PC Berza Forum : Ver. 2.35
dragojlo2 A sta mislite o aukcijskoj prodaji ... 06.06.2007. 06:48 T4620 status: user broj poruka: 718 ... umesto oglasa ili i uz njih. U principu imamo,tj Zeljko ima sve ,bazu proizvoda, ljude,prodavce...Znam da su mnogi hteli to da ostvare i proali , ali oni ni izbliza nisu imali ovaku posecenost...Just a thaught! `Ajd u zdravlje! :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alisse Kamo lepe srece 06.06.2007. 09:10 #21050 status: user broj poruka: 23 To bi bilo stvarno fenomenalni, i nije problem do fizickih lica. Nekima bi to i odgovaralo. Bilo bi zanimljivo videti pravna lica `firme` da se ukljuce u to, da daju da ljudi sami formiraju cene proizvoda, a ne da nam zacepe neke cene. U globalu podrzavam akciju ako uspe da zazivi. :: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alisse Kamo lepe srece 06.06.2007. 09:11 #21051 status: user broj poruka: 23 To bi bilo stvarno fenomenalni, i nije problem do fizickih lica. Nekima bi to i odgovaralo. Bilo bi zanimljivo videti pravna lica `firme` da se ukljuce u to, da daju da ljudi sami formiraju cene proizvoda, a ne da nam zacepe neke cene. U globalu podrzavam akciju ako uspe da zazivi. :: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alisse Kamo lepe srece 06.06.2007. 09:11 #21052 status: user broj poruka: 23 To bi bilo stvarno fenomenalni, i nije problem do fizickih lica. Nekima bi to i odgovaralo. Bilo bi zanimljivo videti pravna lica `firme` da se ukljuce u to, da daju da ljudi sami formiraju cene proizvoda, a ne da nam zacepe neke cene. U globalu podrzavam akciju ako uspe da zazivi. :: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dragojlo2 nisam mislio na nove proizvode ... 06.06.2007. 09:25 #21053 status: user broj poruka: 718 ... vec na polovne...po oglasima...i ko hoce...`Ajd u zdravlje! :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: nisam mislio na nove proizvode ... 07.06.2007. 00:59 #21114 status: user broj poruka: 9420 :: :: ... vec na polovne...po oglasima...i ko hoce...`Ajd u zdravlje :: :: Dragojlo... Ne pametuj, ne ide ti... :) Just kidding... Fina ideja. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
geloso :: 07.06.2007. 02:45 #21125 status: user broj poruka: 584 Pa evo da pocnemo... Ja imam jedan kompakt CD disk koji je write-noreadable ali ga vise ne koristim. U originalnoj kutiji je. Ne znam kako da formatiram pocetnu cenu. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: :: 07.06.2007. 15:18 #21141 status: user broj poruka: 9420 :: :: Ne znam kako da formatiram pocetnu cenu :: :: :: Probaj se komandom: format pocetnacena: :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dragojlo2 re : 07.06.2007. 15:51 #21144 status: user broj poruka: 718 ...odes u dos i ukucas format c: , i on ti izbaci pocetnu cenu ...izracunatu na osnovu parametara koje postavljas u daljem toku interaktivnog komuniciranja ...(obavezno klikni na yes) Spremi i neki bensedin mozda ti se ne svidi cena...`Ajd u zdravlje! :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
geloso :: 07.06.2007. 17:11 #21146 status: user broj poruka: 584 @VMARC javlja mi Drive not found @dragojlo2 plasim se da mi se ne ubrisu win95 i podatci, ali probacu Super ti je ideja, ali ...Razlika izmedju teskog i nemoguceg je u tome sto je za nemoguce potrebno vise vremena. - T. Edison Ovde je vreme stalo. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dragojlo2 re :geloso ... 07.06.2007. 22:01 #21179 status: user broj poruka: 718 ...kad bolje porazmislim ipak primeni ono ali...`Ajd u zdravlje! (Super ti je ideja, ali ...) :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60355 . Broj poslatih odgovora: 647000 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema