Izvinjavamse svima, neznam gdebi ovo trebao da napisem ali imam jaku zelju da podelim sa Vama. 10.6.2011 poslaosam posiljku iz Loznice za Pecenjevce kurirskom sluzbom ` PostExpres` uslugom danas za sutra, gde cena usluge iznosi 197.00 RSD. Paket jos uvek nije stigao tamo de treba a kada stigne, postexpres ce naplatiti svoju uslugu, danas za sutra i ako nisu tako isporucili robu, pase ja pitam, dali nekome moze dase zali nato ili da i dalje placamo nesto sto nije tacno. To nije prviput i nije jedina sluzba koja tako radi
Trebalo je danas verovatno da ti stigne najkasnije. Ako nije stiglo na kućnu adresu, proveri u lokalnoj pošti, vrlo moguće da je ostavljen paket tamo. Ostavljaju paket u pošti ako nikoga nema na adresi u vreme kada kurir dolazi na vrata... __________________ Scourge of PCBerza
Ja sam imao porblema i sa PostExpresom i ostalim kuririma , uvek sam resavao tako sto sam ih nazvao i objasnio celu situaciju, uvek su izlazili u susret i dali razlog zbog cega kako i sta. Isto i tebi savetujem.
Dexter, opet sumnjas na plazma-warp-asus decaka ? ili sam pogresno razumeo? (izvinjavam se unapred ako je moja greska, ali cim procitam vlada odmah mi rade asocijacije)
Četiri lika koja ne znaju da nameste i koriste srpsku tasaturu pod izgovorom `ma znam nego mi je cimanje` prozivaju četvrtog što, pored pomenutog defekta koji i oni sami poseduju, ima problema sa pravopisom.
Ovakve oblike ponašanja obično volim da posmatram bez komentara, ali ovaj put sam morao da otkomentarišem...
ili ti ljudski. Lepo se nazove, pa pitas, ipak smo ljudi, a imaju svi oni puno posla. Aj da je bilo pre ne znam kad... A i bio je vikend, a plus kako kaze Daum, ostavljaju u posti, tako da proveri. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Čini mi se da sam video da paketi preuzeti u subotu na odredište stižu u ponedeljak i plaća se usluga `danas za sutra`. Ako ti ne odgovara ne šalji pakete subotom.
Imao sam jednom nekih problema s preuzimanjem para od otkupne pošiljke post ekspresa jer su poslate na pogrešno prezime i nisam mogao da ih podignem. Kad sam pozvao da se žalim javila se ekstremno ljubazna gospođica i kad sam uljudno objasnio problem obećala je da će biti sređeno u roku od pola sata, tako je i bilo.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Vladimire, kao sto su neki ovde rekli, moguce je da su paket ostavili u lokalno - seoskoj posti. I ja sam imao vise puta isti slucaj, umesto da mi stigne na kucnu adresu, sutra me zovu iz poste da imam paket(dan kasnije nego li sam trebao da primim posiljku). Sigurno im smor da traze ulicu po zaseocima gde je i GPS van domasaja.
neznam Izvinjavamse gdebi poslaosam pase ja pitam dali nekome moze dase zali nato prviput
itd...
Ne brinem se, ovo 100% nije Wlada,on ima drugaciji stil pisanja, a kada se bude uskoro vratio, necu da ga prijavljujem ,jer ispadoh neki zlocinac, pa ko ga voli neka ga izvoli...
:: Dexter, opet sumnjas na plazma-warp-asus decaka :: ili sam pogresno razumeo :: (izvinjavam se unapred ako je moja greska, ali cim procitam vlada odmah mi rade asocijacije :: :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: ::
:: nezna :: Izvinjavams :: gdeb :: poslaosa :: pase ja pita :: dali nekome moze dase zali nat :: prvipu :: :: itd.. :: :: Ne brinem se, ovo 100% nije Wlada,on ima drugaciji stil pisanja :: a kada se bude uskoro vratio, necu da ga prijavljujem ,jer ispadoh neki zlocinac, :: pa ko ga voli neka ga izvoli..
Od 420 ocena samo 190 razlicitih, kao da je svaki korisnik kupio 2-3 stvari. Ako se malo bolje pogleda, vidi se da vrti na aukcijama uvek isto, kao fol proda, pa posle par dana iznova, jer je nabijao cenu i kupio je neko od njegovih alias naloga ili prijatelja. I tako u krug. Ali je bolji od ostalih jer ne kaze `neispitana roba` a 101% znaju da je neispravna, od takvih mi se povraca!
Verovatno postavljac teme ima neke veze sa ovim likom, obzirom da oba koriste samo PE usluge, da su iz Loznice i da su Vlade...
:: Cak iako imas 100+ pozitivnih ne znaci da nisi prevarant :: :: http://www.limundo.com/Clan/vlado.BR :: :: Od 420 ocena samo 190 razlicitih, kao da je svaki korisnik kupio 2-3 stvari. Ako se malo bolje pogleda, vidi se da vrti na aukcijama uvek isto, kao fol proda, pa posle par dana iznova, jer je nabijao cenu i kupio je neko od njegovih alias naloga ili prijatelja. I tako u krug. Ali je bolji od ostalih jer ne kaze `neispitana roba` a 101% znaju da je neispravna, od takvih mi se povraca :: :: Verovatno postavljac teme ima neke veze sa ovim likom, obzirom da oba koriste samo PE usluge, da su iz Loznice i da su Vlade.. :: :: ::
ma pusti kartice :) bitno je da mu je roba iz inostranstva (pise brendirana) i mnogo kvalitetnija od nase (hahaha) npr (iz liste koju je Dexter postavio) - ddr ram melco jet - napajanje nomak - napajanje fortron - itd-itd
ko mu sve licitira: ljubo77,Milojica.DR...vecina, zamislite, iz Loznice....
Naravno, sva roba `ode` za realnu cenu, sto se kosi sa statistikom, jer kod velike kolicine robe, srednja vrednost tezi realnoj, jer nesto ode za preko a nesto za ispod cene, a ne da svaki artikal ode bukvalno u dinar, ili pak kad se ne licitira, za neku malu sumu to `izlicitiraju` pajtosi, pa opet iznova isti predmet, slike, opis...
Ista grafika je 3-4x bila na aukciji, iste slike, ista ostecenja na kondenzatorima....a pritom vrlo redak brand u to vreme...a kao fol ne znam da li radi...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.