Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Dokle, bre, vise taj Kolja
STRANA 1 OD 2  
MACHINE Dokle, bre, vise taj Kolja 13.07.2007. 09:30 T4992

status: user
broj poruka: 5704
Do sada mi nije dolazilo kao vama a sada 2 za redom, evo ga:

Poštovani,

Dobili ste poruku od Korisnika PC Berze, kao odgovor na poruku koju ste napisali na Forumu PC Berze:

Ime i prezime pošiljaoca: nebojsa djakovic
e-Mail pošiljaoca: kolja_lp@yahoo.com

http://www.serbianbusinesspages.com/

Na ovu poruku ne odgovarajte sa Reply jer nije poslata sa e-Mail adrese Korisnika PC Berze koji želi da Vas kontaktira, već je poslata sa Administrativnog e-Maila PC Berze.

Hvala,
https://www.pcberza.co.yu

- C H A M E L E O N -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Prijavi ga kao spamera... 13.07.2007. 09:37 #23518

broj poruka: 7769
Prijavi ga kao spamera ali ne PCBerzi nego Yahoo.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Pisko e pa... 13.07.2007. 09:48 #23522

broj poruka: 6645
Ako ćete vi, onda ja ne moram... da ga `skoljam`. Mada sumnjam da mu je problem da promeni adresu...
vampirbg ... 13.07.2007. 11:16 #23529

broj poruka: 711
Evo podataka... Lepo je sve ostavio... Samo je pogresio u kucanju prezimena... Imate da preporucite neki spam sajt da ga pretplatim (moze i SMS spam posto je ostavio broj telefona)?

Iz belih strana (verovatno njegov cale):

RADIÈI, MATEJA 011 2403476
DIMITRIJA TUCOVIÆA 24, BEOGRAD

Sa WHOIS:
Domain Name serbianbusinesspages.com

Expiry Date08-Oct-2007
Days Left for Expiry87
Record Creation Date 08-Oct-2006
Domain Status Active

Domain servers in listed order:
ns2.aqhost.com
ns.aqhost.com

RegistrantContact Details
Name kolja rodici
Company rodici
Email Address koljar@sezampro.yu
Address D.Tucovica 24
City Beograd
State/Region/Province
Zip 11000
Country RS
Tel No. +381.0642758880

AdministrativeContact Details
Name kolja rodici
Company rodici
Address D.Tucovica 24
City Beograd
State/Region/Province
Zip 11000
Country RS
Tel No. +381.0642758880

TechnicalContact Details
Name kolja rodici
Company rodici
Address D.Tucovica 24
City Beograd
State/Region/Province
Zip 11000
Country RS
Tel No. +381.0642758880

BillingContact Details
Name kolja rodici
Company rodici
Address D.Tucovica 24
City Beograd
State/Region/Province
Zip 11000
Country RS
Tel No. +381.0642758880
krkub donkihotizam 13.07.2007. 11:36 #23530

broj poruka: 1018

vidite da je vec promenio i `sender name`, i adresu... moze biti banovan i 10³.³. puta, opet ce se vratiti...

bacio je oko na pcberzu i kraj...

krkub offtopic 13.07.2007. 11:41 #23531

::moze biti banovan i 10³..³.. puta, opet ce se vratiti..

i jako pocinje da me nervira da to sto ukucam - ne znaci i da ce se videti bas tako...

(napisah `10 na trideset treci`, a ne 10³..³..)

a tek cirilica... :/

smor
vukdusan ... 13.07.2007. 12:43 #23534

broj poruka: 800

ja cu da ga cimam...
meni je poslao vec tri...
Goran8407 Re: ... 13.07.2007. 13:41 #23541

broj poruka: 134
Spamujte i vi njega cimanjem :) On posalje mailove - a svi ga cimaju po ceo dan, sta mislite kako bi njemu bilo :) :)

::
:: ja cu da ga cimam..
:: meni je poslao vec tri...
MaliAbner Re: Re: ... 13.07.2007. 14:12 #23542

To je pravi predlog treba i njega nag.ziti pa da vidi kako je ostatku sveta.
Jedino mi nije jasno sto ste ostaljali kucnu adresu na berzi, ostavite tamo neku veb adresu koju povremeno pogledate pa vas bole za lika... a uz to se on przi da radi pravu stvar.
Bar sajtova koji nude DZ veb postu ima gomila.

:: Spamujte i vi njega cimanjem :) On posalje mailove - a svi ga cimaju po ceo dan, sta mislite kako bi njemu bilo :) :
:: ::
:: :: ja cu da ga cimam..
:: :: meni je poslao vec tri...
geloso :: 13.07.2007. 14:38 #23543

broj poruka: 584

http://www.serbianbusinesspages.com:2082/resetpass/?user=koljar%40sezampro.yu

Goran8407 Re: :: 13.07.2007. 15:41 #23547

broj poruka: 134

Hehehehehe :) :) :) :) :) :) :) :)

:: http://www.serbianbusinesspages.com:2082/resetpass/?user=koljar%40sezampro.y
krkub abneru, u pravu si :) 13.07.2007. 18:24 #23555

:: To je pravi predlog treba i njega nag.ziti pa da vidi kako je ostatku sveta
:: Jedino mi nije jasno sto ste ostaljali kucnu adresu na berzi, ostavite tamo neku veb adresu koju povremeno pogledate pa vas bole za lika... a uz to se on przi da radi pravu stvar
:: Bar sajtova koji nude DZ veb postu ima gomila
:: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!

Guerrilla Mail provides you with disposable e-mail addresses which expire after 15 Minutes. You can read and reply to e-mails that are sent to the temporary e-mail address within the given time frame.

http://www.guerrillamail.com/

p.s. ja koristim jedan `divljacki` web nalog za kojekakva prijavljivanja... ali svejedno smara cela ova prica... kada dobijem spam od nekog asdgdfgh@dfgdfg.com koji reklamira vijagru, briga me... kolja ipak ima veze sa pc berzom... :/

nekakve...

grr radici 13.07.2007. 18:58 #23557

broj poruka: 242
el on to neki shiptar

ako treba da ga prekrstimo :)

vampirbg Mozes i ovako 13.07.2007. 19:07 #23559

http://www.serbianbusinesspages.com/sendmail.php?formtext1=koljar@sezampro.yu&textarea1=Prestani da spamujes na PC Berzi

Tako koristis njegov sendmail skript :) Ako me ne bude mrzelo i ako postane bas dosadan napisacu programcic koji ne radi nista drugo vec samo puni njegov skript... Mozda se opameti posle par stotina mailova :)
roko66 dzaba 14.07.2007. 15:59 #23599

broj poruka: 3

sto da prestanem kad mi ide super javilo se oko 30 tak zainteresovanih.nemorate da se trudite da me kontra spamujete ili `pratite` adrese -ja sam inace iz NS
MACHINE !!! 14.07.2007. 17:38 #23602

Ako te se docepam ima da ti spamujem facu pa ces imati crnacki nos i redje zube...ono prvo je dobro za bolje disanje a ovo drugo protiv karijesa!

- C H A M E L E O N -

:: sto da prestanem kad mi ide super javilo se oko 30 tak zainteresovanih.nemorate da se trudite da me kontra spamujete ili `pratite` adrese -ja sam inace iz N
vampirbg Re: dzaba 14.07.2007. 17:45 #23603

:: sto da prestanem kad mi ide super javilo se oko 30 tak zainteresovanih.nemorate da se
:: trudite da me kontra spamujete ili `pratite` adrese -ja sam inace iz N

Ma nema frke... Sredicemo da dobijes jos zainteresovanih :) Postoje nacin kako da se reklamiras i to nije ovaj koji trenutno koristis...
roko66 relax 14.07.2007. 18:19 #23604

xexexexe od 200= mailova koje sam poslao vecina me ignorisala ,dosta se javilo da saradjujemo aali sam znao da ce biti 4-5 `napaljenih `pateticnih likova koji ce da se nesto kao uvrede jer nemaju puno toga u zivotu . dokaz je pred vama .morao sam da stavim tudju e mai adresu itd zbog takvih (vasi kontra spamovi ko zna gde idu )i prica vam je takva kao ja cu ti ovo ono te prste cu da ti lomim itd .vas `prijatelj` GRR vec verovatno zna ko sam `dao sam mu neke indikacije ) tako da ta prica o `r

roko66 relax 14.07.2007. 18:21 #23605

xexexexe od 200= mailova koje sam poslao vecina me ignorisala ,dosta se javilo da saradjujemo aali sam znao da ce biti 4-5 `napaljenih `pateticnih likova koji ce da se nesto kao uvrede jer nemaju puno toga u zivotu . dokaz je pred vama .morao sam da stavim tudju e mai adresu itd zbog takvih (vasi kontra spamovi ko zna gde idu )i prica vam je takva kao ja cu ti ovo ono te prste cu da ti lomim itd .vas `prijatelj` GRR vec verovatno zna ko sam `dao sam mu neke indikacije ) tako da ta prica o `ravnjanju nosa itd `moze da se zavrsi lose po onoga koji pise takve pretnje .inace dolazim cesto dole pa ko hoce moze jednu rundu samnom da pokusa da me `ispegla`.ajd pozdrav .PS light up and get life

krkub @roko66 14.07.2007. 18:28 #23606

foliras se

ignorisite ga

vampirbg :) 14.07.2007. 18:57 #23607

Samo opusteno... Nesto mi se cini da ce ti se posao naglo poboljsati, bar po broju mailova koje primas :)

Uvek imas izbor... Mozes da prekines da smaras i mozda ce onda neko koristiti tvoje usluge... Lepo se reklamiraj na oglasima i to je to... Ovako rizikujes da te na kraju svi ignorisu i da odu kod konkurencije :)
grr jeb ga 14.07.2007. 19:26 #23609

broj poruka: 242
obrisah mail od radicija..

covek je bivshi bokser , mnogo opasan baja

verovatno se i obogatio shaljuci mejlove tako da ..

evo ja sam se sav isprepadao

nemojte da ga dirate!!

MACHINE NS kazes, a??? 14.07.2007. 19:33 #23610

Koliko god imali lepe, slatke i umiljate devojke (nadprosecno) toliko su vam i momci pederasti i lalinskiji nego sto treba...BTW, opismeni se pre stupanja u komunikaciju sa PCberza forumasima ili lepo skokni na neki drugi forum (smorum) pa tamo reklamiraj debiloidne stvari...vidi se koliko ti vremena imas, kada sve ovo radis...znas kako sam se uplasio tvojih kontra-pretnji i opomena, evo, tresu mi se gace...

Zamisli, lik ce me tuziti policiji, malopre mi javio....

- C H A M E L E O N -

:: xexexexe od 200= mailova koje sam poslao vecina me ignorisala ,dosta se javilo da saradjujemo aali sam znao da ce biti 4-5 `napaljenih `pateticnih likova koji ce da se nesto kao uvrede jer nemaju puno toga u zivotu . dokaz je pred vama .morao sam da stavim tudju e mai adresu itd zbog takvih (vasi kontra spamovi ko zna gde idu )i prica vam je takva kao ja cu ti ovo ono te prste cu da ti lomim itd .vas `prijatelj` GRR vec verovatno zna ko sam `dao sam mu neke indikacije ) tako da ta prica o `ravnjanju nosa itd `moze da se zavrsi lose po onoga koji pise takve pretnje .inace dolazim cesto dole pa ko hoce moze jednu rundu samnom da pokusa da me `ispegla`.ajd pozdrav .PS light up and get lif
MaliAbner Re: relax 14.07.2007. 20:51 #23616

Prikane sta da ti kazem KRATKI TRZAJ DUGE DEVETKE je uvek bio zakon...
a sto se peglanja nosa tice mislis da bi to izgledalo ko u onim jevtinim HK kungFU fimovima ti u krugu a masa `napaljenih` skakuce oko tebe dok ti jednog po jednog sredjujes, mislim koje si ti crtace gledao kad u Srbiji XXI veka ocekujes fer-play.

Mislim idi razmnozavaj se ko AMEBA jer takvi kao ti su beskicmenjaci.

Idem jos malo da ti resetujem ono cudo sto je predlozio VampirBG... eh kad bi jos napravio onaj skript...

:: xexexexe od 200= mailova koje sam poslao vecina me ignorisala ,dosta se javilo da saradjujemo aali sam znao da ce biti 4-5 `napaljenih `pateticnih likova koji ce da se nesto kao uvrede jer nemaju puno toga u zivotu . dokaz je pred vama .morao sam da stavim tudju e mai adresu itd zbog takvih (vasi kontra spamovi ko zna gde idu )i prica vam je takva kao ja cu ti ovo ono te prste cu da ti lomim itd .vas `prijatelj` GRR vec verovatno zna ko sam `dao sam mu neke indikacije ) tako da ta prica o `ravnjanju nosa itd `moze da se zavrsi lose po onoga koji pise takve pretnje .inace dolazim cesto dole pa ko hoce moze jednu rundu samnom da pokusa da me `ispegla`.ajd pozdrav .PS light up and get lif
MACHINE Nepismeni oficiri ili lagarija, nasmejani puk vojske udara na PCberzu 15.07.2007. 01:01 #23629

Evo, izvoda korespodencije:

nemozete da saljete takvu postu to je protiv zakonito !i pretnje .policija se time itekako bavi(ja sam penzionisani oficir i znam sta pricam)vas mail nije ucinjen u afektu .molim da me vise neuznemiravate

- - - Original Message - - -
From: Milos Glisovic
To: kolja . Milos Glisovic
Cc: kolja
Sent: Saturday, July 14, 2007 8:38 PM
Subject: Re: MACHINE

Polako, polako, prvo niste smeli dati na uvid privatni mail izvesnom iz NSa koji zloupotrebljava na PCberzi, sajt je serbianxxxpages...reklame za sajtove, lik se predstavlja tim emailom i koristi ga kao legalni nalog a aktivacija se vrsi direktno , dakle morao je znati vasu sifru. Evo o cemu se radi, pa se uveri...i dalje ce te smarati dok ovo ne resis, sto se tice policije zaboravi, imaju preca posla a kao drugo ovo je tvoj previd i pretnje su na mestu...regulisi to sa onim kome si to dozvolio...pogledaj:

http://pcberza.co.yu/forum/topic.php?topid=4992&forid=2&katid=1

- - - Original Message - - -
From: kolja
To: Milos Glisovic
Cc: kolja
Sent: Saturday, July 14, 2007 8:01 PM
Subject: Re: MACHINE

Molim vas da mi nesaljete poruke ovakv vrste ,ja vas nepoznajem niti imam ikave veze sa vama i neznam odakle vam vam moja e-mail adresa. vas email cu odstampati i proslediti policiji - podneti prijavu protiv vas .zadnjih dana dobio sam poruke slicne prirode od vas i vasih prijatelja sa neznam kojim povodom.

- C H A M E L E O N -

geloso upoznajmo kolju 15.07.2007. 01:53 #23630

broj poruka: 584
JNA
SARAJEVO/LUKAVICA 5327 SVC 1985/86

SVC-5327/1985/86 /PRVI BATALJON /TRECA CETA/AVGUST
by koljar@sezampro.yu @ 2007-02-27

OK Hvala , ja sam inace bio u CICI i dolazio na stacionarski pregled kod vas u SELJU . Bilo je to kod doktora CAMPARE koji je iz nekog razloga vrsio pregled tako sto je `pipao` bolesnike po genitalijama -nikad posle nisam mogao da potvrdim ovu lekarsku praksu nigde drugde.
by koljar@sezampro.yu @ 2007-01-30

jadan koljica

Njemu bi rado isto nekako da se setim imena -dosta sam ljudi pozaboravljao +sam 15 godina ziveo vani (ENGLESKA /FRANCUSKA/KANADA/USA) pa mi se pomesalo dosta toga a narocito imena i lica.Pozdrav PS Inace sam redovno dolazio u LJUBLJANU na svirke (punk)tokom 80-tih(bio sam zaljubljen -nesrecno u pevacicu grupe NJET -ANJA se zvala-ona je inace isla sa nekim mojim prijateljem iz BGD-a tada (punkerom sa mnogo vise `kredibiliteta` nego sto sam je imao!)
by koljar@sezampro.yu @ 2007-01-31

joj

Jeste DEJAN je u pravu SARAJEVO je bili najbolje za vojsku , nije ti skoro trebao novcanik nizasta .Moglo je da se udje i u pozoriste i na svirku itd .DEJANE slusao sam ja i VIDEOSEX I BORGEZIJU itd ali ipak .....PANKRTI,UBR,TOZIBABE itd su bili bendovi `za mene` ,jednostavno cist ADRENALIN I ENERGIJA .Pozdrav
by koljar@sezampro.yu @ 2007-02-01

NASA PROVIZIJA JE 50 EVRA + 300 AUSTRALIJSKIH DOLARA (PO SREDNJEM KURSU)-U PROVIZIJU SU URACUNATI TROSKOVI SLANJA (DHL/UPS/FEDEX) KONVERZIJE I BANCIN PROCENAT.KONTAKT:koljar@sezampro.yu

koljar@sezampro
U vezi PAY PAL-a mogu da napisem knjigu s obzirom da se vec 8 godina bavim `on line `prodajom .Vratio sam se posle 15 godina u Srbiju i nisam morao da citam o tim stvarima nego sam ih `pratio` kako su se razvijale tamo gde su i nastale -USA...

itd...

roko66+19godina=generacija85/86

mada, malo ga jeb* i kucanje.......
voli velika slova, razmak pre tacke, razmak pre crtice,
ne odvaja zareze i dvotacke...
suvise je tu slicnosti...
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs