Majek mi, više ću da odem u k.. koliko se iznerviram svaki puta kada ovde na berzi pronađem nešto povoljno a onda se ispostavi da cene nisu izražene sa porezom.
I dokle bre to više, ovo je i pitanje za administratore PC berze. Dakle, zašto pomažete svojim klijentima da obmanjuju potrošače i time stavarate zabunu. Ali dobro, verovatno da su njihovi uslovi - il ovako il nema ništa - samo pazite se dobro, tek je ove godine počela ozbiljnije da radi AGENCIJA Za Zaštitu Potrošača, kada Srbija bude bila obavezna da u skladu sa Poštovanjem! staranih kupaca uvede kontrolu oglašivača i reklamiranja sve će ovo biti drugačije.
Do tada smo svi najeb...li ako dobro ne pogledamo, evo, svega mi, ja više neću kupiti ni kod jednog dilera ništa ukoliko ne iskaže cene sa PDVom.
JASNO JE DA BI ONI RAÃUNAJU NA LJUDE koli će platiti u kešu i time moći da za manje pare i uz utaju poreza -dobiju- komponentu...E pa ne može, ako hoće da prodaju bez PDVa onda ima da naplate i do 40% jeftinije,
Pozdrav za sve koji me razumeju! A i za druge, samo što sam se malo zaneo
ajd sto ne zaracunaju pdv to se vidi da je cena mala., ali kurs je neki ludacki. neke firme cak i na zvanicnom sajtu cene prikazuju u evrima bez poreza, naravno da ne moze da se plati u evru i da mora porez. shta radi bre ta agencija?
I ne samo to. Nego ima onih koji i nemaju komponente koje su naveli. Valjda ih navode da bi ih ljudi pozvali a oni im uvalili nesto drugo. Ja zvao jednu firmu da pitam za 8800 GTS a oni kazu: `Nema, ali imamo 8600GTS.` Takodje ispi*dim kada vidim komponentu sa strava cenom, udjem u `Gde da kupim?`, a tamo skontam da nije cena TE komponente ta, vec je kao prva komponenta, koja je najjeftinija i po kojoj se i pise nominalna cena, stavljena neka slabija, a sve ostale su one koje bi i trebalo da budu i koje su naravno dosta vece cene. Kakav jeftin, prljav i ruzan trik koji ljude smatra ovcama. Ja pitam administratore PC Berze zasto se i TO tolerise i da li postoji bilo kakva kontrola za to?
Posto je dopuna u naslovu pa da dodam i ja, kurs evra 82din, spisak je toliko bogat da nema cega nema, a kad pozoves oni nemaju nista. Trebalo mi je kuciste, odaberem ASUS-a u ponudi cak 5-6 modela i ja lepo okrenem broj kad sam stigao do kucista Asus prodavac me prekide i rece nista od tog proizvodjaca, pre toga mi je trebala ploca P5P800 u spisku ima na lageru nema bez nade da se sazna vreme nabavke. Rec je o firmi koju je PC Berza reklamirala, mozda jos uvek reklamira.
Jako je velika konkurencija na trzistu pa se sluze svakakvim trikovima,da se ja pitam bilo bi to mnogo drugacije...Sto se tice PC berze,njih ne zanima kakva se firma reklamira kod njih, bitno im je da uzmu pare od reklama i to je to.To im ne valja!!!Moj savet,ne nasedaj te na trikove!!!
Jako je velika konkurencija na trzistu pa se sluze svakakvim trikovima,da se ja pitam bilo bi to mnogo drugacije...Sto se tice PC berze,njih ne zanima kakva se firma reklamira kod njih, bitno im je da uzmu pare od reklama i to je to.To im ne valja!!!Moj savet,ne nasedaj te na trikove!!!
Sta da ti pricam,kupujem maticnu u Pakomu i rezervisem je za cenu 7500 sutra zovem i pitam jel stigla,kazu mi jeste,ponove mi tu cenu i dok sam ja stigao traze mi tamo 7900 dinara.Da nisam bio u frci rekao bi im da je stave gde sunce ne sija.I tako skoro svuda....Tako me predjoshe i u Eurolink....
:: Sta da ti pricam,kupujem maticnu u Pakomu i rezervisem je za cenu 7500 sutra zovem i pitam jel stigla,kazu mi jeste,ponove mi tu cenu i dok sam ja stigao traze mi tamo 7900 dinara.Da nisam bio u frci rekao bi im da je stave gde sunce ne sija.I tako skoro svuda....Tako me predjoshe i u Eurolink... ::
pa koj si ti mazohista, nebi ima ja uzo tu plocu nikad a onda se nadje neko ko ti koji im popusta i oni vide da mogu tako da teraju i onda svakog oce da namagarce. moj predlog je napusiti sve te sto obmanjuju, a ti nemoj da igras njihovu igru i pristanes za dil za visu cenu od dogovorene. kada bi svi pokazali zube bilo bi lepse. LM i administratori sajta bi trebali naglasiti dragim firmama da cena MORA biti sa porezom ili da se NAGLASI gde su cene bez poreza. sve u svemu ne treba po starom srpskom receptu samo upirati prstom vec uciniti nesto da se stvari promene nabolje
:: Jako je velika konkurencija na trzistu pa se sluze svakakvim trikovima,da se ja pitam bilo bi to mnogo drugacije...Sto se tice PC berze,njih ne zanima kakva se firma reklamira kod njih, bitno im je da uzmu pare od reklama i to je to.To im ne valja!!!Moj savet,ne nasedaj te na trikove!! :: Svi oni misle da dobijaju nesto tim trikovima,kao da su najpovoljniji ili slicno,a ustvari samo odbijaju potencijalene kupce takvim stvarima..
- Tip ladno me pita koliko bi ste vi para potrosili za navedenu konfiguraciju - Nemogu da verujem sta me je pitao. - Pa ja sam vas zvao da pitam koliko kosta,zvao sam vise prodavnica pa trazim gde je najeftinije - Tip pa koliko su vam trazili na drugom mestu - Vec sam mislio da je skrivena kamera ili me batica malo u Zdrav mozak - Slusaj druze jel ti to mene zajebavas koliko bre kosta to sto sam naveo - Tip pa pitam kolko su vam drugi trazili da bih vam mi dali najeftinije - Mislim se u sebi dal da ga odmah oteram u tri lepe ili da prvo cujem cenu pa mozda mi i da po povoljnoj ceni - Rekoh pa vas sam prvo nazvao -Tip kao sacekaj da izracunam prodje minut pa kostace vas oko 72.000 din dobijate mis tastaturu i zvucnike i usm flash memoriju gratis - SLUSAJ DRUZE DA SE TERAS I TI I TVOJ GAZDA U .......... 72.000 PUTA Ali verujem da me nije cuo do kraja jer je prekinuo vezu Hocu da ti kazem koji haos vlada ,pazi ovi mozda i nemaju cenovnik nego kako kog oderu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.