Ma, tu je mrlja, kao sto rece -ShonE-, samo nas seca dzaba...
STRANA 1 OD 1
MACHINE
Ma, tu je mrlja, kao sto rece -ShonE-, samo nas seca dzaba...
27.04.2007. 12:08
T4154
status: user broj poruka: 5704
Nije valjda zbog mene (naljutio, mada bezrazlozno) obrisao sve postove i nestao??? Ako ovo cita ja ga pozivam da se vrne pa da se izmirimo ko razumni ljudi!!!
Sad gledam.nema ni jednog njegovog posta.samo tamo gde je on pomenut.u jednoj temi npr ga hvale za savet ali ne pise to zasta ga hvale...sve je obrisao...
MRLJA...NAJ MISTERIOZNIJI COVEK NA NETU...MOZE BITI SVUDA I NIGDE...ZADNJI PUT VIDJEN U SAMOM SRCU BRAZILSKIH KISNIH SUMA,A PAR SATI PRE TOGA NA VRHU AJFELOVE KULE U DRUSTVU MONIKE BELUCI...(od tad ni Monika vise nije vidjena)
UKOLIKO STE VIDELI MRLJU ILI MISLITE DA STE GA VIDELI POZOVITE OVAJ BROJ: 800-690-069-MRLJA...TRAZITI AGENTA MOLDERA ILI SKALI...DISKRECIJA ZAGARANTOVANA,A NAGRADE NEMA...
DaSickSystem razgovor se naplacuje 5.99$/ms i sve pakete dostavljamo diskretno na kucnu adresu.
:: jel uopste dozvoljeno imati dva ili vise naloga na PCBerzi :: :: Mada sam primetio u poslednje vreme par likova sa desetakdo dvadeset postova i hvale neke firme kao najbolje, naj.. :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
U poslednje vreme? uvek ih je bilo!!!
Pitalice:pa kako nema vremena dao je odgovore na nekoliko pitanja,ali ih je izgleda obrisao.
Nisam znao da je na tom faxu pa jos dokotrant, ne znam, sala? Malo mi nesigurno posto me napao zbog njega, ETFa, mislim...ma zeke za to...mala sala posalica...nego, stvarno, gde nesta kolega???
M i G
:: :: Zaposlen je čovek... Sprema doktorsku disertaciju na ETF-u! Nema kada da se smara s vama :: :: `El mogu da pokupim tu nagradu koje nema :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.