Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
GENIJALNO receno
STRANA 1 OD 1
MACHINE GENIJALNO receno 14.06.2011. 22:57 T36627

status: user
broj poruka: 5704
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes - nobelovac u oblasti hemije

Kada bi se od multidiciplinarne medicine oduzelo sve ono sto su im podarile prave naucne oblasti (fizika, hemija: MRI, CT, endoscopes, microscopes...) medicina bi i dalje bila na nivou kamenog doba, lecila pijavicama, vradzbinama, secernim vodicama i slicnim crkvenjackim, religioznim zamajavanjima ljudi (nije dovoljno sto su nas milenijumima zamlacivali religijom - pod okriljem interesa, bogacenja, pohlepe...crkvenih krugova, religijom - kojoj nikako nema mesta u modernom i osvescenom drustvu u kome je jedini kompas nauka, preciznost, egzaktnost, prakticnost, funkcionalnost). Do skora je u svakoj bolnici nad krevetom pacijenta visila krstaca, jer je bolnica bila samo usputna stanica od kuce do kapele. Medicina nije nauka, ako je principijelno zasnovana na veri! To su 2 dijametralna pojma...

Za lekarske titulare: prim, mr/dr.sci, ass, doc, prof...medimakementnih grana medicine nemam nista lepo da kazem...jalova praksa, mizerno i neupotrebljivo znanje, koje moze maltene svako da usvoji i `primeni`. Dno dna u svakom pogledu, cast izuzecima, naravno!

P.S. izvinjavam se hirurzima, koji ipak rade ono sto ne moze svako, njima skidam kapu!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Lug ako si `teo da kažeš: `SMRT RELIGIJI I SUJEVERJU` 14.06.2011. 23:05 #334946

broj poruka: 993
podržavam!

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X75

toocool Re: GENIJALNO receno 14.06.2011. 23:16 #334952

broj poruka: 1092
true

a u zemljama kao sto je srbija (a i okolina) povezani kao creva
npr
probaj da zakazes skener (ili magnetnu rezonancu) negde legalnim putem?
imas vise odgovora
- ne radi
- remontuje se
- pozovite za 3 meseca pa mozda bude mesta

ali zato, lekar koji te salje na skener (ili gde vec) uvek ima broj neke privatne klinike `gde radi neki njegov prijatelj` i kad izvadis evrice zavrsis posao za 2 dana

a pazi svi su se ti doktori (ili preko 90%) skolovali u ex sfrj, titovi studenti, stipendije, dz skolarina i ostalo a sad kolju ovaj napaceni narod
meni licno, advokati (pravnici) i doktori dodju ista govna (svaka cast izuzetcima)

http://bit.ly/mx7ZPJ

:: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes - nobelovac u oblasti hemije
:: Kada bi se od multidiciplinarne medicine oduzelo sve ono sto su im podarile prave naucne oblasti (fizika, hemija: MRI, CT, endoscopes, microscopes...) medicina bi i dalje bila na nivou kamenog doba, lecila pijavicama, vradzbinama, secernim vodicama i slicnim crkvenjackim, religioznim zamajavanjima ljudi (nije dovoljno sto su nas milenijumima zamlacivali religijom - pod okriljem interesa, bogacenja, pohlepe...crkvenih krugova, religijom - kojoj nikako nema mesta u modernom i osvescenom drustvu u kome je jedini kompas nauka, preciznost, egzaktnost, prakticnost, funkcionalnost). Do skora je u svakoj bolnici nad krevetom pacijenta visila krstaca, jer je bolnica bila samo usputna stanica od kuce do kapele. Medicina nije nauka, ako je principijelno zasnovana na veri! To su 2 dijametralna pojma..
:: Za lekarske titulare: prim, mr/dr.sci, ass, doc, prof...medimakementnih grana medicine nemam nista lepo da kazem...jalova praksa, mizerno i neupotrebljivo znanje, koje moze maltene svako da usvoji i `primeni`. Dno dna u svakom pogledu, cast izuzecima, naravno
::
:: P.S. izvinjavam se hirurzima, koji ipak rade ono sto ne moze svako, njima skidam kapu!
raic hehe 14.06.2011. 23:19 #334954

broj poruka: 9006
Sećam se šta sam nekad davno, dok sam bio mlad i poletan video u politikinom zabavniku

Bila je slika pacijenta vezanog kaiševima za stolicu kome zubar čupa nešto iz zuba i piše:
U srednjem veku zubari su običavali pravim mađioničarskim trikom da `izvade` crva iz zuba pacijenta i potom tvrde da je on razlog zubobolje. Pošto je malo koji imao ordinaciju i posao su obavljali putujući nije bilo razloga za brigu oko nezadovoljnih pacijenata. Takođe, svaki putujući zubar imao je tefter pri ruci gde je pedantno beležio u kojim gradovima je sve bio.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Lug i lekarski pos`о је najobičnije komercijalno zanimanje, kao i popovski, 14.06.2011. 23:37 #334968

dobru uslugu može da primi samo onaj koji može da je plati,
kao i popovsku,
lekar je samo medijator između farmaceutske industrije i korisnika usluga, pacijenta,..

AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, ASUS EAH 3870 512mb gddr4, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800 i stetocina X75

trogdor He... 15.06.2011. 00:03 #334990

broj poruka: 373
Daleko da su svi doktori takvi. Ovo o cemu vi pricate je PR, to nema veze sa doktorima, to su agenti prodaje!
Takodje nece ni ovakav prevarantski svet dugo, nismo mi stvarno budale, ma sta oni mislili.
Tripujem da je univerzum nista vise nego zakon akcije reakcije, a imaju li religije smisla, ima li Boga, ko je on, nama trenutno manje vazno. Licno mislim da ga ima btw! :)

Go Go Go !!!

Mortificat Re: 15.06.2011. 00:07 #334994

broj poruka: 3519
Tema sa dobrom osnovom, ali prostom/površnom obradom, a, tek odgovori...što ne sednete pa završiti te smešne fakultete, pa se onda kurčite kako ste medijatori...
Apsolutno je normalno da lekar nakon uspostavljanja dijagnoze prepiše odgovarajući tretman/terapiju pacijentu, to što vi to tretirate laički i sa omalovažavanjem, to je već problem vaše prirode. Machine se malo ogradio rekavši da skida kapu hirurzima...Ne dao ti Bog da nekad odeš u bolnicu, da vidim da li će odmah hirurg da te pregleda...To nije njegov posao i postoji procedura kako se dolazi do operacione sale...

Da se ponašaju kranje neljubazno i snobovski, to je tačno, ali tako je bilo i pre 500 godina, upravo zbog svog zvanja. ALI tako je sa svim profesijama i delatnostima, devijacija u ljudskoj psihi+ kompleksi od malena koji tinjaju daju ljude koji sopstvenu moralnu satisfakcju ne pronalaze u svojoj tituli/diplomi i činjenici da su upisali ono za šta su stvoreni i što vole, već im je potrebno nešto više, odprilike da se ceo svet pokori njima. Pogledajte samo prosečnog saobraćajca... Da eksploatišu svoje znanje i profesiju(lekari) i to je tačno, ali ne mogu da shvatim da neko omalovažava samo zvanje, tj. diplomu nečiju.

Još uplićete religiju...ADMINI LOCK!

CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6

mixer93 Re: Re: 15.06.2011. 00:12 #334996

broj poruka: 4187
+1

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: Tema sa dobrom osnovom, ali prostom/površnom obradom, a, tek odgovori...što ne sednete pa završiti te smešne fakultete, pa se onda kurčite kako ste medijatori..
:: Apsolutno je normalno da lekar nakon uspostavljanja dijagnoze prepiše odgovarajući tretman/terapiju pacijentu, to što vi to tretirate laički i sa omalovažavanjem, to je već problem vaše prirode. Machine se malo ogradio rekavši da skida kapu hirurzima...Ne dao ti Bog da nekad odeš u bolnicu, da vidim da li će odmah hirurg da te pregleda...To nije njegov posao i postoji procedura kako se dolazi do operacione sale..
:: Da se ponašaju kranje neljubazno i snobovski, to je tačno, ali tako je bilo i pre 500 godina, upravo zbog svog zvanja. ALI tako je sa svim profesijama i delatnostima, devijacija u ljudskoj psihi+ kompleksi od malena koji tinjaju daju ljude koji sopstvenu moralnu satisfakcju ne pronalaze u svojoj tituli/diplomi i činjenici da su upisali ono za šta su stvoreni i što vole, već im je potrebno nešto više, odprilike da se ceo svet pokori njima. Pogledajte samo prosečnog saobraćajca... Da eksploatišu svoje znanje i profesiju(lekari) i to je tačno, ali ne mogu da shvatim da neko omalovažava samo zvanje, tj. diplomu nečiju.
:: Još uplićete religiju...ADMINI LOCK
:: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6
Lug što jes` jes` 15.06.2011. 00:13 #334997

kad me boleo zub svakako sam iš`o kod tetka doktorke, al` se nešto ne sećam da sam se krstio da me prođe, al` priznajem da sam psov`о boga dok nije svanuloi..

toocool re 15.06.2011. 00:17 #335002

cuj lock :)
svako izneo sta misli i sad lock
he-he
a sto se tvoje price tice, malo tacno malo ne
treba zavrsiti medicinu, slazem se ali to ne znaci da covek postaje bogom dan
uporedi ponasanje lekara sa recimo (inzinjerima masinstva, dipl el ing, ing gradjevine, ... koji su isto morali da zavrse faks koji ni malo nije lak) pa ces shvatiti o cemu se u stvari prica
ali da ne ulazimo u demagogiju
`misljenja su ko guzice, svako ima svoju`

Mortificat Re: re 15.06.2011. 00:28 #335003

Lock sam rekao upravo što su teme sa religijskim interpretacijama zabranjene, a skoro je jedan član foruma dobio ban zbog toga.

Ne znam zašto meni upućuješ ovo: `uporedi ponasanje lekara...` kad sam precizno izneo koliko umeju da budu surovi, nerealni, iskompleksirani i samoživi. A da, inženjer sam, ako ti nešto znači, nisam studirao medicinu, ako misliš da branim svoju profesiju.

:: cuj lock :
:: svako izneo sta misli i sad loc
:: he-h
:: a sto se tvoje price tice, malo tacno malo n
:: treba zavrsiti medicinu, slazem se ali to ne znaci da covek postaje bogom da
:: uporedi ponasanje lekara sa recimo (inzinjerima masinstva, dipl el ing, ing gradjevine, ... koji su isto morali da zavrse faks koji ni malo nije lak) pa ces shvatiti o cemu se u stvari pric
:: ali da ne ulazimo u demagogij
:: `misljenja su ko guzice, svako ima svoju
:: http://bit.ly/mx7ZPJ
toocool re 15.06.2011. 00:33 #335005

ja licno nisam pricao o religiji
samo o lekarima u srbiji i stanju u zdravstvu
i u pravu si za ovo surovi,nerealni i ostalo
i nisam ni mislio da branis svoju profesiju, cak sta vise stekao sam utisak da branis lekare
(ocigledna greska)
a super je sto si inzinjer, daje ti svako pravo da mozes da stanes sto kazu barabar sa njima (mislim na lekare i advokate)

Slavuj ... 15.06.2011. 00:45 #335007

broj poruka: 2236
http://www.dodaj.rs/f/2G/iz/2dyjiNXP/1.jpg
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: re 15.06.2011. 00:50 #335008

Znam da nisi pričao o religiji, ali si šaljivo osporio termin LOCK Nemam ja problem sa tuđim mišljenjem(o religiji), ne daj Bože da svi imamo iste misli i da smo homogeno sinhroni...pa bili bi podvodljiviji i izmanipulisani više nego što smo trenutno.

Stanje u zdravstvu je katastrofa...tu nema šta da se doda ni oduzme...Pitanje diplome je druga stvar(ovo se ne odnosi a tebe).
LM, sad se setih pritisaka još iz vremena srednje škole da upišem medicinu... xD

:: ja licno nisam pricao o religij
:: samo o lekarima u srbiji i stanju u zdravstv
:: i u pravu si za ovo surovi,nerealni i ostal
:: i nisam ni mislio da branis svoju profesiju, cak sta vise stekao sam utisak da branis lekar
:: (ocigledna greska
:: a super je sto si inzinjer, daje ti svako pravo da mozes da stanes sto kazu barabar sa njima (mislim na lekare i advokate
:: http://bit.ly/mx7ZPJ
Miskonius Re: ... 15.06.2011. 00:51 #335009

broj poruka: 4420
Tebi nista ne promice, a? XD

Phenom II X4 955 BE 3,2GHz
Asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

:: http://www.dodaj.rs/f/2G/iz/2dyjiNXP/1.jpg
toocool Re: Re: re 15.06.2011. 01:04 #335010

razumemo se onda :)
uzgred, i na mene su vrsili pritisak ali da idem na ekonomiju
dobro je da nisam to uradio :)

:: Znam da nisi pričao o religiji, ali si šaljivo osporio termin LOCK Nemam ja problem sa tuđim mišljenjem(o religiji), ne daj Bože da svi imamo iste misli i da smo homogeno sinhroni...pa bili bi podvodljiviji i izmanipulisani više nego što smo trenutno
:: Stanje u zdravstvu je katastrofa...tu nema šta da se doda ni oduzme...Pitanje diplome je druga stvar(ovo se ne odnosi a tebe).
:: LM, sad se setih pritisaka još iz vremena srednje škole da upišem medicinu... x
Antilohije hebesh profesiju 15.06.2011. 01:51 #335018

broj poruka: 688
kad cekas da ti neko stavi tip u zdravtstvenu knjizicu... Prvo se zakunesh u hipokrata a onda si ostatak zivota hipokrit. A medicinski fax moze da zavrsi svako, sedne i bifla... Bice valjda bolje kad se sve to privatizuje i bagra natera da radi za tupla... valjda.

EDIT: E da, ne izvinjavam se nikome. Ako u medjuvremenu upoznam nekog dobrog i profesionalnog lekara, ili kako oni kazu `doktora`, moze da bude i da se izvinim coveku kao izuzetku.

DELIJA1989 Zdravlje... 29.09.2011. 08:35 #363714

broj poruka: 22
Zdravlje nema cenu...

:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ddim Koja je svrha ove glupe teme?!?!? 29.09.2011. 09:05 #363720

broj poruka: 214
:: Kada bi se od multidiciplinarne medicine oduzelo sve ono sto su im podarile prave naucne oblasti (fizika, hemija: MRI, CT, endoscopes, microscopes...) medicina b

Usput- MRI, CT, endoskopi i mikroskopi su aparati, pomagala, a ne `prave nauchne oblasti`
hahahahahaha
Mikroskop nije nikakva nauka nego par sochiva u cevi (ili sitna modifikacija u vidu konfokalnog ili sem-a...)
A i medicina nije multidisciplinarna bash....

Vidi se da se ne razumesh u medicinu, ti je gledash sa strane pacijenta ili u najboljem sluchaju sa strane nekog ko se interesuje za medicinu iz nekog polu-hobija. Da se bavish ozbiljnom naukom poput biologije drugachije bi gledao na medicinu i koreni njenog nachina delovanja i sprovodjenja prakse bi ti bili mnogo jasniji.
Alphacore .... 29.09.2011. 13:06 #363762

broj poruka: 624
Sve vise i vise novopecenih ateista koji su u sustini teisti,dakle veruju u nauku(Ajnstajna koji je nedavno zasr`o,praskove i ostala `naucna cuda` koja su dokazana u tolikoj meri koliko je i Bog i sve vezano za njega).Takvi najednom dobiju neku vrstu poleta i potrebe da se proseravaju po forumima,informativnim sajtovima itd. Tu im se pridruzuju njima slicni koji potrvdjuju,hvale i klanjaju se dubokoumnom tekstu od 6*10^23 karaktera,u stilu antickih proroka,sve u cilju da otvore `srbima oci` jer,prilaze sa pristupom da su Srbi generalno glup narod,a oni koji su sposobni da sastave taj manipulativni monolog,pun negativnosti,oni,jelte,predstavljaju elitu koji spoznaju svet bas onako kako `Bog zapoveda`.Veruju da su izabrani da iskorene religiju i sve ono u sta je Srpstvo verovalo skoro ceo milenijum,uzimajuci kao oruzje izopacene katolike i stavljajuci ih u isti kos sa pravoslavcima,zatim citiraju Bibliju koju nisu ni procitali,vec pojedine recenice nadjene na internetu tumace bez ikakvog predznanja,po svom nahodjenju,jer je u religija isparila u njihovim porodicama jos za vreme komunizma.
Onda idu i dalje od religije,pa napadaju i lekare(jedan me je spasao pre mozda godinu dana,obican doktor opste medicine-da nije mozda trebalo da idem kod farmaceuta,ili hirurga da me odma isece da vidi sta mi je?)cisto onako povrsinski,izricuci glupost nepojljivih razmera,te izaziva padanje sa stolice kod pojedinih.
Ja samo ne znam odakle se tolika mrznja stvara u ovim mladim ljudima.Ja licno tipujem na popove koji se ogrebu za crvendaca kad kod posete nase tople domove,pa valjda u cilju domazde sire jezik mrznje i netrpeljivosti.
Neko spomenu religiju i sujeverje kao bracu ,iako se konkretno pravoslavlje zalaze odstranjivanju svake vrste sujeverja,i verovanje u cisto Hristovo ucenje.

Masinac sta ti je ovo u zivotu trebalo da postavis ovakvu temu,samo me zanima sta te navelo.Ma sto posto covek ceko pola dana u redu kad se prehladio pa sad pun bjesa...

trogdor Pa... 29.09.2011. 14:13 #363792

Ti ljudi u belim mantilima su tu da uglavnom ne urade mnogo, ali tesko da je to njihov problem.
Svaka bolest ili stanje zbog koga si medicinski slucaj je posledica pogresnog ponasanja.
Ljudi su u neznanju i manipulise se njima ko od sale.
Znas ko je tu na keca kriv?
Pa npr. svi oni koji rade placena istrazivanja, koji nece iz interesa da kazu ljudima istinu... Imaju oni prave rezultate i resenja za sve nase brige, ali to je industrija, isto kao i vojna isl.
Ako nema bolesnih, ako nema ratova, ako nema straha... kako bi oni vladali nama, a mi bili stoka u problemima.

Onda to ide ovako: Pojedinac nesto otkrije, pa kaze, pa ga proglase budalom, pa posle misteriozno pogine, ili `izvrsi samoubistvo`, ili kazu on se drogira, ili kazu da da, jos kao dete je pokazivao simptome...

Brate nece jos dugo veruj mi, masoni su hteli na Bliskom Istoku da zapocnu III Svetski rat, jos 2000, pa ipak nije proslo. Hteli su populaciju od 500000.
Da, planetu vode retardirani umovi, Reptilska krv(Elizabeta, one porodice na `R`), svi koji su hteli to znaju.
Medjutim deslio se ove godine da smo dosegli 4 i 5 nivo, sto izmedju ostalog znaci smrt lazi i prevari. Jednostavno ljudima je dostupno ono sto ranije nije bilo, pa svako moze da kaze ovo je sranje i tako ne mogu vise da nam prodaju svoje gluposti, niti da imaju ekskluzivu na neko znanje...

Sto se tice medicine, bolje zaobidjite, moj izbor REKONEKCIJA.
Evo mog uputstva.
Setite se perioda kada ste bili srecni, kada niste dozvoljavali nekim zlim idejama i iskrivljenim vizijama drugih da zazive u vama. Kada locirate bug, samo ga lepo banujte i nastavite po svome.
Ideja i jeste da nas drze slabim, nemocnim, na ivici, da bi nas po potrebi gurnuli ili iskoristili pa onda gurnuli.
To rade i zli ljudi(mnogo njih nazalost), ali ima karma, samo polako.

Vanzemaljci su tu, uskoro ce biti tu i zvanicno, donece svasta, trazice svasta.
Svako svoje dupe gleda, birajte najbolje za sebe, radite u svoju korist, za svoje dobro, nikako na stetu drugih.

Go Go Go !!!

Alphacore Re:Pa... 29.09.2011. 15:04 #363807

broj poruka: 624
Joj kad pocnete sa masonima,iluminatima,vanzemaljcima i slicnim teorijama zavere,zeludac mi se okrene za 360 stepeni.Pojedini nikako da shvate i da su se ti slobodni zidari okrenuli profitu,profitu i samo profitu.Nista njih drugo ne zanima sem akcija,berzi,para,zlata,nafte itd. Samo traze zrtvu koga da osisaju,cim presuse izvori u Iraku,sto mi blago nama ne bi presli na Libiju,niko nam nece rec reci,jos ce da nas potapsu po ledjima.
Investicije za opste dobro davno su prestale da zive.U istrazivanje svemira niko ne ulaze jer se ne ISPLATI,u pronalazenje novih lekova niko ne ulaze jer se ne ISPLATI,ima mnogo primera.
Kazes vanzemaljci?Gde su to oni `tu`,mozemo da vidimo milione svetlosnih godina daleko a opet ne vidimo nista!
Opet kazes `trazice svasta`.Neko ko je na tolikom stupnju razvoja da dosegne tolike razdaljine,sumnjam da ce ista potrazivati od ubogih zemljana,sem eventualno uzorak,da vrse ispitivanja itd... Ako se nekada i desi takav scenario,mene ce biti sramota ljudske rase i njene izopacenosti.

trogdor Pa brate. 29.09.2011. 15:13 #363812

Ja rekoh da treba svako svoja posla da gleda, tako da se slazemo.
To sto si ti eksploataciju progutao kao gutalj mleka, ne znaci da ja jesam.
Svako ko ne doprinosi, stagnira, posle retardira, to je sudbina onih koji vladaju.
Ljudi su vec sada svesni da lova ne znaci nista, vec je tool kojima nas drze podredjenima, nece to dugo, bar ne u ovom obliku, vec je puklo...
Vanzemaljci su tu zbog svog interesa, moraju da paze sta rade, karma(ili ti zakon akcije reakcije) je univerzalan.
Ali ako potpises/pristanes, naravno da cemo pod noz, a za uzvrat ono sta nama treba...

Go Go Go !!!

Dexter013 Auuuu, dobri ste... 29.09.2011. 15:19 #363815

broj poruka: 17093
Srednji vek, ne verujem sta citam...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

veljchy poneki dan svratim 29.09.2011. 15:58 #363824

broj poruka: 476
na pcb da se sit ismejem....auuuuu stvarno ima pojedinaca-no koment...

Dexter013 @ veljchy 29.09.2011. 16:09 #363829

broj poruka: 17093
Magije, vanzemaljci , vudu, macigna bica ,teorije zavera, bogovi itd...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Philips 22

:: na pcb da se sit ismejem....auuuuu stvarno ima pojedinaca-no koment...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs