Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Sta radite, bre???
STRANA 1 OD 1
MACHINE Sta radite, bre??? 07.05.2007. 22:24 T4277

status: user
broj poruka: 5704
Sta se desilo sa izmenama i poboljsanjima foruma??? Zar nije u svacijem interesu da dodje do toga, da ovaj forum, sa razlogom, postane konkurentan onim starijim i jacim u zemlji? Ja sam vec navodio, u par navrata, aliase ljudi ovde koji su stvarno znalci u ovoj oblasti, necu da ponavljam isto 100x koji su, mada cu dodati spisku, za sada, jednog: `geloso` (a covek je, uz to, po vokaciji nesto sasvim drugo)...Mogu, na licnu odgovornost, da se opkladim, da kada bi se napravilo takmicenje u prakticizmu, znanju, teoriji...da bi PCberza forumasi bili rame uz rame sa najbojima na elitesecurity,benchmark,svet-kompjutera... koji su to opravdani razlozi iz kojih se ove promene ne sprovode??? Ako se to cini, makar i sporo, ja se izvinjavam adminima...ali makar najavite okvirno kada???

M i G
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Kako sta rade ?!?!? 07.05.2007. 23:16 #18411

broj poruka: 7769
Pa gledaju skupstinu i valjaju se, i ja sam isto to radio samo su mi sad malo dosadili.
Salu na stranu ne vidim razlog da se toliko nerviras, kad i sam znas da su ljudi temeljni i ne zele da prenagle.
Koliko im je trebalo da pretumbaju sajt, mesec i nesto jace (na kraju i nije tako lose), a mozda smo i mi sami krivi kad nismo dali brdo predloga pa da ljudi prionu a ne da ih pustimo da se muce za par predloga.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

astan Re: Sta radite, bre??? 07.05.2007. 23:17 #18412

broj poruka: 271

Sta ti radis???

:: Sta se desilo sa izmenama i poboljsanjima foruma??? Zar nije u svacijem interesu da dodje do toga, da ovaj forum, sa razlogom, postane konkurentan onim starijim i jacim u zemlji? Ja sam vec navodio, u par navrata, aliase ljudi ovde koji su stvarno znalci u ovoj oblasti, necu da ponavljam isto 100x koji su, mada cu dodati spisku, za sada, jednog: `geloso` (a covek je, uz to, po vokaciji nesto sasvim drugo)...Mogu, na licnu odgovornost, da se opkladim, da kada bi se napravilo takmicenje u prakticizmu, znanju, teoriji...da bi PCberza forumasi bili rame uz rame sa najbojima na elitesecurity,benchmark,svet-kompjutera... koji su to opravdani razlozi iz kojih se ove promene ne sprovode??? Ako se to cini, makar i sporo, ja se izvinjavam adminima...ali makar najavite okvirno kada??
::

:: M i G
MACHINE Re: Re: Sta radite, bre??? 07.05.2007. 23:20 #18413

I ja pratim skupstinu, bolje je i od cuvene srije Novaka Novaka `Pozorista u kuci`!!!

M i G

:: Sta ti radis??
:: :: Sta se desilo sa izmenama i poboljsanjima foruma??? Zar nije u svacijem interesu da dodje do toga, da ovaj forum, sa razlogom, postane konkurentan onim starijim i jacim u zemlji? Ja sam vec navodio, u par navrata, aliase ljudi ovde koji su stvarno znalci u ovoj oblasti, necu da ponavljam isto 100x koji su, mada cu dodati spisku, za sada, jednog: `geloso` (a covek je, uz to, po vokaciji nesto sasvim drugo)...Mogu, na licnu odgovornost, da se opkladim, da kada bi se napravilo takmicenje u prakticizmu, znanju, teoriji...da bi PCberza forumasi bili rame uz rame sa najbojima na elitesecurity,benchmark,svet-kompjutera... koji su to opravdani razlozi iz kojih se ove promene ne sprovode??? Ako se to cini, makar i sporo, ja se izvinjavam adminima...ali makar najavite okvirno kada??
:: ::

:: :: M i G
Goran8407 beep im sveeee 08.05.2007. 00:13 #18423

broj poruka: 134

Barem ljudi opravdavaju svoje plate :) Rade preko 14 sati dnevno :) Selo gori - a baba se ceslja - aka - Srbija od u beep, a oni dele komplimente jedni drugima...

