Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
OBECAVAM, nema vise prozivki!!!
STRANA 1 OD 2  
MACHINE OBECAVAM, nema vise prozivki!!! 03.05.2007. 01:00 T4219

status: user
broj poruka: 5704
Necu vise prozivatu mrlju ni za sta...dovoljno je bilo i ovo, pa da se manemo glupiranja...stvarno, iskreno, mi je zao sto je do ovoga uopste i doslo...da mi nije uputio onaj glupi komentar sve bi bilo OK, kada sam to video iznerviralo me je, sa razlogom...nadam se da ovo nece mrlju toliko pogoditi i da nece zbrisati kao sto je ranije najavljivao...evo, ja mu pruzam ruku!

Vidim da masovno brises postove, pa ti iskreno kazem da mi ni izbliza nije bila namera da te na bilo koji nacin ozbiljno uvredim, oteram ili prisilim na slicne korake. Mozda bih i ja trebao da pobrisem neke, sa ralogom, eto, samokriticnost je vrlina...`Ajde javi se pa da to ljudski resimo...

Veliki pozdrav i sve najbolje svim forumasima!!!

M i G
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman bless me father for i have sinned 03.05.2007. 02:42 #17891

broj poruka: 1111
mala zeza za, jel bese machine

nije prozivka
nego dajte da se malo smejemo

poz za sve foruamase i od mene

nego, machine, sta bi sa onim nasim zahtevima, nisam bio pri pc-ju par dana (1. maj i to)
jel ima nekog napretka?

VMARC Ne znam ... 03.05.2007. 03:00 #17894

broj poruka: 9420
... zasto se uopste potresas. Covek je to sto je, svi smo svesni vrednosti i jednog i drugog i zaista ne razumem potrebu da se prepucavate. Koliko vidim tebe to mnogo vise pogadja od njega, tako da se po svemu sudeci druga strana fino nasladjuje tvojim zivcima. Dakle, ignorisi ga maksimalno i neces imati bilo kakvih problema.

Bar sto se mane tice imam jasnu predstavu ko je u kom segmentu bolji od vas dvojice i ciji cu predlog i misljenje u odredjenim oblastima uvaziti.

Dakle CHILL :)

ddragoljub Samo ideja za razmishljanje... 03.05.2007. 03:01 #17895

broj poruka: 126
Machine....evo samo jedne ideje za razmishljanje....
Mozda ce zvuchati surovo i teshko za poverovati.....mozda ce ti izgledati kao da si u Matrix-u...
ALI.....
OBAJ CBET CE HE VRTI OKO TEBE ! ! !
Mozda ako ti mama i tata tako kazu ne znachi da tako i jeste...

Sad shalu na stranu, ali evo mog vidjenja stvari na ovom forumu:
Od kako si se pojavio (makar sa ovim nick-om) malo sam zamrzeo pcberzu, nekako mi je postalo gnusno to tvoje nametanje u prvi plan i teznja za paznjom...Mnogo se bRe istichech :-) Nakako mi to bode ochi, josh od onoga ` moje veliko iskustvo i bla bla bla mi daju za pravo da neke stvari aksiomiram bez prethodnog dokazivanja bla bla bla` ...sachuvaj velike rechi i hvalospeve o sebi, ako je to zaista tako chucemo od nekoga drugog, ne morash ti lichno da nam objasnish kako si NAJsve i kako je svet samo tebe chekao... Zar ti stvarno mislish da cesh moje mishljenje o Mrlji (chisto primera radi) ti formirati i da cu ga ja promeniti kada mi Machine kaze `...(mrlja) ipak ne zna` ? Ako da, onda se stvarno vrati u svoj mama-tata matrix i tu uzivaj u svojoj prepotentnosti i umishljenoj nadmoci!
Ovo je dobronamerna poruka, i ne treba da te isprovocira, a ako je previshe komplikovana za razumeti evo sizea: Machine, `oladi malo!

Pozdrav, dragoljub

VMARC Re: Samo ideja za razmishljanje... 03.05.2007. 03:16 #17896

broj poruka: 9420

:: Machine....evo samo jedne ideje za razmishljanje...
:: Mozda ce zvuchati surovo i teshko za poverovati.....mozda ce ti izgledati kao da si u Matrix-u..
:: ALI....
:: OBAJ CBET CE HE VRTI OKO TEBE ! !
:: Mozda ako ti mama i tata tako kazu ne znachi da tako i jeste...
::
:: Sad shalu na stranu, ali evo mog vidjenja stvari na ovom forumu
:: Od kako si se pojavio (makar sa ovim nick-om) malo sam zamrzeo pcberzu, nekako mi je postalo gnusno to tvoje nametanje u prvi plan i teznja za paznjom...Mnogo se bRe istichech :-) Nakako mi to bode ochi, josh od onoga ` moje veliko iskustvo i bla bla bla mi daju za pravo da neke stvari aksiomiram bez prethodnog dokazivanja bla bla bla` ...sachuvaj velike rechi i hvalospeve o sebi, ako je to zaista tako chucemo od nekoga drugog, ne morash ti lichno da nam objasnish kako si NAJsve i kako je svet samo tebe chekao... Zar ti stvarno mislish da cesh moje mishljenje o Mrlji (chisto primera radi) ti formirati i da cu ga ja promeniti kada mi Machine kaze `...(mrlja) ipak ne zna` ? Ako da, onda se stvarno vrati u svoj mama-tata matrix i tu uzivaj u svojoj prepotentnosti i umishljenoj nadmoci!
:: Ovo je dobronamerna poruka, i ne treba da te isprovocira, a ako je previshe komplikovana za razumeti evo sizea: Machine, `oladi malo
:: Pozdrav, dragolju

E aj sad i ti.... malo ga pretera.
Machinea sam upoznao i momak je apsolutno na mestu. Ta paznja koju privlaci na sebe jeste iskljucivo iz dobronamernih pobuda, dakle zelja da se drugima pomogne ili da se pokrene nesto u nekom pozitivnom pravcu, od cega bi svi mi imali bilo kakve koristi (pritom uopste ne mislim na materijalnu - moram da naglasim jer se ovde, primecujem u poslednje vreme mnogo izjava namerno izvrce iz konteksta).

Dakle, Machine ima samo tu energiju da istera ono zasta ZNA da je u pravu i ja licno i pre upoznavanja sa njim nisam imao nikakav konflikt. E sad, to sto unosi malo vise emocija i energije u svoje postove nikako ne treba tumaciti kao aroganciju, jer prijatelju moj ako tebi smeta necije, pa makar po tvom misljenju i umisljeno znanje, onda se bolje ti zapitaj da li je to ispravno i da li problem lezi u `aroganciji i prepotenciji` druge osobe ili u tebi samom.

Nadam se da si i ti shvatio da u ovom mom obracanju tebi, Dragojlo, nema niceg loseg, niti uvredljivog. Gledaj to kao misljenje nekog sa strane. Kakogod da odreagujes na ovo ja ti necu nista vise direktno reci, tj odgovoriti.

A ti Milose, daj bre iskuliraj vise i budi ovde ono zbog cega trebas da budes, meni su licno ove teme - prozivke poprilicno degutantne... Misli i o tome...

Mislim rat oko F5, vidi se ko je u pravu, zna se ko je u pravu i ti se i dalje palis....
mrlja Zbogom ... 03.05.2007. 07:32 #17898

broj poruka: 299

i hvala na svim ribama....
-ShonE- Re 03.05.2007. 10:05 #17900

broj poruka: 3529
Bogme kako je krenulo vidim ja da ce admin morati da uvede jos jednu temu:
`Mashine V.S. Mrlja`!

Sala, mislim stvarno ljudi, ovakvim temama uopste nije mesto na ovom forumu, sta se desava sa nekim novim ljudima koji se pojave pa vide ovako nesto, sasvim je izvesno da ce se samo nasmejati i stvoriti totalno drugacije misljenje o ovom forumu, i verovatno vise nikada nece ni doci na njega!
Pa ovde je sve vise i vise ovakvih tema, a manje pravih pitanja vezanih za temu foruma!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Hvala VMARC 03.05.2007. 10:30 #17901

Hvala VMARCu na podrsci po ko zna koji put...nemam nameru da se istichem, vec sam rekao, samo me je iznerviralo to sto mi je grubo uputio i to na niskom nivou vec par puta...da je to bilo od strane servispc, VMARC, Garson, Pisko...ne bih se ljutio vec shvatio drugacije. A sto se tice dragoljuba, silno gresi, no, necu ja ispravljati njegovu krivu drinu. Ja sam se javno izvinio i obecao, ali mrlja 100% nije bio u pravu, to je ono sto sam zeleo i jesam istako, nista vise. Drugima svak cast...

ShonE je u pravu, smejace se ljudi, treba se okrenuti konstrukivnim stvarima, poboljsanju!

gman, da, kao se radi, admini su rekli da 9 predloga uzeli u obzir i da treba da se to odradi (tacnije vec bi trebalo, ali ko sto i sam vidis...jos nije). Nadamo se u skorijoj buducnosti. Za dobrobit svih. Mozes pogledati postove u okviru rubrike Pitanja, Komentari, Kritike...

M i G

:: Bogme kako je krenulo vidim ja da ce admin morati da uvede jos jednu temu:
:: `Mashine V.S. Mrlja`
:: Sala, mislim stvarno ljudi, ovakvim temama uopste nije mesto na ovom forumu, sta se desava sa nekim novim ljudima koji se pojave pa vide ovako nesto, sasvim je izvesno da ce se samo nasmejati i stvoriti totalno drugacije misljenje o ovom forumu, i verovatno vise nikada nece ni doci na njega!
:: Pa ovde je sve vise i vise ovakvih tema, a manje pravih pitanja vezanih za temu foruma!
Ognjeni Re: Zbogom ... 03.05.2007. 10:54 #17904

broj poruka: 4518

:: i hvala na svim ribama...

hahaha :)

p.s. e deco,deco :)
MACHINE Re: Zbogom ... 03.05.2007. 10:57 #17905

Uprkos svemu, potpuno sam siguran, da niko na ovom forumu, pa ni ja, ne zeli da neko napusti isti zbog ovako neceg. Zato te milm da malo porazmislis, da se slegne, pa ako si dovoljno mudar, reci ces OK, i sve ce biti izgladjeno. Da nema vise glozenja, ni kod koga na ovom forumu, posto sam i pre neki dan pogledao neko prepucavanje...naglasav nije moje

M i G

:: i hvala na svim ribama....
Zmajko U jeee... 03.05.2007. 13:20 #17908

broj poruka: 1228
Ja mislio da je ovo lepo mesto da se pronadje savet za problem ili cisto neka preporuka... I ja sam branio Vistu (svinja jedna!) koja je i dalje tvrdim bolja od svih M$ OSa i NARAVNO gresio. Gresicu i ubuduce ali bre F5... Samo malo da se googla i gotovo.

http://topcc.org/articles/pdfdocs/pcmaintenance.pdf (strana 3)... Pretpostavljam da i oni grese :)

E a to kad neko nije u pravu tj. pogresi, nije nista strasno, samo treba covek da shvati da je pogresio, da se izvine gotovo.

Ja priznajem, napisao sam 6 knjiga o svakakvim glupostima (jedna je o servisiranju) ali sam svestan da ima pametnijih likova na ovom forumu sto se tice te teme. Svaka cast svim ljudima koji se trude da pomognu drugim ljudima ali nije mi jasno zasto se neki trude da ovde izgrade neku `reputaciju`... Mislim, PCBerza... U jeeee, velika stvar. Ja sam se prikljucio cisto da na brzaka pomognem nekome ako mogu... Naravno da sam svestan da cu mozda da pogresim.

E a sad... Neki ljudi ovde kao da moraju da prokomentarisu svaku sitnicu, a malo mi glupo da to bude samo zbog broja poruka ili sta vec. I sto su neki toliko zapeli da se ovde unesu neke promene. Zavisi im posao od toga ili sta?

Ja se prijavio na Sitepoint pre 2 nedelje i resio da potrosim 4 dana dok Flash CS3 nije iskocio i gle cuda, pobedio... 500$... Western Union me odrao za 49$ ali ajd sad.
Za neverne Tome ili radoznale evo par linkova (e i da user- Beograd, fatalFlash je naravno - amer)

http://www.sitepoint.com/marketplace/contest/1443

http://www.nexternal.com/

e sad... Animacija nije nesto ali nisu ni neke pare. I nemoj da cujem neke komentare tipa filesize i tako to... Covek je hteo 3D.

Tamo se nasi momci lepo provode i fino zaradjuju. Za razliku od glupiranja ovde. Mislim, cemu sve to?

Ajd u zdravlje!
MACHINE Re: U jeee... 03.05.2007. 13:41 #17909

Omasio si celokupnu poentu, price, valjda povrsnim vidjenjem stvari...ali nema veze. Kladim se da za F5 nisu znali cak ni dugogodisnji korisnici, za F8 da ali za F5 ne. Inace, rec je bila o WinXP-u i menu koji nudi nakon F5 a ne automatski dirigovanom Safe Bootu...Kakve veze sada ima CAM/CAD sa ovim i zaradom preko, pa i jamislim da brisem u Stokholm cim okoncam agoniju skolovanja ali to ne znaci da necu biti aktivan na ovom forumu...i, cvakako, nije stvar nabijanja br. postova, stoji da ih je takvih 50ak ali su ostali sustinski korektni u usko vezani za tehnicku pomoc onima koji pitaju...ja znam mnogo likova u inostranstvu i niko se lepo ne provodi vec rmbaju, ne zale se na kintu ali i nemaju kada da je potrose jer stalno rade, toliko o utopiji EU...

