Da li mi se cini da sajt PC berze ima drugaciji izgled? Imam monitor gusce rezolucije tako da su mi sitna slova tema, a kada uvecam na ctrl + onda teme se pojavljuju u dva reda i nepregledne su.
Kad smo `kukali` da se malo poboljsa izgled i sam forum, bili smo razocarani sto se nista nije promenilo tj sto nase `molitve` niko nije uslisio, a sad kad se nesto menja (na bolje jel) onda opet `kukamo` kako je sranje... Sacekajte malo, nista se ne desava preko noci, kapiram da ce Zeljko i Misa uciniti jos dosta, ne bi li se ovaj forum i sajt vratili na nekadasnje staze.
Sitna su mi slova dok ne uvelicam, a kada uvelicam ide tema u dva reda, dosta je nepregledno, probajte sa nekim monitorom gusce rezolucije kako to izgleda.
ima 2048 x 1152 rezoluciju na 23 inca. Verovatno je nezgodno i ljudima sa 27 inca na 2560 x 1440. Ako bih opisao sta se desava cini mi se da se slova dosta manje uvelicavaju u odnosu na ostatak sajta i kada vise puta uvelicam deluje nepregledno. Ako imate prilike pogledajte sajt na nekim od monitora sa ovom rezolucijom...
Pokarabasilo se, nisu odradili za sve browsere. Meni na mozili a i na telefonu izgleda ok, ne ovako kao tebi. Sto se fonta tice, ima 1000 lepsih a gde ste nasli bas ovaj prost, nije mi jasno. Onda sto se dizajna tice, stvarno me mrzi da pisem o tome, ali red je da `presvucete` ovaj sajt. Ovaj dizajn stoji od 2006, bar ja znam za sajt od tad, a verujem da je i od pre isti dizajn. Sve ovo je zastarelo, smara. Novim dizajnom verujem da bi privukli dosta ljudi a i nove sponzore....
:: Ako je do mene nesto pa ovako izgleda, OK :: :: Ali ako ovako zaista i izgleda, nemam reci, uzas . :: :: http://imgur.com/GiOFgh :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.