druzino od foruma...krenem vam ja danas u kupovinu kompa i monitora koji sklapam vec mesec dana ...iiii... Obisao sam oko 20ak prodavnica i ni ujednoj,ama bas ni u jednoj nisu imali sve sto mi treba ,a o monitorima i da nepricam...svaka radnja ima u proseku izlozeno oko 4 monitora ili ni j edan... Pitam ja njih pa dobro jel mogu ja taj monitor da vidim uzivo,(o testiranju nisam ni pomisljao) a prodavci odgovaraju sa.. NE , MOZETE SAMO DA NARUCITE PA GA KUCI GLEDAJTE I TESTIRAJTE... Mislim da ce mi trebati jos mesec dana da pronadjem ozbiljnu prodavnicu koja ima sve sto mi treba a da nije na sedmom spratu ili trecem..odakle ce posle da se odsele.. ...toliko o nasim postenim prodavcima..
...pre par dana sam čitao ovde negde da po našem zakonu imaš pravo da vratiš robu do sedam dana od kupovine, ukoliko nisi zadovoljan. Ukoliko trgovac to ne dopusti, samo zapreti sa inspekcijom. Imam ortaka (doduše u Valjevu) koji radi u tržišnoj i jedva čekaju taqkve pritužbe, jer su se nadrndani trgovci svima popeli na k...
`Lakše je postavljati glupa pitanja nego ispravljati glupe greške.` Marfijev zakon
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.