Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
nesto ste mi zatajili
STRANA 1 OD 1
anay nesto ste mi zatajili 18.03.2007. 10:58 T3673

status: user
broj poruka: 1
Eto , vishe radi kritike ali sve u najboljoj nameri, moram da istaknem da mi deluje kao da ste se uspavali poslednjih mesec-dva.
Secam se recimo prosle godine u ovo vreme skoro da nije bilo stranice koju sam listao u sekcijama komponente, konfiguracije, a da nije bilo bar po dve ili tri strane.
Sada eto jedva da je i po jedna popunjena (sa izuzetcima naravno)
Neznam jeli to zbog stanja na trzistu mada ne bih reko, robe ima.

Sve ovo vam kazem jer u trenutku kada nisam kod vas nasao sta mi treba morao sam da odem i na druge sajtove sto do sada nije bio slucaj, vi ste pruzali full informacije. (a za full informacije covek je uvek spreman da plati )
Da takodje znam da je sve besplatno ali ako ste radi da jednog lepog dana naplatite sav trud, mislim da bi morali vise da se angazujete.

Nije moje da mnogo filozofiram, cisto sam hteo da skrenem paznju ako je i bilo potrebno :)

Srdacan pozdrav od zadovoljnog korisnika
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Goran8407 ... 18.03.2007. 12:12 #14259

status: user
broj poruka: 134
Vec su rekli da ce do kraja meseca biti bolje, vise artikala i tako to...

A sto se tice toga da je besplatno, pa i nije bas - vidis li ove reklame sto svetle ko Vegas? Zaradjuju oni dobre parice na tome...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs