otvaram ovu temu cisto da se javno zahvalim clanu foruma Ribolovcu koji mi je poklonio procesor i ram od njegovog starog, tragicno nastradalog kompijutera.
Paket je stigao juce i posle 15 min prepiranja sa kurirom za sitne novce koje prvo on nema da mi usitni, a onda od jednom on izvadi novcanice od 50 i 100 din vise nego menjacnica.
Elem, Ram sam ubacio u onaj treci slot i dobio sam dual chanel i jos sad imam 1.5GB sto znaci da mogu da povecam RAMDisk particiju. Procesor jos nisam menjao jer sam umoran, a i lenj kad shvatim da moram da skidam komp sa zida i da cistim onu pastu. To cu sutra.
Mogao je samo licno da mu se zahvali u mailu ili ako je bas hteo javno, onda da to uradi u onoj temi gde je i trazio ribolovcu da mu da procesor. U svakom slucaju meni ne smeta
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Sto mislis da to ostale zanim :: :: sta reci koji posluku porat :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp :: :: :: ::
@ ostali Ne hejtujte coveka, budite dobri Evo i ja se javno zahvaljujem nasem kolegi Raicu koji mi je poklonio plocu za intel s478 kada mi je najvise trebala, a imao sam tada postova koliko i srdjanc. Nekada treba pomoci i bez materijalne nadoknade, oseticete moralnu satisfakciju. Nije sve u parama, treba biti pre svega covek.
@Srdjanc Kolega neka te komponente u zdravlju sluze, a za javnu zahvalnicu stvarno nema potrebe. Tu smo da se pomazemo koliko moze.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Evo i ja bih ovom prilikom hteo da se zahvalim Snupiju, jer kad god vidim njegov saroliki sig, znam da nije sve tako crno i belo na ovom svetu, tj forumu! xD NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Nema nicega loseg u `objavi zahvalnosti`. Covek je hteo da se o ovome ZNA.
26.11.2011. 12:41
status: user broj poruka: 10997
To ce reci: nije mogao da se ogranici na `licno zahvaljivanje u mail-u...` kako to predlaze Snoopy. Naslov teme govori sve - onaj ko nije zainteresovan za citanje iste, nije ni morao da zaviruje...
@torta- i kao sto snoopy rece, u svakom slucaju meni ne smeta
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Evo i ja bih ovom prilikom hteo da se zahvalim Snupiju, jer kad god vidim njegov saroliki sig, znam da nije sve tako crno i belo na ovom svetu, tj forumu! x :: :: NZXT Hade :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: ::
Da bi ti memorije bile u dual channel modu moraju imati isti kapacitet, tj 2 ili 4 memorije istog kapaciteta, a ako ploca ima 4 slota za ram onda moras paziti jer imas kanal A i kanal B... Ako imas neparan broj memorija ili nisu istog kapaciteta nece raditi u dual channel modu. Ali s obzirom koja je masina u pitanju, neces imati nekog benifita od dvokanalnog moda...
@torta- i kao sto snoopy rece, u svakom slucaju meni ne smeta
:: Evo i ja bih ovom prilikom hteo da se zahvalim Snupiju, jer kad god vidim njegov saroliki sig, znam da nije sve tako crno i belo na ovom svetu, tj forumu! x :: :: NZXT Hade :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: ::
ja zelim da se javno zahvalim komsiji Miletu sto mi je poklonio motiku da mogu da ocistim ambroziju oko ograde.Da nije bilo njega, ruke bi odrao cupajuci korov! :P I naravno, muzicka zelja, za sve pingvine iz Beogradskog zoo vrta, koji su zateceni prvim snegu u Beogradu: `Neke ptice nikad ne polete`
Edit: Ja zahvaljujem kolezi Stripiju sto mi je poklonio bracket za plocu! :D A pesmu nek` sam izabere!
Isto sa radija: Sretan odlazak u vojsku sinu Jovanu zele mama, tata i brat, sa pesmom `poleteli beli golubovi`...(dramska pauza)...a njima se pridruzuje i baka!
:: Tooti zipa ovo :: :: Ziva emisija, zelje,pozdravi i cestitke :: :: Javlja se lik i kaze: Danas sam u ulici Kneza Milosa nasao novcanik sa licnom kartom na ime Zoran Kojadinovic i 1500€ u njemu :: :: Spiker: PA?? :: :: Slusaoc: Pa ako moze neka pesma za Zokija :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Aj, aj, aj! Ovi `kriticki osvrti` kanda dolaze od ljudi koji bi da budu
26.11.2011. 19:27
status: user broj poruka: 10997
Srbi. A Srbi su - narod. A narod ima svoja veselja i svoja tugovanja... Negde je to uobliceno u `cotton fields back home`, gospel i blues, negde drugde je `dje me nadje, joj, cirilica! sitnije, Cile, sitnije, uradi me sto hitnije`...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.