad nije bio neki film,ali Walker-a cu uvek pamtiti po filmu The Death and Life of Bobby Z :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
A ja sinoc poceo da gledam Hours i u pauzi odem malo na Blic i procitam vest :(
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: A sto je skroz istripovano gledam sinoc njegov poslednji film iz ove godine za pred spavanje, jutros palim komp i ova vest na berzi..... Bas sam se izbedaci :: :: http://yify-torrents.com/movie/Hours_2013_1080 :: ::
Voleo sam tog glumca, zato sto je bio fast and furious i u privatnom zivotu. strastveno voleo automobile i uzivao u njima. ali eto, i najboljima se desi da naprave gresku :(
Ne jurcajte i ne divljajte ljudi, koliko god mislili da ste extra vozaci i koliko god auto bio extra , uvek ima nepredvidjenih situacija koje ne moze niko da kontrolise, a sve to moze da se izbegne pri manjim brzinama.
Slazem se, Pancevci su na drugom mestu kao najgori vozaci, ali sta poruciti osobama lepseg pola koje ubedljivo brane titulu dugi niz godina..? Zaebite sminku, `parkirajte telefon`.. ma vazi
:: Ne jurcajte i ne divljajte ljudi, koliko god mislili da ste extra vozaci i koliko god auto bio extra , uvek ima nepredvidjenih situacija koje ne moze niko da kontrolise, :: a sve to moze da se izbegne pri manjim brzinama :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Gde si iskopao i kako tu statistiku za Pancevce i voznju? Broj nesrcea na kolicinu vozila u gradu, proporcionalno/po procentima Beograd prednjaci, svi ostali gradovi su tu negde.
vec njegov drugar koji je isto poginuo na vozacevom mestu a glumac na suvozacevom...
Sto se tice pancevaca potvrdjujem, najgori vozaci, ne prave oni problem u pancevu vec problem nastaje kad pancevac udje u bg, kolaps saobracaja u najavi. Zrenjaninci nisu daleko....
Nisam vise vozac, trenutno nemam auto tako da ne bude da se ja osecam prozvan, mene samo zanima kako bi se profi Beogradjani vozaci snasli, da idu prvi put i voze u nekom vecem gradu recimo Njujorku Londonu i slicno.
Stvar je u tome sto ne poznajes grad, gde i sta, pa gledas gde i kad i da li trebas da skrenes tamo ili vamo. A sto se tice vozacke kulture sviranje na zuto i besno KRECI AJDE mikro sekunda je prosla i slicno, presecanje uskakanje ispred po bg-u (kola sa bg tablama) ni ne treba komentarisati...
Ako si bahat i bezobrazan vozac onda si dobar vozac?
Ima nesto istine u tome sto pises, inace vozim od `99 , bahat nisam ali po potrebi znam i to da budem. E to sad nepoznavanje grada ima i toga, mislio sam da odlicno vozim dok nisam imao priliku da se provozam Rimom, i ako sam imao navigaciju i znao kuda treba da idem popio sa 3-4 blaga udara ( samo su me opsovali i krenuli dalje nisu ni izasli ni pogledali koja je steta) od pozadi pri kretanju sa semafora dok nisam shvatio da kad se upali zeleno svetlo krecu svi a ne samo prvi koji je u koloni na semaforu, pa onda tek drugi, treci.... kao kod nas kako se radi, dakle tamo krecu svi u istom momentu kao da su spojeni vagoni i jedan li zakaze stize ga ovaj iza.Svaka neodlucnost i nepotrebno zastajkivanje dovodi do lancanog kolapsa....
:: Nisam vise vozac, trenutno nemam auto tako da ne bude da se ja osecam prozvan, mene samo zanima kako bi se profi Beogradjani vozaci snasli, :: da idu prvi put i voze u nekom vecem gradu recimo Njujorku Londonu i slicno :: :: Stvar je u tome sto ne poznajes grad, gde i sta, pa gledas gde i kad i da li trebas da skrenes tamo ili vamo. A sto se tice vozacke kulture sviranje na zuto i besno KRECI AJDE mikro sekunda je prosla i slicno, presecanje uskakanje ispred po bg-u :: (kola sa bg tablama) ni ne treba komentarisati.. :: :: Ako si bahat i bezobrazan vozac onda si dobar vozac :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
sam morao da prenesem taj post, inace ovo sto je lik napisao je sasvim normalna stvar i pojava u Beogradu:
`Ja sam isto pre mnogo godina mislio da je to mit. Nažalost, uverio sam se da je istina. To je pravi fenomen za koji imam samo dva objašnjenja:
1. Veliko zagađenje utiče na sposobnost upravljanja velikom mašinom 2. Preterana naviknutost na spor saobraćaj u Pančevu
OK, šalim se za prvi razlog, a ni drugi mi baš ne pije vodu, pošto viđam svaki dan registracije iz cele Srbije i ljudi prave razne greške, ali niko ni približno kao Pančevci. Danas sam video dva udesa - jedan u 29. i drugi na Dorćolu - u oba su bili Pančevci. Stižem na Zrenjaninski, a tamo opet Pančevac - hteo da skrene u Metro, ali nije ušao u traku za skretanje, nego ostao u traci za pravo i boli ga uvo. Iza njega gužva, kolona, ljudi sviraju, urlaju, mašu mu, a on ni 2%. Upali se nekako zeleno za skretanje, pa tek tad kako se zbunio ... Dok se usaglasio sa ovima iz trake za skretanje ... A najbolje je kad si iza Pančevca i prilazite semaforu, pa zeleno počne da trepće! U takvim situacijama odmah na kočnicu, zato što je nemoguće predvideti šta će on uraditi. Uglavnom prvo naglo uspori kao da će da stane 30 metara pre semafora, pa kad vidi da zeleno još trepće da pun gas, pa opet zakoči kad se upali žuto ... A prestrojavanje u gužvi - ispreči se preko obe trake, pa ni napred ni nazad ... Znači, kad se kaže da su Pančevci najlošiji vozači, ne misli se na to koliko udesa izazivaju (bilo bi mnogo više da ostali ne beže od njih) ni kakve prekršaje čine, već na to da se za volanom ponašaju kao Alisa u zemlji čuda. `
Ocevici kazu da je bio u nesvesti dok je zadnji deo automobila bio u plamenu. Strasno je to sto svi oplakuju glumca a niko njegovog drugara koji je bio s njim u kolima. Valjda to tako ide kad nisi poznat. :P R.I.P za obojicu.
Cisto sumnjam, mnogo njih ni ne zna da je Paul bio suvozac i da nije bio solo. Opet treba odati pocast i njegovom drugaru koji je vozio jer mu sigurno nije bila namera da ubije sebe i Paula (koji mu je prijatelj). Shit happens bro. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Pa taj lik je kriv za smrt suvozaca tj glumca, :: on je vozio, on je divljao :: Valjda zato :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.