Uzima se ono što daje najbolje performanse za određenu količinu para u datom trenutku. Obzirom da većina ljudi menja (nadograđuje) svoj PC u vremenskom periodu 2-4 godine, promeniće se nekoliko soketa, procesora i koje čega tako da razmišljanje o nekom nadograđivanju na postojeću platformu posle 3 godine je izgubilo svaki smisao. Pogotovo kada se pogledaju cene.
To nije tacna konstatacija. Grafiku ne uzimam sada, tako da je u ovom trenutku to vise mid-range konfiguracija. Ako mi je ovo prvi apgrejd od 2009, a komponente pazljivo biram i sakupljam vec sest meseci, onda si pogresno izveo zakljucak, a to je zato sto generalizujes. S druge strane, mogao bih da zakljucim da ti sa svojom AM3+ plocicom lepo pratis nove standarde, verovatno u iscekivanju buldozera koji ce da ti zameni jedan sestojezgrani procesor.
ma maltene vec imas i ivy, sto bolje odmah ne uzmes to i ne razmisljas.._
:: Licno, uskoro uzimam 2500K + PCIe 3.0 plocu, s obzirom da je socket LGA 1155 kompatibilan sa Ivy-em. Kada se pojavi Ivy, 2500k ide u oglase. :: :: ::
+1 za pomenuti HDD. Planiram da ga kupim u skorije vreme, ponestaje mi mesta na HDD-u, popunio sam Samsung F3 1TB, a externi LaCie RiKiKi 500 GB je skoro pa napunjen.
Za sad ga jos nisam cuo :D, sto se tice vibracije malo vibrira tek da se oseti da radi .....a temp 28*c Ne stvarno nisu slagali u reklami.......COOL AND QUIET!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.