S obzirom da je pokrenuta siroka i koordinirana akcija organa MUP-a u cilju utvrdjivanja lokacije i odgovornosti admina,dacu sebi slobodu da pozovem pojedine clanove - veterane foruma da okoncaju (opravdani) bojkot i nastave postovanje.Nijesam siguran da je ispravno da bas ja to radim,jer je moj staz na forumu prilicno tanak,ali... Razlozi vaseg nezadovoljstva su mi jasni - neazurnost,cak i ignorisanje od strane admina.Vasi predlozi su na mjestu - svakako da bi odredjene tehnicke izmjene doprinijele unapredjenju i funkcionalnosti foruma.Medjutim,cini mi se da su to samo kozmeticke korekcije,one zavise od admina i mogu ali ne moraju bitnije izmijeniti strukturu foruma.Ono sto cini sustinu foruma jesu duh i kvalitet,i broj ucesnika kao njihova eksponencijalna vrijednost.Upravo za ove vrijednosti ste vi (i mi ostali,mladji) zasluzni i jasno je da forum igra onako kako ucesnici sviraju,tj. vrijedi onoliko koliko mi vrijedimo.A,sto se tice admina - uredjivaca foruma,ako ne izadj(u)e u susret zahtjevima - nije vazno,mozemo i bez toga da nastavimo.Neka procijeni da li ce mu to donijeti koristi...
Evo,stigla i pisma podrske,na mail
`Admina u komoru!` - Hitler Adolf,hrana za crve
`Samo izdrzite,uz vas sam!` - Dacia Logan,bestseler u Srbiji,Somaliji i Kongu
`Sve bih to ja popalio...` - Alfa Plam,sporet na drva
nema foruma ako nema normalnih uslova za forum a ovo sto mi radimo je zajebancija tako da odoh i ja sa ovog foruma i vracam se kad se nesto promeni ja se iskreno nadam sto pre ali kako stvari stoje bice to dug period...pozdrav
Razumijem nezadovoljstvo,ali nije situacija toliko dramaticna da ne dozvoljava normalne uslove.Npr.,upload fotografija bi bio veoma koristan dodatak,ali nije neophodan za normalan rad.
Slazem se da bi pojedini ucesnici trebali da se vrate,ali ipak svi tvoji argumenti nisu opravdani..To sto kazes da se moze bez svih tih stvari totalno nisi u pravu,te stvari olaksavaju zivot i trenutno su neophodne..to je kao kad bi tebi ukinuli komp za kucanje kada sve to mozes i rukom da uradis,za ne??Mi smo samo trazili da nam se olaksa rad na forumu i to nismo dobili tako da se dogadja sve sto se dogadja..
Meni ni ovako nista ne smeta. U principu ja sam ovde zbog korisnika, do sada mi pomoc nije bila potrebna. Tako da... ovde sam iskljucivo svojevoljno, bez ikakvih interesa (sto se tice foruma,postavim tu i tamo po koji oglas) i sto se mene tice, sve ovo moze i da ostane upravo kako jeste. Kozmeticke promene nece uticati na moj razlog posete ovom forumu, kao ni na moj eventualni trajni ili privremeni odlazak sa njega.
Mi smo pokusali, skrenuli smo paznju. Dalje sve zavisi od njih. Mani zaista ne pada na pamet da krojim bilo ciju poslovnu politiku. Na vlasnicima je da povlace poteze i odlucuju o nacinu poslovanja svoje firme. Oni mogu uvazavati ili odbacivati (ignorisati) prdloge - komentare korisnika. Prema tome... mi smo nase uradili... ili bar pokusali...
vmarc ti si totalno upravu,ali ako nisu hteli nista da preuzmu mogli su to iskreno da kazu i zbog toga mi je ovaj forum postao stvarno ogavan,jer niko ne moze da bude iskren makar i vesti bile lose..
:: S obzirom da je pokrenuta siroka i koordinirana akcija organa MUP-a u cilju utvrdjivanja lokacije i odgovornosti admina,dacu sebi slobodu da pozovem pojedine clanove - veterane foruma da okoncaju (opravdani) bojkot i nastave postovanje.Nijesam siguran da je ispravno da bas ja to radim,jer je moj staz na forumu prilicno tanak,ali..
Ja licno ne bojkotujem nista, jednostavno imam poprilicno drugih obaveza i nemam toliko vremena u zadnje vreme. Prelistam pitanja i teme i kad vidim da su kolege vec pomogle ne stizem ni da odgovorim. Pozdrav svima
Kada budem nasao vremena vrcem se, sada pa nadalje sam zatrpam prilicno ozbiljnim projektima na ETFu pa ne stizem a i vucaram se po doktorima, verovatno bez razloga, al sta ces...no, to nikako ne znaci da ce ovaj forum propasti. Ovde ima super likova i u znanju i kao drustvo, pa neka svako uradi po malo. i nadajmo se da ce biti OK. Sto se admina tice to sto `rade` vis eo govori o njima nego o nama. Njihov je -...pozdrav svima a posebno: DaSickSystem, servispc,vaskev, VMARC, ludi, ShonE, MaliAbner, ognjeni, daum, milos24, Dyca, vampribg, geloso, smhardy, Gandy, Maksimus, vukdusan, Pisko, Garson...heh-he, pa moram nekog da izdvojim i favorizujem...nece se niko ljutiti, nadam se...
