Re: Ogranicenje broja karaktera na red velicine 2 SMS-a i max. 3 posta tokom 24h
31.05.2011. 18:08
status: user broj poruka: 6083
I sta mislis onda kada ti zatreba pomoc sto nece zvuk da ti radi i 5x postavis potpitanje a ja samo mogu 3-4x da ti odgovorim? Ako bi postojao limit, onda tek ne bi bilo kratkih i konkretnih odgovora nego bi ljudi koristili svaki karakter.
Mislim da je glupo. Forum sluzi za razmenu misljenja i diskutovanje, nije ovo skupstina pa da ti neko stopuje vreme.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Za pocetak 3, a posle mozda i na 4. Osim za testove/uputstva/uvode koji se najave :: :: Kakva su misljenja :: :: Meni se cini da ce biti 95% konstruktivnijih odgovora. Sastave niko ne cita, ni normalan ni nenormalan.
Uvek, uvek, ostaje kontra pitanje: a zašto čitaš? Niko nikoga ne klepa po ušima da bude ovde, pa tako ni želje za prestrojavanjem po nekoj od individualnih želja - nema smisla. Nisu usvojeni ni mnogo pameniji predlozi, i oni s kojima su se admini složili i obećali ih ovde na forumu, pa neće ni ovaj...
Pisko, da te upozorim da si sa potpisom presao u poruku reda velicine 3 smsa, tako da bolje bi ti bilo da povedes racuna xD
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Uvek, uvek, ostaje kontra pitanje: a zašto čitaš? Niko nikoga ne klepa po ušima da bude ovde, pa tako ni želje za prestrojavanjem po nekoj od individualnih želja - nema smisla. Nisu usvojeni ni mnogo pameniji predlozi, i oni s kojima su se admini složili i obećali ih ovde na forumu, pa neće ni ovaj.. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
na koje moze da odgovori, i ne bi vise uopste gledao ostale.Samim tim bi se smanjile posete forumu i izgubilo bi se na kvalitetu.Da ne pricam jos i o tome koliko dugo bi se jedna posecenija tema odugovlacila dok neko saceka da odgovori na razlicite komentare...i sve bi se svelo na slanje privatnih mail-ova i masu informacija(i korisnih i beskorisnih) koje niko nece moci da vidi.A ako se neka budala natovrze da zraci i podjebava sve naa forumu, nece ga spreciti ogranicenje poruka jer ce onda nastati 10000000000 novih laznih naloga.
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i jedna razlicita! :)
Elem, bas tako, ovo je jedno od predloga koji nije bas najprakticniji. Ja bih na primer mnogo vise voleo kada bi stavili + i - za komentare i jos koji emoticon, thumb up i down bi bilo super i jos neki bolesni krezavi smajli :F
:: na koje moze da odgovori, i ne bi vise uopste gledao ostale.Samim tim bi se smanjile posete forumu i izgubilo bi se na kvalitetu.Da ne pricam jos i o tome koliko dugo bi se jedna posecenija tema odugovlacila dok neko saceka da odgovori na razlicite komentare...i sve bi se svelo na slanje privatnih mail-ova i masu informacija(i korisnih i beskorisnih) koje niko nece moci da vidi.A ako se neka budala natovrze da zraci i podjebava sve naa forumu, nece ga spreciti ogranicenje poruka jer ce onda nastati 10000000000 novih laznih naloga :: :: http://sve.rs :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 3 macke,dve i jedna razlicita! : :: ::
koji veci deo radnog vremena (zbog prirode posla) provodimo na ovom forumu, skoro svaki dan nesto naucimo ili nekog naucimo.Uvodjenjem takvog sistema bi se znatno smanjile posete i sam kvalitet foruma jer vecina ljudi ima hiljadu drugih obaveza van posla.
http://sve.rs/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve i jedna razlicita! :)
Taj krezavi smajli bi bio moj zastitni znak! :F Jel` sam ja sad dobio crveni karton? 3 posts and...you`re out!
:: Tutles, bolje da ti ne brojim karaktere x :: :: Ja bih na primer mnogo vise voleo kada bi stavili + i - za komentare i jos koji emoticon, thumb up i down bi bilo super i jos neki bolesni krezavi smajli : :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll
1000 dana x 3 posta dnevno = 3000 postova, znaci ja sam imao u proseku oko 8 postova dnevno, sto jeste malo abnormalno, ali iz dana u dan se smanjuje :).
Pozdrav!
:: gile ne bi mogao da stigne nikad do svog broja postova... a wlada bi bio samo.... wlada.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Re: Ogranicenje broja karaktera na red velicine 2 SMS-a i max. 3 posta tokom 24h
31.05.2011. 20:08
status: user broj poruka: 18995
mislim da za ovim nema potrebe jer ni na jednom forumu koliko ja znam to nije praksa, a mislim i ne vidim razlog zasto bi se to radilo, onaj ko pise sastave pisace ih neko vreme dok mu ne dosadi da ih sastavlja jer mu ignorisu isti
:: Za pocetak 3, a posle mozda i na 4. Osim za testove/uputstva/uvode koji se najave :: :: Kakva su misljenja :: :: Meni se cini da ce biti 95% konstruktivnijih odgovora. Sastave niko ne cita, ni normalan ni nenormalan.
Pazi, izadje 15 tema u proseku, ti da na 5 odgovoris sa po 3 poruke, to ti je 15 dnevno (sto uopste nije strasne kad krenemo da dzaakamo ili da nekog ubacujemo u shemu xD) i pomnozis sa 368 dana kolko ima godina i dobijes skoro 5500 postova za godinu dana :) Mislim da treba da se ljudi ovde opuste a ne da gledaju koliko jesu ili nisu pisali. Ovde smo nasi, pa kad nekome nesto zasmeta lepo nek kaze a taj ako je normalan korigovace to i svi zadovoljni. Pa zar nije?
:: 1000 dana x 3 posta dnevno = 3000 postova, znaci ja sam imao u proseku oko 8 postova dnevno, sto jeste malo abnormalno, ali iz dana u dan se smanjuje :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: gile ne bi mogao da stigne nikad do svog broja postova... a wlada bi bio samo.... wlada.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.