ako se u nekoj temi obrishe post, nakon toga se neispravno ishchitava broj postova ... nakon toga izgleda da broji samo koliko je postova postovao onaj ko je `nacheo` temu.. nakon istog zahvata (zbog pogreshnog broj postova) dovoljno je da `vlasnik` teme obrishe svoje postove (broj postova bude 0) i moguce je obrisati teme u kojima ima postova... igrao sam se malo sa ovim da vidim sta se deshava :))) nisam savim prokljuvio logiku, ali admin ce imati posla... u ovom trenutku igre u Visti navodno imaju 1 post (umesto 4)!!! samo moj post nakon brisanja mog prethodnog posta je ubrojan... prethodni postovi..puj pik ne vazi...
kakav uticaj sve ovo ima na bazu kompletnu??? hm... smrzo sam se... ne d`o Bog da knjigovodstveni program ima ovakav propust...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.