Item 6? S.M.A.R.T.? Neko te je naljutio, iznervirao? Ili si samo
24.03.2013. 22:33
status: user broj poruka: 10997
spalio Djenku?
Pazi, Kris je solidan autor, solidan gitarista, ali nije to neka narocita pesma - stare, dobro prezvakane blues teme (Me and the Devil, Crossroads...). Tuga, oblacno vreme, Stormy monday... Evo nam stize prolece, i lasta sto prolece, nemoj klonuti duhom... Ako hoces zaista da se razalostis, jednostavno se suocis sa sobom samim - Majkl Hedzis je dotakao dno & the highway took him straight to hell (a dosao sa onakvih visina!)...
Prevodioc/lac vec u startu ima greske u prevodu. Ovako treba da izgleda: Mirujuci na auto putu, video sam zenu kraj samoga puta. Sa licem koje sam poznavao kao svoje....
A kod njega, vec mozete i procitati. Svaka mu cast na trudu, ipak se ulaze vremena za ovako nesto.
Re: Item 6? S.M.A.R.T.? Neko te je naljutio, iznervirao? Ili si samo
24.03.2013. 22:47
status: user broj poruka: 4420
Eeeeeh... Slusajte Alice in Chains: Man in the box, Down in the hole, Would?, Junkhead, Rooster, Nutshell, Get born Again...
:: spalio Djenku? :: :: Pazi, Kris je solidan autor, solidan gitarista, ali nije to neka narocita pesma - stare, dobro prezvakane blues teme (Me and the Devil, Crossroads...). Tuga, oblacno vreme, Stormy monday... Evo nam stize prolece, i lasta sto prolece, nemoj klonuti duhom.. :: Ako hoces zaista da se razalostis, jednostavno se suocis sa sobom samim - Majkl Hedzis je dotakao dno & the highway took him straight to hell (a dosao sa onakvih visina!).. :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.