Sorry za offtopic :)
DaSickSyst BOLEST SISTEMA!!! 08.05.2007. 03:24 #18434

broj poruka: 2909
SKUPSTINA...EJ BRE LJUDI,PA ONO NIJE SMESNO!!! ONI KLOVNOVI TREBA DA PREDSTAVLJAJU OVAJ NAROD!!!

CEMU MI DA SE NADAMO AKO TOMA I CELA FASISTICKA EKIPA OPET DODJE NA VLAST???

TO JE TREBALO ODMAH PETOG OKTOBRA DA SE JAVNO LINCUJE I DA ZAVRSIMO SA BAGROM...RUMUNI SU MNOGO PAMETAN NAROD...`DRUGARICE ELENA I DRUZE NIKOLAO STANITE ZA CAS UZA ZID I NISTA SE NE SEKIRAJTE`...DA NAM JE BILA NJIHOVA PAMET PETOG OKTOBRA I MI BI VEC BILI U EU.

LEPO KAZU `BS`: KO TE JEBO GODINAMA JEBACE TE OPET.

DaSickSystem

geloso Re: BOLEST SISTEMA!!! 08.05.2007. 04:48 #18436

broj poruka: 584

Desio se dogadjaj...

:: SKUPSTINA...EJ BRE LJUDI,PA ONO NIJE SMESNO!!! ONI KLOVNOVI TREBA DA PREDSTAVLJAJU OVAJ NAROD!!!
:: CEMU MI DA SE NADAMO AKO TOMA I CELA FASISTICKA EKIPA OPET DODJE NA VLAST??
:: TO JE TREBALO ODMAH PETOG OKTOBRA DA SE JAVNO LINCUJE I DA ZAVRSIMO SA BAGROM...RUMUNI SU MNOGO PAMETAN NAROD...`DRUGARICE ELENA I DRUZE NIKOLAO STANITE ZA CAS UZA ZID I NISTA SE NE SEKIRAJTE`...DA NAM JE BILA NJIHOVA PAMET PETOG OKTOBRA I MI BI VEC BILI U EU
:: LEPO KAZU `BS`: KO TE JEBO GODINAMA JEBACE TE OPET.
:: DaSickSyste
Maksimus Re: Re: BOLEST SISTEMA!!! 08.05.2007. 05:01 #18437

broj poruka: 128

Zašto bre..
Taman sam hteo da podržim Mašinu i onda mi pade mrak na oči. - Pa zar i ovde moram da čitam političare i onjima. Ima mnogo sajtova na kojima se ljudi o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji raspravljaju ceo dan. I plus ne pozivaju na linč i ne prozivaju se kao fašisti - samo bez emocija - - - i to je demokratija

Èuvajte se!

poz!
Stripy Meni rekose do kraja nedelje.. 08.05.2007. 08:17 #18439

broj poruka: 4163
... samo ne koje

MACHINE Re: Meni rekose do kraja nedelje.. 08.05.2007. 09:43 #18446

Bas tako servispc, rekose u toku nedelje, ni sanjao ne bih da to moze biti i nedelja u nekoj od narednih godina...

Politika: svi su oni losi, pamet je jedino izabrati manje loseg...sreca pa ce TN biti PS nekih par meseci dok se izvrse i naredni izbori i oformi, nadam se, vecinska stabilna vlada DBa (without DSS). Ja sam Zemunac i dobro znam ko su radikali a ko ostali, za BGovce po difaultu stoji uvrezeno misljenje da smo mi vadikali...ali, na zalost, moram priznati, razlike izmedju njih i ostalih mahera nisu toliko velike, svi oni kradu i uzivaju dok se mi patimo...off-topic: ja sam za to da se izglasa referendum i da se, poput istocne Nemacke, pripojimo centralnoj Nemackoj, smo tada ce nam biti bolje...

M i G

:: ... samo ne koj
Diorama sta fali forumu??? 08.05.2007. 15:03 #18453

broj poruka: 140
Kao sto rekoh?!
MACHINE Re: sta fali forumu??? 08.05.2007. 18:34 #18466

Ti su uvek van svakih dogadjanja, imao si threadove o tome, promene u svakom pogledu, nabolje, naravno! Imas u stoj rubrici moje teme i nase postove pa pogledaj. Kasce ti se samo!

M i G

:: Kao sto rekoh?
vukdusan pa mislim stvarno... 08.05.2007. 23:06 #18498

broj poruka: 800

ADMINE BRE PA GDE SI TI???
OVO JE DOKAZ KOLIKO RADI NA FORUMU!TREBA TI NEDELJU DANA DA ODGOVORIS!!!
PHPCo Ideja 10.05.2007. 03:41 #18705

broj poruka: 35
Video sam na RTS forumu (koji je takodje kao i ovo UNIKATNI KRŠ FORUM) da su nezadovoljni korisnici prosto napravili svoj forum i preselili se tamo!
Mogu ako hoćeš od 1. jula da ti dam (ako praviš Tech Forum):
- - - - - -
-1000 Mb mesta na mom serveru,
-500 Mb MySQL bazu,
-FTP i Afian File Manager,
-5x100 MB (POP3, IMAP, SMTP) email naloga,
-Protok 200Gb mesečno,
-Bez reklama, bez Flash banner-a,
-Koji hoćeš FULL lokalizovani PRAVI forum
na sub domenu ili ako imaš svoj domen na tvom domenu.

=BESPLATNO=
- - - - - - - -
Inače, instalacija najkompeksnijeg mogućeg foruma sa kolekcijom od 5000 avatara i lokalizacijama na 50 jezika ne može preći 100 MB. Naravno, kasnije slike, fajlovi i postovi popunjavaju prostor na disku i MySQL bazi ali veoma sporo...

http://www.pronex.info

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca Re: Ideja 10.05.2007. 12:26 #18752

broj poruka: 1574
:: Video sam na RTS forumu (koji je takodje kao i ovo UNIKATNI KRŠ FORUM) da su nezadovoljni korisnici prosto napravili svoj forum i preselili se tamo
:: Mogu ako hoćeš od 1. jula da ti dam (ako praviš Tech Forum)
:: - - - - - -
:: -1000 Mb mesta na mom serveru,
:: -500 Mb MySQL bazu,
:: -FTP i Afian File Manager
:: -5x100 MB (POP3, IMAP, SMTP) email naloga
:: -Protok 200Gb mesečno
:: -Bez reklama, bez Flash banner-a
:: -Koji hoćeš FULL lokalizovani PRAVI foru
:: na sub domenu ili ako imaš svoj domen na tvom domenu
:: =BESPLATNO
:: - - - - - - -
:: Inače, instalacija najkompeksnijeg mogućeg foruma sa kolekcijom od 5000 avatara i lokalizacijama na 50 jezika ne može preći 100 MB. Naravno, kasnije slike, fajlovi i postovi popunjavaju prostor na disku i MySQL bazi ali veoma sporo..
:: http://www.pronex.inf

Lepa ideja,jos kad bi neko hteo da to uradi....
MACHINE Re: Re: Ideja 10.05.2007. 22:39 #18820

Da, ali je moje znanje internet programiranja, kreiranja svega togo skoro ravno nuli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skoro da ne znam nista o tome jer nemam mogucnosti i sredstava da to sve naucim i isprobam. Tako da se o mene obrisite...ja jesam dobar u sistemskom programiranju i software kao i u hardwareu ali sam duduk za primenu interneta u racunarstvu!!!!!!!!!!!!!!1

M i G

:: :: Video sam na RTS forumu (koji je takodje kao i ovo UNIKATNI KRŠ FORUM) da su nezadovoljni korisnici prosto napravili svoj forum i preselili se tamo
:: :: Mogu ako hoćeš od 1. jula da ti dam (ako praviš Tech Forum)
:: :: - - - - - -
:: :: -1000 Mb mesta na mom serveru,
:: :: -500 Mb MySQL bazu,
:: :: -FTP i Afian File Manager
:: :: -5x100 MB (POP3, IMAP, SMTP) email naloga
:: :: -Protok 200Gb mesečno
:: :: -Bez reklama, bez Flash banner-a
:: :: -Koji hoćeš FULL lokalizovani PRAVI foru
:: :: na sub domenu ili ako imaš svoj domen na tvom domenu
:: :: =BESPLATNO
:: :: - - - - - - -
:: :: Inače, instalacija najkompeksnijeg mogućeg foruma sa kolekcijom od 5000 avatara i lokalizacijama na 50 jezika ne može preći 100 MB. Naravno, kasnije slike, fajlovi i postovi popunjavaju prostor na disku i MySQL bazi ali veoma sporo..
:: :: http://www.pronex.inf
:: Lepa ideja,jos kad bi neko hteo da to uradi....
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs