Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Dokle vise pogresni artikli ?
STRANA 1 OD 1
mihro Dokle vise pogresni artikli ? 02.07.2007. 11:53 T4878

status: user
broj poruka: 143
Kada se pogleda C2D 4400 vidi se sjajna cena od 33 EUR, a onda kada se `udje` prva tri artikla uopste nisu C2D !!! Nego Sempron, Celeron i UPS !!! Ja sve nesto cekam, kao primetice neko pa ce da ispravi, ali umesto toga pogresni artikli se samo gomilaju. Nekada bio samo taj prvi pogresan, sada tri, a uskoro ce cela prva strana C2D procesora da budu raznorazne kompjuterske komponente. Ja razumem da se greske desavaju i da nista ne moze da bude savrseno, ali dajte makar neko dugmence gde mozemo da prijavimo gresku u rasporedu komponenti pa da to neko ispravi. Ili ako tako nesto vec postoji, izivnjavam se, ali obavestite me pa da mogu da se posluzim time.
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vukdusan ... 02.07.2007. 12:01 #22740

broj poruka: 800

kod jednog ekrana stoji ventilator vec nekoliko meseci(pisao sam ranije o tome, ima ceo topic).
mozda firme to tu stavljaju jer znaju sta ide dobro, pa eto, neko vidi i to, mozda i kupi!!!
Dyca re 02.07.2007. 12:35 #22742

broj poruka: 1574
Ok,shvatam ja da imaju greske..ali zasto barem ne isprave greske kod artikla koji su najposeceniji kao npr. c2d procesori i sl..Mnogo puta smo o ovome pricali i saada ostaje da cekamo da se isprave greske..pozz

vukdusan Re: re 02.07.2007. 12:49 #22744

:: Ok,shvatam ja da imaju greske..ali zasto barem ne isprave greske kod artikla koji su najposeceniji kao npr. c2d procesori i sl..Mnogo puta smo o ovome pricali i saada ostaje da cekamo da se isprave greske..poz
::

pa o tome i pricamo.ili da isprave sami, ili da postave dugme na kojem mi prijavljujemo lose razvrstavanje, neispravnu cenu, da ga u stvari nema kod prodavca...
geloso :: 02.07.2007. 14:57 #22751

broj poruka: 584
nije greska, bila je akcija u MAXI-ju, dobijao se uz Cilit BANG!
sad imas do 1500 dinara popusta na DDR3 kad doneses stare flase
vukdusan Re: :: 02.07.2007. 15:44 #22755

:: nije greska, bila je akcija u MAXI-ju, dobijao se uz Cilit BANG
:: sad imas do 1500 dinara popusta na DDR3 kad doneses stare flas

aaa isto kao taj monitor od 120mm. doneses 2 ploce socket 370 a oni ti daju monitor od 250e za
12.
misa Greske... 03.07.2007. 15:15 #22800

status: admin
broj poruka: 876

Slažem se da treba da postoji mogućnost da nam skrenete pažnju gde se pojavila greška jer je gotovo nemoguće ispratiti sve artikle (proizvode). Inače, jednom pogrešno uneti proizvod se uvek po automatizmu pojavljuje u pogrešnoj koloni. Naravno, postoji mogućnost i da se atikal dobro unese ali da se zbog izmene kod prodavca sa istom šifrom pojavi drugi artikal. Zbog toga očekujte da dugme /loše razvrstavanje ili slično/ postavim najkasnije do petka a, usavršicu i metod ažuriranja artikala da bi smanjili upotrebu istog.
MaliAbner Re: Greske... 03.07.2007. 16:01 #22811

broj poruka: 7769
Ja sam misljenja da je ovo tako zato sto je to jedan vid agresivnog marketinga.
Ukucas trazeni artikal dobijes neverovatnu cenu i odma pogledas o cemu se radi kad ono.
Tako je recimo uprethodnoj verziji PC Berze par firmi svaki dan objavljivalo novi cenovnik iako se mozda promenila cena samo par artikala ali su stalno bili u vrhu liste cenovnika iako su nevezano sa vrhom liste imali bezobrazno visoke cene u odnosu na ostale.
Ova pojava je novoj verziji Berze ispravljena tako da ce verovatno i pogresni artikli nakon manje vise stalnih prituzbi biti uklonjeni.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: Slažem se da treba da postoji mogućnost da nam skrenete pažnju gde se pojavila greška jer je gotovo nemoguće ispratiti sve artikle (proizvode). Inače, jednom pogrešno uneti proizvod se uvek po automatizmu pojavljuje u pogrešnoj koloni. Naravno, postoji mogućnost i da se atikal dobro unese ali da se zbog izmene kod prodavca sa istom šifrom pojavi drugi artikal. Zbog toga očekujte da dugme /loše razvrstavanje ili slično/ postavim najkasnije do petka a, usavršicu i metod ažuriranja artikala da bi smanjili upotrebu istog.
Alman Re: Re: Greske... Sramota, dokle bre više !!!! 22.09.2007. 21:40 #28298

broj poruka: 1
Nije u pitanju greška. Samo jedna firma konstantno ubacuje kulere i ostale sitnice među skuplje komponente i konfiguracije i na taj način privlači pažnju jer se uvek nalazi u vrhu. Mislim da je ta firma zaslužila ban momentalno. Ne znam zašto im gledate kroz prste. Ako hoće da vas plate, neka zakupe baner ili uvedite sponzora kategorije, a ne ovako da varate narod.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs