12V adapet za kola (upaljac konektor) pa na laptop
STRANA 1 OD 1
MACHINE
12V adapet za kola (upaljac konektor) pa na laptop
16.08.2012. 12:27
T47131
status: user broj poruka: 5704
Da li i gde ima da se uzme ovo, treba mi hitno?! Znaci da ima konektor kao upaljac za kola a da moze da napoji laptop znaci od 12-20V koliki je standard
Pa posle uključuj šta želiš,tako ćeš koristiti originalni punjač od laptopa.
Viđao sam i one univerzalne punjače za auto sa 12V na 12-20V, ali već drugi put nam ove godine dolazi laptop kome je naponska sekcija na ploči spaljena takvim punjačima.
Koristio je drugar tu opciju (punjenje i rad u kolima), pa sad treba da menja bateriju. A da moze da radi - moze.
Pozdrav - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
direktno 12v udri na konektore od baterije, meni je tako radilo godinama bez problema ___________________________________________________ http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.