Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Interaktivni engleski.....
STRANA 1 OD 1
FAQ Interaktivni engleski..... 20.11.2011. 15:16 T40408

status: user
broj poruka: 532
Dali ima neko da predlozi neku noviju (2000+) igranu emisiju nalik na one koje ste mi predlozili ranije (BBC muzzy i follow me) za ucenje engleskog? Takodje ste mi predlozili dobar tell me more DVD ali je jako obiman i detaljan pa bi zamolio za neki noviji softverski kurs i tecaj ali za poslovni jezik, ne treba knjizevni ili umetnicki engleski. Ja znam engleski na nivou srednje skole pa bih ga usavrsio ne krecem iz nule i zato mi treba nesto sto moze da ga unapredi za recimo tri meseca.

Puno hvala za ranije i za sada. Pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Rosetta stone 20.11.2011. 15:32 #378248

broj poruka: 4420
Probaj taj program, ima valjda engleski za vise nivoa
Za emisije ne znam...

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

Ishmerish Druze iz prve ruke ti mogu reci 20.11.2011. 15:41 #378252

broj poruka: 7285
da nista pametno neces nauciti iz tih programa, jer upravo je tamo taj `knjizevni` hard core Engleski.

Imas milion boli glava serija na CW/AMC/FOx-u pa skini i gledaj bez titlova, ubedljivo najbrzi nacin da ga savladas, mada sta god radio neces znati jezik dokle god ne odes tamo gde se taj jezik govori, i provedes neko vreme sa njim.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

operator re 20.11.2011. 16:44 #378269

broj poruka: 4262
Istina, još ako nakon toga, ne odeš negdje napolje ponovo za 5 godina, polako ćeš i to početi da zaboravljaš što si naučio.
operator

Ishmerish Pa jedina prednost tih socijalnih mreza je upravo usavrsavanje 20.11.2011. 16:46 #378271

broj poruka: 7285
jezika.

Nadjes dva-tri lika i na Skype sa njima, brzina kojom ces savladati jezik ce te iznenaditi.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

operator re 21.11.2011. 05:36 #378436

broj poruka: 4262
@Ishmerish
Pre će biti da će pokvariti i ono šta je stvarno naučio iz engleskog, nego nema druge.
Treba da nabavi jednu načitanu engleskinju, zatvori je u kavez i pjeva ljubavne pjesme na srpskom.
Zasigurno će mu onda svesrdno pomoći da nauči engleski :D
operator

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs