Mucim se vec duze vreme da nadjem resenje kako da pokrenem pes2012 na laptopu dell n7110, pokusao sam maltene sve zivo sto sam pronasao na netu od ponudjenih resenja ali i dalje dobijam sledece obavestenje prilikom pokretanja igre.
Warning :Your computer does not meet the Minimum System Requirements to run this software.As a result, you may experience errors during operation.Your Video Card does not meet the required specifications.(GPU:VRAM 128M)
Re: Problem sa pes 2012 na dell n7110 molim za pomoc
29.02.2012. 15:30
status: user broj poruka: 184
:: Mucim se vec duze vreme da nadjem resenje kako da pokrenem pes2012 na laptopu dell n7110, pokusao sam maltene sve zivo sto sam pronasao na netu od ponudjenih resenja ali i dalje dobijam sledece obavestenje prilikom pokretanja igre :: :: Warning :Your computer does not meet the Minimum System Requirements to ru :: this software.As a result, you may experience error :: during operation.Your Video Card does not meet the require :: specifications.(GPU:VRAM 128M :: :: Si probao da instaliras najnovije nvidia drajvere? I da apdejtujes DX..
Jel` to onaj model koji ima i integrušu Intel 3000...
29.02.2012. 15:35
status: user broj poruka: 3241
i Nvidia grafičku 525m (tako nešto)? Ako jeste, možda ti nije podešeno na `maximum performance` režim rada, pa onda samo radi integruša, tj. ne vidi grafičku jer je lap isključuje da štedi struju. Probaj da promeniš power plan pa pokreni onda PES...
igra nije videla grafičku nego je videla samo integrušu...uživaj! p.s. Ako ćeš da pikaš igre na njemu češće, uzmi neko postolje sa kulerom obavezno, duže će ti trajati lap...
Kao sto rekoh uspeo sam da pokrenem pes ali mi u settingsu ne dozvoljava da izaberem medium ni high detalje vec mi javlja gresku da graficka karta imam 128rama i da igra moze biti pokrenuta na low
Pokreni SETTING na `run with graphics processor` i onda podesi sve na high i rezoluciju, pa kad pokreces igricu cepaj sa isto to `run.... ` Ako ipak nece, promeni drajver, i mi smo kod druga isto koburili na toshiba si intel + nvidia 335M, i proradilo...
:: :: :: Kao sto rekoh uspeo sam da pokrenem pes ali mi u settingsu ne dozvoljava da izaberem medium ni high detalje vec mi javlja gresku da graficka karta imam 128rama i da igra moze biti pokrenuta na lo ::
Jel to sve isprobano u bezicnoj varijanti ili dok je na punjacu? Na punjacu uvek radi znatno bolje, a na bateriji se prebaci u stednja mod i ne moze drugacije. Ako opet nece igraj 2006, ionako je najbolji!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.