Izgleda da smo sa onolikim molbama ipak nesto uradili,krenuli su da poboljsavaju forum(stavili su da se vide poruke koje su pisane u temi dok vi zelite da kucate odgovor) i nadam se da se nece sada zaustaviti..Pozdrav adminima koje su ipak nesto ucinili za ovaj forum..
Ja koristim Operu i nisam morao da imam dva taba, samo dugme nazad ctrl-C dugme napred ctrl-V i sve radi kako treba. Ali je ovako lakse jedino sto tamo gde ima mnogo odgovora ima mnogo da se skroluje.
Nadam se da ce namestiti da kada tema ima dve stranice,a ja nesto postujem na drugu stranu teme da me posle postovanja vrati na drugu,a ne na prvu stranu teme..Mnogo je iritirajuce skrolovati sve do kraja stane da bih presao na ,,sledecu stranu` tako da ne bi na odmet bilo da na vrhu stranice postoji button koj bi nas vodio na drugu stranu..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.