M i G

:: Ja mislio da je ovo lepo mesto da se pronadje savet za problem ili cisto neka preporuka... I ja sam branio Vistu (svinja jedna!) koja je i dalje tvrdim bolja od svih M$ OSa i NARAVNO gresio. Gresicu i ubuduce ali bre F5... Samo malo da se googla i gotovo.
:: http://topcc.org/articles/pdfdocs/pcmaintenance.pdf (strana 3)... Pretpostavljam da i oni grese :
:: E a to kad neko nije u pravu tj. pogresi, nije nista strasno, samo treba covek da shvati da je pogresio, da se izvine gotovo.
:: Ja priznajem, napisao sam 6 knjiga o svakakvim glupostima (jedna je o servisiranju) ali sam svestan da ima pametnijih likova na ovom forumu sto se tice te teme. Svaka cast svim ljudima koji se trude da pomognu drugim ljudima ali nije mi jasno zasto se neki trude da ovde izgrade neku `reputaciju`... Mislim, PCBerza... U jeeee, velika stvar. Ja sam se prikljucio cisto da na brzaka pomognem nekome ako mogu... Naravno da sam svestan da cu mozda da pogresim
:: E a sad... Neki ljudi ovde kao da moraju da prokomentarisu svaku sitnicu, a malo mi glupo da to bude samo zbog broja poruka ili sta vec. I sto su neki toliko zapeli da se ovde unesu neke promene. Zavisi im posao od toga ili sta
:: Ja se prijavio na Sitepoint pre 2 nedelje i resio da potrosim 4 dana dok Flash CS3 nije iskocio i gle cuda, pobedio... 500$... Western Union me odrao za 49$ ali ajd sad
:: Za neverne Tome ili radoznale evo par linkova (e i da user- Beograd, fatalFlash je naravno - amer
:: http://www.sitepoint.com/marketplace/contest/144
:: http://www.nexternal.com
:: e sad... Animacija nije nesto ali nisu ni neke pare. I nemoj da cujem neke komentare tipa filesize i tako to... Covek je hteo 3D
:: Tamo se nasi momci lepo provode i fino zaradjuju. Za razliku od glupiranja ovde. Mislim, cemu sve to
:: Ajd u zdravlje!
DaSickSyst Re: Zbogom ... 03.05.2007. 14:06 #17912

broj poruka: 2909
:: i hvala na svim ribama...
Nemoj brate...
A i krenuo si bez peskira...Popij jedan grgolj-blaster da se smiris pa onda donosi odluke...

DaSickMarvin
MaliAbner Malo vise tolerancije... 03.05.2007. 16:55 #17923

broj poruka: 7769
Braniti svoje misljenje je sasvim u redu, sve dok me neko cinjenicama ne natera da prihvatim gresku. Ali to raditi iz tvrdoglavosti tj cistog inata je glupo gubljenje vremena.
To lici na onu od dva ovna i balvanu ispod njih, to svaki dan gledamo na svim mogucim tv kanalima od strane nasih politicara, tako da je to mnogima uslo u stil ponasanja (a vidimo gde nas je to dovelo).

Uzgred ko sto rece mali `kobac kobac` u crtacu, ubi ga pile, iskasapi ga krelac nije bitno ko pobedi porazeni ce zavrsiti na tanjiru.
Ovo sam naveo bez ikakve zelje da se neko prepoznaje i da ga uvredim, i ja sam par puta upao u zamku prepucavanja, nadam se da ce toga ubuduce sa moje strane biti daleko manje.

I jos nesto moram da primetim kako je ovaj forum postao vise gvozdjarskiji nego li sto bi trebalo, sve je manje onih koji imaju probleme sa OS-om i traze savet kako da ga rese.

Pozdrav svima i vise strpljenja i tolerancije (na neznanje) ubuduce.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Zmajko Re: Re: U jeee... 03.05.2007. 19:31 #17931

Ma da... trebalo je da se `dublje` upustim u ove price. Poenta je valjda da se ljudi ne svadjaju, a ima veze i sa mojim trudom da nekim ljudima koji imaju visak vremena preporucim mesto na kojem mogu da se `lepo provedu` (nisam pricao o EU ili USA, pu, pu, pu...), a ne da se ovde zamlacuju nekim glupostima. A sto se tice tvog odlaska u Stokholm - srecno. Trebace ti. Pitam se samo zasto ides u EU kada znas sta se tamo desava... Zasto ne probas da dovedes ovde te likove za koje planiras tamo da raids?

:: Omasio si celokupnu poentu, price, valjda povrsnim vidjenjem stvari...ali nema veze. Kladim se da za F5 nisu znali cak ni dugogodisnji korisnici, za F8 da ali za F5 ne. Inace, rec je bila o WinXP-u i menu koji nudi nakon F5 a ne automatski dirigovanom Safe Bootu...Kakve veze sada ima CAM/CAD sa ovim i zaradom preko, pa i jamislim da brisem u Stokholm cim okoncam agoniju skolovanja ali to ne znaci da necu biti aktivan na ovom forumu...i, cvakako, nije stvar nabijanja br. postova, stoji da ih je takvih 50ak ali su ostali sustinski korektni u usko vezani za tehnicku pomoc onima koji pitaju...ja znam mnogo likova u inostranstvu i niko se lepo ne provodi vec rmbaju, ne zale se na kintu ali i nemaju kada da je potrose jer stalno rade, toliko o utopiji EU..
:: M i G
MACHINE Re: Re: Re: U jeee... 03.05.2007. 19:53 #17933

Ko aze da c za nekoga da radim??? Ako nisi sve procitao onda se, molim, suzdrzi od komentara! Ovo o cemu ti govoris mi smrdi mi na politikanstvo...zato je bolje da batalimo takvu raspravu, za dobrobit svih!!!

M i G

:: Ma da... trebalo je da se `dublje` upustim u ove price. Poenta je valjda da se ljudi ne svadjaju, a ima veze i sa mojim trudom da nekim ljudima koji imaju visak vremena preporucim mesto na kojem mogu da se `lepo provedu` (nisam pricao o EU ili USA, pu, pu, pu...), a ne da se ovde zamlacuju nekim glupostima. A sto se tice tvog odlaska u Stokholm - srecno. Trebace ti. Pitam se samo zasto ides u EU kada znas sta se tamo desava... Zasto ne probas da dovedes ovde te likove za koje planiras tamo da raids
:: :: Omasio si celokupnu poentu, price, valjda povrsnim vidjenjem stvari...ali nema veze. Kladim se da za F5 nisu znali cak ni dugogodisnji korisnici, za F8 da ali za F5 ne. Inace, rec je bila o WinXP-u i menu koji nudi nakon F5 a ne automatski dirigovanom Safe Bootu...Kakve veze sada ima CAM/CAD sa ovim i zaradom preko, pa i jamislim da brisem u Stokholm cim okoncam agoniju skolovanja ali to ne znaci da necu biti aktivan na ovom forumu...i, cvakako, nije stvar nabijanja br. postova, stoji da ih je takvih 50ak ali su ostali sustinski korektni u usko vezani za tehnicku pomoc onima koji pitaju...ja znam mnogo likova u inostranstvu i niko se lepo ne provodi vec rmbaju, ne zale se na kintu ali i nemaju kada da je potrose jer stalno rade, toliko o utopiji EU..
:: ::
:: :: M i G
Zmajko Re: Re: Re: Re: U jeee... 03.05.2007. 20:11 #17935

`politikanstvo`??? Sta je to?

Ala si ti neki tezak nerchik covece... I dokon... Samo blejis ovde... Imas li ti zivot?

:: Ko aze da c za nekoga da radim??? Ako nisi sve procitao onda se, molim, suzdrzi od komentara! Ovo o cemu ti govoris mi smrdi mi na politikanstvo...zato je bolje da batalimo takvu raspravu, za dobrobit svih!!!
MACHINE Re: Re: Re: Re: Re: U jeee... 03.05.2007. 20:34 #17937

Sada imam vremena pa sam ovde. Da ne bude zabune, ne bezim ja tamo iz cefa, poticem iz postene pa samim tim ne bogate porodice, stricevi su mi svi otisli preko trbuoim za kruhom...jedino u Svedskoj ce me platiti onoliko koliko zasta i vredim, ovde iako hoce nemaju cime...to ne znaci da se necu oduziti zemlji na adekvatan nacin...Nego, koji k**c ti hoces od mene????????? Koje tebe sta pitao pa da dajes komentare, ako imas neki problem onda ga resavaj negde drugde, niko te ne bije po usima da ista od ovoga citas....vidim da i ti imas vremena na pretek...prodji me se leba, ti!!!

M i G

:: `politikanstvo`??? Sta je to?
:: Ala si ti neki tezak nerchik covece... I dokon... Samo blejis ovde... Imas li ti zivot
:: :: Ko aze da c za nekoga da radim??? Ako nisi sve procitao onda se, molim, suzdrzi od komentara! Ovo o cemu ti govoris mi smrdi mi na politikanstvo...zato je bolje da batalimo takvu raspravu, za dobrobit svih!!!
ddragoljub Re: Re: Re: Re: Re: Re: U jeee... 03.05.2007. 20:58 #17938

broj poruka: 126
:: Sada imam vremena pa sam ovde. Da ne bude zabune, ne bezim ja tamo iz cefa, poticem iz postene pa samim tim ne bogate porodice, stricevi su mi svi otisli preko trbuoim za kruhom...jedino u Svedskoj ce me platiti onoliko koliko zasta i vredim, ovde iako hoce nemaju cime...to ne znaci da se necu oduziti zemlji na adekvatan nacin...Nego, koji k**c ti hoces od mene????????? Koje tebe sta pitao pa da dajes komentare, ako imas neki problem onda ga resavaj negde drugde, niko te ne bije po usima da ista od ovoga citas....vidim da i ti imas vremena na pretek...prodji me se leba, ti!!

Zmajko, nemoj tako, chovek zna koliko vredi...samo to niko ne vidi ovde :-)
btw ni ja ne mogu `politikanstvo` da nadjem.....ni u vujakliji :-)
a da li je dokon i da li samo sedi na forumu da bi nagurao broj postova, to cemo da vidimo po tome koliko mu treba da odgovori na ovu poruku...... :-)
E moj Machine......da si it meni ziv i zdrav, koliko sam ja takvih kao ti sreo u zivotu, ne zna se ko vishe `vredi`..... :-)
Ziv bio, veliki poras`ao i za puno se prodao
pozdrav!

MACHINE Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: U jeee... 03.05.2007. 21:11 #17939

Pa, evo meri ms...e,...tuzno, nista vise od toga...reci ne mogu opisati, dragojlo, koliko daleko seze tvoja glupost...dobar glas se cuje daleko, los jos dalje...necu da nastavljam polemiku sa par maloumnika na ovom forumu, srecom pa vas je sacica jada, vec cu se okrenuti onima koje cenim i to sa razlogom, ima ih dosta na ovom forumu...isuvise dobrih i pametnih ljudi koje ne mogu iskvariti zli i pogani jezici nekolicine pacenika!!!!!!!!!!!!!

The End

P.S. Pa posle ovoga lupajte ko maximi po diviziji, time cete i sebi dokazati gorenavedeno

M i G

:: :: Sada imam vremena pa sam ovde. Da ne bude zabune, ne bezim ja tamo iz cefa, poticem iz postene pa samim tim ne bogate porodice, stricevi su mi svi otisli preko trbuoim za kruhom...jedino u Svedskoj ce me platiti onoliko koliko zasta i vredim, ovde iako hoce nemaju cime...to ne znaci da se necu oduziti zemlji na adekvatan nacin...Nego, koji k**c ti hoces od mene????????? Koje tebe sta pitao pa da dajes komentare, ako imas neki problem onda ga resavaj negde drugde, niko te ne bije po usima da ista od ovoga citas....vidim da i ti imas vremena na pretek...prodji me se leba, ti!!
:: Zmajko, nemoj tako, chovek zna koliko vredi...samo to niko ne vidi ovde :-
:: btw ni ja ne mogu `politikanstvo` da nadjem.....ni u vujakliji :-
:: a da li je dokon i da li samo sedi na forumu da bi nagurao broj postova, to cemo da vidimo po tome koliko mu treba da odgovori na ovu poruku...... :-)
:: E moj Machine......da si it meni ziv i zdrav, koliko sam ja takvih kao ti sreo u zivotu, ne zna se ko vishe `vredi`..... :-
:: Ziv bio, veliki poras`ao i za puno se prodao
:: pozdrav!
Zmajko Obecanje ludom radovanje 03.05.2007. 21:20 #17941

Eto vidis, fitilj ti je bas kratak. Recnik ti je bas na nivou... Bices odlican gaster...
Mnogo se bre pravis pametan covece. U redu je... Opusti se malo. Vidim da si resio da se stisnes sa brojem postova pa si poceo da ispravljas stare odgovore. Ili kasnije palis.... Ili si i to izgooglao.

`Ko aze da c za nekoga da radim???` pa onda `jedino u Svedskoj ce me platiti onoliko koliko zasta i vredim`... Plasis me samo da znas...
Toliko si se osilio sa brojem postova koji su u 70% slucajeva samo razmetanja radi da si umislio da je ovaj forum tvoja porodica. Nazivas druge ljude `novajlijama`... Ti imas neke ozbiljne probleme, obrati se psihijatru...

`Sada imam vremena pa sam ovde`... Ma da... Vazi...
`jedino u Svedskoj ce me platiti onoliko koliko zasta i vredim`... Spusti se na zemlju, pogledaj u ogledalo i shvatices da si samo nezrelo, prepotentno i veoma razmazeno deriste...

:: Sada imam vremena pa sam ovde. Da ne bude zabune, ne bezim ja tamo iz cefa, poticem iz postene pa samim tim ne bogate porodice, stricevi su mi svi otisli preko trbuoim za kruhom...jedino u Svedskoj ce me platiti onoliko koliko zasta i vredim, ovde iako hoce nemaju cime...to ne znaci da se necu oduziti zemlji na adekvatan nacin...Nego, koji k**c ti hoces od mene????????? Koje tebe sta pitao pa da dajes komentare, ako imas neki problem onda ga resavaj negde drugde, niko te ne bije po usima da ista od ovoga citas....vidim da i ti imas vremena na pretek...prodji me se leba, ti!!
Zmajko Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: U jeee... 03.05.2007. 21:26 #17942

E da... Pored toga sto si nepismen (pitam se kako ces tamo da se snadjes kad ni svoj jezik ne znas) mnogo se shlihtash bre. Trazis podrsku na vrlo patetican nacin.... Vredjas... To samo govori o tome koliko vredis.

:: Pa, evo meri ms...e,...tuzno, nista vise od toga...reci ne mogu opisati, dragojlo, koliko daleko seze tvoja glupost...dobar glas se cuje daleko, los jos dalje...necu da nastavljam polemiku sa par maloumnika na ovom forumu, srecom pa vas je sacica jada, vec cu se okrenuti onima koje cenim i to sa razlogom, ima ih dosta na ovom forumu...isuvise dobrih i pametnih ljudi koje ne mogu iskvariti zli i pogani jezici nekolicine pacenika!!!!!!!!!!!!!
:: The En
:: P.S. Pa posle ovoga lupajte ko maximi po diviziji, time cete i sebi dokazati gorenaveden
:: :: :: Sada imam vremena pa sam ovde. Da ne bude zabune, ne bezim ja tamo iz cefa, poticem iz postene pa samim tim ne bogate porodice, stricevi su mi svi otisli preko trbuoim za kruhom...jedino u Svedskoj ce me platiti onoliko koliko zasta i vredim, ovde iako hoce nemaju cime...to ne znaci da se necu oduziti zemlji na adekvatan nacin...Nego, koji k**c ti hoces od mene????????? Koje tebe sta pitao pa da dajes komentare, ako imas neki problem onda ga resavaj negde drugde, niko te ne bije po usima da ista od ovoga citas....vidim da i ti imas vremena na pretek...prodji me se leba, ti!!
:: :: Zmajko, nemoj tako, chovek zna koliko vredi...samo to niko ne vidi ovde :-
:: :: btw ni ja ne mogu `politikanstvo` da nadjem.....ni u vujakliji :-
:: :: a da li je dokon i da li samo sedi na forumu da bi nagurao broj postova, to cemo da vidimo po tome koliko mu treba da odgovori na ovu poruku...... :-)
:: :: E moj Machine......da si it meni ziv i zdrav, koliko sam ja takvih kao ti sreo u zivotu, ne zna se ko vishe `vredi`..... :-
:: :: Ziv bio, veliki poras`ao i za puno se prodao
:: :: pozdrav!
DaSickSyst ZMAJKO,DRAGOLJUBE,MACHINE.... 03.05.2007. 21:35 #17943

broj poruka: 2909
...ALO BRE LJUDI JEL MOGUCE DA VAM JOS NIJE DOSADILO????
DANAS SAM BACIO POGLED NA OVAJ POST DELOVAO MI JE NORMALNO,JEL ZNATE NA STA SAD OVO LICI KAD NEKO GLEDA SA STRANE????????????

ADMINE JEL RADIS TI NESTO????JEL TI OVO ZANIMLJIVO??????
ZASTO DOZVOLJAVAS VISE OVAKVO SVADJANJE?!?!?!?!?!?!

Maksimus Nemojte ljudi 03.05.2007. 21:37 #17944

broj poruka: 128

Baš mi je krivo,
Poslednjih nekoliko tema se prelilo u sukobe - svi znate mnogo bolje od toga

Èuvajte se

Pozdrav
bamba Aman Bre Braco cemu galama 03.05.2007. 21:42 #17945

broj poruka: 10

?
MALA PRICA .............................`.paketic keksa `

Djevojka je cekala avion u cekaonici jednog velikog aerodroma. Trebala

je dugo cekati i odlucila kupiti knjigu kako bi joj vrijeme brze proslo.

Uz knjigu kupila je i paketic keksa.

Sjela je u VIP cekaonicu kako je nitko ne bi uznemiravao.

Kraj nje je bila stolica s keksom, a s druge jedan gospodin koji je

citao novine.

Kad je ona pocela uzimati kekse i gospodin je uzeo jedan. Ona se

sokirala, ali nista nije rekla i nastavila je citati knjigu.

U sebi je pomislila: ma gledaj ti ovo, da samo imam malo vise

hrabrosti, do sada bih ga vec udarila...

Svaki put kad je ona uzimala jedan keks, covjek pored nje, ne

obaziruci se ni na sta, uzimao je isto tako jedan.

Nastavili su tako dok nije ostao samo jedan u paketu i djevojka

pomisli: bas me zanima sta ce sad napraviti!!!

Covjek uze posljednji i podijeli ga na dvoje!

Ovo je zaista previse, uzdahnula je sokirana, uzela svoje stvari,

knjigu, torbu i otisla prema izlazu iz cekaonice.

Kad se osjecala malo bolje, nakon sto ju je prosla huja, sjela je na

mjesto gdje nije bilo nikoga da bi izbjegla neke druge neprijatne

dogadjaje.

Zatvori knjigu i otvori torbu da je ubaci u nju. U tom trenutku ugleda

paketic keksa jos uvijek netaknut.

Postidje se kao kradljivac i tek tada shvati da je keks, isti kao njen,

bio od gospodina koji je sjedio pored nje, ali koji je, bez sokiranja,

nervoze ili prepotencije, podijelio i svoj posljednji komad s njom,

totalno suprotno od nje, kojoj su bili povrijedjeni ponos i osjecaji.

ZAKLJUCAK: Koliko puta u nasem zivotu cemo ili smo pojeli tudji keks, a

da to nikad necemo ili nismo ni saznali?

Prije nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i prije nego sto se

pocne misliti lose, GLEDAJ s paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije

onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!

U zivotu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti:

- Kamen kad je bacen.

- Rijec nakon sto je recena.

- Mogucnost nakon sto je izgubljena.

- Vrijeme kad je proslo.

- Ljubav za koju se NE BORI.

MACHINE Re: Obecanje ludom radovanje 03.05.2007. 21:44 #17948

Id*ote!!!!!!!!!!!! Baterije su mi prazne na bezicnoj tastaturi pa prekida...i izostavlja slova, ma kome se pravdam, slepcima, ubogima???? Ko si, bre, ti da meni solis pamet??? Hoces i ti na crtu??? Izvoli...ali nemoj reci da te nisam upozorio...blage veze vi nemate ni o cemu! Kacis se sa jednim od najboljih, pa posle kada te neko intelektualno urnise, posle kuku i lele. Alo, dozovite se pameti vas dvojica! Uzimate za pravo da se suprotstavljate svima. Apsurdno!!! To je isto kao kada bih ja solio pamet prim.dr.sci internisticke medicine o jetri, primera radi!!! Lakse, malo sa prozivkama i navodima, jer nemas ideju kome sta upucujes...priveri malo, pa onda tvrdi...

M i G

:: Eto vidis, fitilj ti je bas kratak. Recnik ti je bas na nivou... Bices odlican gaster..
:: Mnogo se bre pravis pametan covece. U redu je... Opusti se malo. Vidim da si resio da se stisnes sa brojem postova pa si poceo da ispravljas stare odgovore. Ili kasnije palis.... Ili si i to izgooglao
:: `Ko aze da c za nekoga da radim???` pa onda `jedino u Svedskoj ce me platiti onoliko koliko zasta i vredim`... Plasis me samo da znas...
:: Toliko si se osilio sa brojem postova koji su u 70% slucajeva samo razmetanja radi da si umislio da je ovaj forum tvoja porodica. Nazivas druge ljude `novajlijama`... Ti imas neke ozbiljne probleme, obrati se psihijatru..
:: `Sada imam vremena pa sam ovde`... Ma da... Vazi..
:: `jedino u Svedskoj ce me platiti onoliko koliko zasta i vredim`... Spusti se na zemlju, pogledaj u ogledalo i shvatices da si samo nezrelo, prepotentno i veoma razmazeno deriste..
:: :: Sada imam vremena pa sam ovde. Da ne bude zabune, ne bezim ja tamo iz cefa, poticem iz postene pa samim tim ne bogate porodice, stricevi su mi svi otisli preko trbuoim za kruhom...jedino u Svedskoj ce me platiti onoliko koliko zasta i vredim, ovde iako hoce nemaju cime...to ne znaci da se necu oduziti zemlji na adekvatan nacin...Nego, koji k**c ti hoces od mene????????? Koje tebe sta pitao pa da dajes komentare, ako imas neki problem onda ga resavaj negde drugde, niko te ne bije po usima da ista od ovoga citas....vidim da i ti imas vremena na pretek...prodji me se leba, ti!!
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs