Kada se mogu ocekivati preostale izmene na forumu? Dakle: lepljive teme, veca povrs na naslovnici, dodeljivanje statusa moderatora (pojedinim proverenim forumasima), mogucnost upload-a slika (makar i ograniceno), veca funkcionalnost u smislu infoa (padajuci meniji ili polja za konfiguraciju, biografiju, kontakt...), dodela statusa korisnika umesto `user` naziva (tipa: advanced, professional, expert...sa npr. nivoima iskustva barovi od 0-100 (gde bi se ocenjivalp: od kada je na forumu, nivo iskustva i znajnja, pouzdanost odgovora, ljubaznost, br. postova) od kojih cete neke vi odrediti a neki da budu menjani glasanjem u real-time-u...naravno, znam da nije jednostavno i da ima posla, samo nam recite sta se od navedenog konkretno moze ocekivati i okvirno kada. Hvala unapred!
Problem je što oko sajta ima toliko posla tako da forum nikako da izbije u vrh radne liste.
1. Lepljive teme ću pokušati da rešim u narednih nekoliko dana, a možda i brže. 2. Veća površina na naslovnoj strani? Pa ne znam baš, ..., ajd da kažem da ćemo proanalizirati to malo pa ćemo videti da nešto smislimo i nekako bolje uredimo prvu stranu. 3. To sa moderatorima je lako izvesti, ali problem je što se user-i i bez toga stalno svađaju pa se bojim da bi tu bilo ljubomore, smeštanja, prozivki, vređanja i sličnih stvari pa se malo boji da to odradim. 4. Upload sa trenutnim serverom ne mogu da odradim, jedino rešenje je da te slike smestim na neki eksterni server. Hm... ne znam koliko je to baš neophodno. 5. Sve ostalo može i pokušaću da to odradim što pre, ali neću ništa obećavati jer sam neka obećanja već prekršio.
:: Problem je što oko sajta ima toliko posla tako da forum nikako da izbije u vrh radne liste
Kao sto sam vec jednom rekao, objavite source pod GPL ili bilo kojom copyleft licencom i besplatno cu pomoci u programiranju sajta/foruma :)
:: 3. To sa moderatorima je lako izvesti, ali problem je što se user-i i bez toga stalno svađaju :: pa se bojim da bi tu bilo ljubomore, smeštanja, prozivki, vređanja i sličnih stvari pa se malo :: boji da to odradim
Pa svadja ce biti bez obizra na to da li mu pise user ili admin... Ne vidim da je to dobar razlog za odluku da nikakvi nivoi ne postoje... Samim tim sto su svi useri, gomila ljudi ne moze da pomogne u odrzavanju sajta... Zasto odbiti toliku besplatnu radnu snagu? Ionako ne stizete ni na kritike da odgovarate :)
:: 4. Upload sa trenutnim serverom ne mogu da odradim, jedino rešenje je da te slike :: smestim na neki eksterni server. Hm... ne znam koliko je to baš neophodno
Dozvolite linkove sa par proverenih sajtova koji sluze samo za smestanje slika... Svako moze da tamo otvori nalog, posalje sliku i onda samo stavi link do strane...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.