Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Poziv i apel!!!
STRANA 1 OD 1
MACHINE Poziv i apel!!! 15.04.2007. 16:09 T3991

status: user
broj poruka: 5704
Posto sam uvideo da ovde ima kvalitetnog kadra i zrelih misljenja ovo je javni poziv za sve (i administratore, mogu makar cookie da obezbede a ne da kucam stalno UN i PASS!!!) na aktivnost i popularisanje ovih strucnih foruma na nivo isti ili visi nego benchmark.co.yu, elitesecurity.org, Svet Kompjutera...eto, time podizemo rejting i celokupnom cudu zvanom PCberza, zato ocekujem i vlasnicku podrsku...ko smatra ovaj poziv za korektan neka prokomentarise i da svoj predlog i zapazanje. U naboljoj nameri...

MiG
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Slazem se 15.04.2007. 17:56 #15986

broj poruka: 4163
Apsolutno podrzavam Machine-ov predlog. Ne bi bilo lose da se pored oglasa koji cine veci deo berze nadje i neki ozbiljniji forum na kome bi strucniji kadrovi mogli da razmene iskustva i usavrse sebe, a izmedju ostalog da pomognu pocetnicima i ljudima koji imaju odredjene probleme sa racunarima. Ja licno imam 12 godina iskustva, a najvise se bavim popravkama hardvera (ploce, grafike, memorije...). Sa druge strane tanak sam sa softverom (znam koliko mi treba a to je malo vise od prosecnog) a cesto mi treba pomoc oko istog. Mislim da ne bi bilo lose da se postave odredjene kategorije gde bi strucan kadar mogao da odgovara na pitanja i pruzi pomoc ili savet. Ja bih drage volje pomagao onima koji imaju problem oko hardvera.

Pozdrav od Nemanje

p.s. Nadam se da vlasnici Berze ovo citaju, mozda nesto i urade po ovom pitanju

MACHINE `Ajmo ljudi... 15.04.2007. 18:09 #15990

Da ne budemo ja i Nemanja jedini...

MiG

SkyFire Dajem podrsku ali uzaludan trud! 15.04.2007. 18:45 #15993

broj poruka: 18472
Podrzavam predloge i priduzujem se cestitkama:).Moram priznati da cesto idem na bechmarket jer je izuzetan sajt,daleko opsirniji i poptuniji (nije reklama ) od pc berze ponekad i na forum sveta komp. i ako bih radije dosao ovde ali u nedostatku informacije sam prinudjen na to.P.S.Mislim da od naseg truda nema nista,pc berza ce ostati ovakva kakva jeste,ja ne znam zbog cega,da li je to zbog novca ili ne zainteresovanosti vlasnika ali tako je kako je.Ne fali ovde samo pojacan forum,mnogo toga jos fali i od osnovnih stvari koje treba da se srede ali ipak samo tako stoje i zato sam se ja licno pomirio sa tim.
Prateci ponasanje korisika vidim da su se svi primirili i da velika vecina razmislja kao ja.Ja bih voleo da je to drugacije ali na zalost nije.Pozdrav za sve.
Stripy BILO BI LEPO 15.04.2007. 19:21 #15997

broj poruka: 4163
i pozeljno da dobijemo neki odgovor od admin ili vlasnika berze. Mi pokrenemo inicijativu za napredak i usavrsavanje a oni nista. Valjda nedeljom odmaraju...

MACHINE Re: BILO BI LEPO 15.04.2007. 19:58 #15998

POsalo sam zoljkoa licno ovaj thread pa cemo videti, ipak je nedelja, verujem da nece ostati usamljen slucaj...

MiG

:: i pozeljno da dobijemo neki odgovor od admin ili vlasnika berze. Mi pokrenemo inicijativu za napredak i usavrsavanje a oni nista. Valjda nedeljom odmaraju..
::
zeljkoa Da ne pomislite da nedeljom ne radimo ... 15.04.2007. 22:18 #16007

status: admin
broj poruka: 713
Što se COOKIE-a za user i password tiče, biće odrađeno, ali to baš i nije neki prioritet. Sada je najbitnije da se dovrši baza proizvoda i da se urade detaljne tehničke specifikacije za svaki proizvod.

Što se foruma tiče, pa najmanji je problem dodati nove kategorije ili drugačije organizovati postojeće. Nedavno smo već uradili nešto slično. Svedoci ste da su sada kategorije bolje organizovane. Ako može još bolje ( a sigurno može, dajte predloge pa da radimo, u ostalom to je svima u interesu ). Samo me nemojte terati da instaliram BB forum ili neki drugi. Ovaj forum slo lično programirali od nule, još uvek tu ima mnogo što šta za popraviti i dodati, ali za sada mislim da zadovoljava potrebe.

U svakom slučaju, spremni smo da prihvatimo sve korisne sugestije, ali dajte da odredimo prioritete.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza d.o.o.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
grr gazda 15.04.2007. 23:26 #16011

broj poruka: 242
a shto ti meni me bi poslao neki tft tv..
sha vam se desilo, berza vam skoro ne postoji, ovde samo forum radi...a ima i boljih..
Igor84 Re: Slazem se 16.04.2007. 00:49 #16018

broj poruka: 327
:: Ja licno imam 12 godina iskustva, a najvise se bavim popravkama hardvera (ploce, grafike, memorije...).
Odakle si?

BTW. Sto se tice UN i pass-a upalis mozillu i ukucas jednom tvoj un i pass i kazes `remember` i vise ga nikada ne kucas. Prosto i jednostavno.

Slazem se da treba puno toga unaprediti i poboljsati ali nije bas da se ovde ne radi. Ipak nije isto da se koristi gotov forum i da se forum napravi od nule. Taj deo je za svaku pohvalu i to treba da se ceni. Neko je u zemlji Srbiji posao tezim putem i sam se potrudio. To se ipak retko vidja.
MACHINE Re: Re: Slazem se 16.04.2007. 01:21 #16022

Ah, pa iz posebnih raloga koristim Opera-u a ne Mozillu, a ona to ne nudi, mislim ne na pcberza.co.yu jer joj se ne prosledjuju cookie-i...drugde da, ovde ne...

M i G

:: :: Ja licno imam 12 godina iskustva, a najvise se bavim popravkama hardvera (ploce, grafike, memorije...).
:: ::
:: Odakle si
:: BTW. Sto se tice UN i pass-a upalis mozillu i ukucas jednom tvoj un i pass i kazes `remember` i vise ga nikada ne kucas. Prosto i jednostavno
:: Slazem se da treba puno toga unaprediti i poboljsati ali nije bas da se ovde ne radi. Ipak nije isto da se koristi gotov forum i da se forum napravi od nule. Taj deo je za svaku pohvalu i to treba da se ceni. Neko je u zemlji Srbiji posao tezim putem i sam se potrudio. To se ipak retko vidja.
vampirbg Re: Re: Slazem se 16.04.2007. 01:40 #16026

broj poruka: 711
:: BTW. Sto se tice UN i pass-a upalis mozillu i ukucas jednom tvoj un i pass i kazes `remember` i vise ga nikada ne kucas. Prosto i jednostavno

Ali moras svaki put da se setis da kliknes da te prijavi...

:: Slazem se da treba puno toga unaprediti i poboljsati ali nije bas da se ovde ne radi. Ipak nije isto da se koristi gotov forum i da se forum napravi od nule. Taj deo je za svaku pohvalu i to treba da se ceni. Neko je u zemlji Srbiji posao tezim putem i sam se potrudio. To se ipak retko vidja

U Srbiji obicno svi idu tezim putem .P

Zavisi koji je povod bio za to... U principu `izmisljanje tople vode` i nije preterano korisna stvar posto se npr vreme potrebno za pisanje foruma od nule moglo upotrebiti za druge stvari... Obicno se to radi samo ako imas dobar razlog .)

Sto se samog foruma tice, kad ce biti ubaceno da kad kliknem na `odgovori` mogu iznad prostora za odgovor da vidim sve ostale poruke iz aktivnog threada? Kad ima dosta poruka na koje zelim da odgovorim (ili da ih citiram)? Sada moram da otvorim thread u jednom tabu, a odgovor u drugom... To imaju cak i sajtovi kojima je forum cisto usput (npr torrent trackeri)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs