Imam jedan veoma ``uporan i dosadan`` problem a tice se VMware Workstation(virtuelnog OS) i evo pokusacu u najkracim crtama da vam objasnim o cemu se radi:
Do pre neki dan koristio sam VMware Workstation 7.1.4-385536 verziju i sve je bilo OK i radio je savrseno... sve do prekuce kada sam dobio ``update`` da se prebacim na VMware-workstation 8.0.0-471780 verziju koju sam prihvatio misleci da je bolja od ove predhodne al se ispostavilo da mi ova nova verzija koju sam instalirao STRASNO BAGUJE i da mi neodgovara nikako i normalno resio sam da je izbrisem i deinstaliram sa revom... problem je nastao sto mi je u toku deinstalacije nestalo struje i komp mi se restartovao, kada sam ponovo upalio komp i usao u revo-u pisalo je da je ``deinstalacija uspela`` i sve je izgledalo ok... onda sam pokusao ponovo da instaliram ovu predhodnu 7.1.4-385536 verziju i nisam nikako mogao jer mi je stalno nudilo na pocetku da moram prvo da ``uninstall-iram`` ovu novu verziju da bih mogao da ubacim staru.. ali kad kliknem na ``uninstall`` on mi izbaci neku gresku: ``The MSI failed`` koju nikad ranije nisam video niti se sretao sa njom u proslosti???? A da stvar bude JOS GORA onako u naletu besa zbog toga sam usao u regedit-registar i poceo da brisem SVE ZIVO pod imenom: ``VMware Workstation`` i ``VMware``... zasto sam to uradio neznam ni sam i nepitajte me uopse, jer kad mi padne ``mrak na oci`` i kad pobesnim nemogu da se kontrolisem sta radim... sta cu jebiga takav sam
Evo ostavicu vam par slika uz obrazlozenje da bi ste me bolje razumeli o cemu vam pricam:
Pokusao sam cak da ponovo instaliram ovu novu(PROKLETU) 8.0.0-471780 verziju nebi li tako resio problem... ali onda mi izbaci ovo pri pokusaju ponovne instalacije: http://www.directdownloads.x.gg/images/dl/500651400.png ??????
Pokusavao sam SVE ZIVO sto mogu i sto znam da ovo ispravim al nevredi nisam vise pametan sta da radim i sta da pokusavam vise... cak ni ``system restore`` nepomaze i to sam probao...????!!!!!
Ako neko ima neki savet ili sugestiju sta da radim neka ostavi poruku... Hvala Unapred za svaku vrstu pomoci
Izvinjavam se svima GRESKOM sam stavio duplu temu na forum... nek admin izbrise ovu jednu temu viska kad bude video... nov sam ovde pa se malo slabije snalazim.. izvinjavam se jos jednom nije namerno
Posto, vidim, nisi dileja i totalna neznalica, a jesi napravio glupost u startu, poslusaj savet-dva: 1. izgubio si win, a ako i nisi, ponasaj se kao da jesi (reinstall, uz formatiranje) 2. dobro prouci i upotrebi acronis ili norton ghost softver za bekap particije na kojoj je OS, ODMAH nakon instalacije drajvera i osnovnih programa. .. A PRE ikakve igre sa multiboot-om 3. e, onda instaliraj, deinstaliraj, pisaj, brisaj i uci...
Jesam hvala na pitanju probao sam i to i nije pomoglo... al dobro nema veze, neznam zasto se uopste i jebavam oko toga kad mi sve ostalo savrseno funkcionise na kompu osim ovog GLUPAVOG wm.workstacion-a.. ima jos brdo odlicnih virtuelnih sistema na netu pa cu verovatno izabrati neki drugi instalirati i napraviti odmah ``backup`` sa novom tako da ako bude nekih problema ubuduce uvek mogu da zviznem restore i miran
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.