:: Meni ni ovako nista ne smeta. U principu ja sam ovde zbog korisnika, do sada mi pomoc nije bila potrebna. Tako da... ovde sam iskljucivo svojevoljno, bez ikakvih interesa (sto se tice foruma,postavim tu i tamo po koji oglas) i sto se mene tice, sve ovo moze i da ostane upravo kako jeste. Kozmeticke promene nece uticati na moj razlog posete ovom forumu, kao ni na moj eventualni trajni ili privremeni odlazak sa njega :: :: Mi smo pokusali, skrenuli smo paznju. Dalje sve zavisi od njih. Mani zaista ne pada na pamet da krojim bilo ciju poslovnu politiku. Na vlasnicima je da povlace poteze i odlucuju o nacinu poslovanja svoje firme. Oni mogu uvazavati ili odbacivati (ignorisati) prdloge - komentare korisnika. Prema tome... mi smo nase uradili... ili bar pokusali.. :: :: Pozdrav i sve najbolje
u pravu si, vmarc...
ako, recimo, komentarisem vizuelni identitet ovog foruma, kazem da je bas kako treba (umeren i nenametljiv)... kada odem na benchmark forum (trosim ga duuugo, koliko i ovaj, sa tom razlikom sto sam ovde aktivan ucesnik prilicno kratko vreme), koji ima sve one funkcionalne odlike za kojima se ovde vapi (user statusi, uploadi, linkovi, detaljni info-i etc.), ja recimo prsnem od onih letecih-skakucih-gif smajlija... odvratno & iritirajuce... o kompoziciji boja da i ne pricam...
slazem se i da je poenta foruma pomoci i savetovati ljude u nedoumicama i nenaucenostima... meni licno i nije nesto bitno potrebna neka pomoc - godinama imam komp i sve probleme (95%) resavam sam... sve mi sljaka nazivno... osim ako ne naleti neki fantomski trip problem :) ...
- - > digresija: 2 nedelje na jednom kompu pokusavam da provalim zasto se kasperski av, validan, ponasa kao kreten prilikom apdejta... stalno prijavljuje da su mu data-bases 30 dana stare - bez obzira na regularan proces apdejta... posle te dve nedelje, kada sam se taman spremao (iznerviran krajnje) da ga skinem i stavim neki nod, provalim da je neko NN lice cackalo po tom kompu i da je kalendar pomeren mesec dana unapred :)))) to je tih 30 dana zakasnjenja...
elem, citat:
Mi smo pokusali, skrenuli smo paznju. Dalje sve zavisi od njih. Mani zaista ne pada na pamet da krojim bilo ciju poslovnu politiku.
:: ja recimo prsnem od onih letecih-skakucih-gif smajlija... odvratno & iritirajuce... o kompoziciji boja da i ne pricam..
:: slazem se i da je poenta foruma pomoci i savetovati ljude u nedoumicama i nenaucenostima..
Rezime - neke funkcionalne opcije su dobrodosle,iako nijesu neophodne.Posto nemamo svi isti ukus,najbolje je da se ne bavimo estetikom foruma (iskreno,vise mi prija jednostavan,svedeni dizajn nego zeleno-zuto-plavo-crvene i ine mutirane nakaze).
:: :: :: ja recimo prsnem od onih letecih-skakucih-gif smajlija... odvratno & iritirajuce... o kompoziciji boja da i ne pricam.. :: :: :: :: :: slazem se i da je poenta foruma pomoci i savetovati ljude u nedoumicama i nenaucenostima.. :: :: :: :: Rezime - neke funkcionalne opcije su dobrodosle,iako nijesu neophodne.Posto nemamo svi isti ukus,najbolje je da se ne bavimo estetikom foruma (iskreno,vise mi prija jednostavan,svedeni dizajn nego zeleno-zuto-plavo-crvene i ine mutirane nakaze)
nisam ni mislio da ikog ubedjujem da je ovo/ono lepo & ispravno... samo sam vam preneo u pisanoj reci moje poimanje tih stvari... da, ukusi su razliciti (nazalost, ili srecom?) ... uostalom, slazemo se oko `nature`s simplicity`-a...
ok, to je to...
p.s. kombinacija crna-slova-na-beloj-podlozi - kakva je na ovom forumu, je na sedmom mestu citljivosti za zdravo ljudsko oko... ako ne racunamo cascenje sa katodne cevi
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.