Pozdrav ljudi, uopste ne pratim.konzole ali razmisljam da kupim.neku polovnu pa me zanima koje su od ove 2 iz naslova bolje....cuo sam.da su u sustini iste samo sto ps3 je sony brend pa je skuplji.....
Sony ima dosta jace,da ne kazem kvalitetnije ekskluzive,msm naravno na igre. Ima i Xbox 360 svojih aduta ali God of War,Journey i Last of Us(NPR,ima ih brdo)su po meni daleko ispred onih za xbox.Ali dobro ovo je cisto subjektivno.
Sa druge strane xbox igre su dosta manje u pogledu gigabajta i imas brdo torrenta sa kojih sve ide kao po loju.Nije problem ni sa ps3 doduse,kod Rusa ima sve :)Problem je samo sto zauzimaju poprilicno,ali dobro. U startu xbox 360 je jeftiniji naravno.
Da uzimam,isao bih na Sony,dao sam odgovor zasto u prvom pasusu. Nek kolege objasne kako i sta sto se tice hacka,ako ne gresim sa debeljkom nema problema nikakvih,nzm za slim ,ali nek upuceniji kazu kako i sta.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
idi na ps3 slobodno. hdd mozes da turis bilo koji svoj custom veci ili manji.
Na njemu ces da drzis igre da ne moras da ubacujes diskove a gomila igara ni ne moze da radi preko diskova nego samo direktno sa hdd-a, tako su ih krekovali. I naravno sejvovi se nalaze na njemu.
Aj jos jedno pitanjce i to je to....kako sevkrecu polovni sa cenama otprilike... Prodacy stampac ovih dana(nadam se ) pa da vidim koliko mi jos fali..... Jel znate mozda koliko mogu da dobijem za hp cp 1215 otvarao sam teme ali mi niko nije odgovarao :(
Aj jos jedno pitanjce i to je to....kako sevkrecu polovni sa cenama otprilike... Prodacy stampac ovih dana(nadam se ) pa da vidim koliko mi jos fali..... Jel znate mozda koliko mogu da dobijem za hp cp 1215 otvarao sam teme ali mi niko nije odgovarao :(
AMD Phenom II 955 BE MSI 970A-G46 AMD 7970 4x 4GB DDR3 1.6GHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II 1x 3TB SATA III SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.