Na žalost i Mrlja je dao sebi za pravo da obriše preko 100 svojih poruka pa je time isto toliko tema ucinio besmislenim. Mrlja je privremeno suspendovan a ja cu vec danas potpuno blokirati brisanje svih poruka izuzev poslednje poruke u temi, potom cu naravno odblokirati Mrlju. - post od pre nedelju i vise dana (http://www.pcberza.co.yu/forum/topic.php?topid=4209&forid=2&katid=1) - 03.05.2007.
Glupo, zar ne? Mislim da ne bi trebalo da se osipaju ljudi ovde.
Pa admin je u pravu, i ti si, bre, Geloso obrisao 10-ak postova, pa ispade da ja kao budala pricam i pljujem epox bezveze i sam sa sobom, sreca pa uglavnom citiram najsveziji post, heh, heh
M i G
:: :: Na žalost i Mrlja je dao sebi za pravo da obriše preko 100 svojih poruka pa je time isto toliko tema ucinio besmislenim. Mrlja je privremeno suspendovan a ja cu vec danas potpuno blokirati brisanje svih poruka izuzev poslednje poruke u temi, potom cu naravno odblokirati Mrlju. :: - post od pre nedelju i vise dana (http://www.pcberza.co.yu/forum/topic.php?topid=4209&forid=2&katid=1) :: 03.05.2007 :: :: Glupo, zar ne :: Mislim da ne bi trebalo da se osipaju ljudi ovde ::
Ma to je u redu, recimo da je u pravu, te stvari se valjda resavaju zakljucavanjem teme, a ne udaljavanjem clanova? BTW, brisanje je i dalje moguce, a nalog je suspendovan od 3.maja.
P.S. Nemoj da brines, za tebe bi isto pitao sta se dogadja
P.P.S. Sad mi je jos jedno brisanje na oku, jer izgleda da svi problemi sa XP-om nestaju samo reinstalacijom.
Mrlja je ponovo aktiviran. Brisanje sprečeno ( bar mislim da jeste, ako ponovo nešto nisam zabrljao ). Trenutno je moguće brisanje samo poslednje potruke u temi i mislim da je to sasvim OK i dovoljno.
Upravo se sprečavam i editovanje poruka koje nisu na začelju teme.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.