ode na doboš...da neko sa 15 naloga i ko zna koliko postova prodaje monitor u temi...a posle je verovatno krenula šorka, nisam pratio Fiat iustitia, et pereat mundus
Ma vuk me bodri da obrišem njegovu temu `Kakvo vam je radno okruzenje, tj. mesto gde vam stoji komp?` iz sekcije grafičke, video karte i monitori
:: Sta sam propustio? :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Administratore, popravlja se situacija ipak ima reda :: :: Drago mije da je tako :)
Neka... Pohvala... EDIT: a verujem da ce i ova biti obrisana? :D AthlonII x4 640 MSI 770-C45 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9 Gainward HD4850 GS LC6650GP3 V2.3
Uvodi se red i brisu se oglasi sa foruma :) Jel im tu nije mesto. Ja sam kritikovao forum, malo prenaglio priznajem. Sad povalcim rec, podrzavam gest administratora. I drago mi je da se uvodi red, nadam se da ce se znati sta moze a sta ne moze. :)
U svakom slucaju moja podrska i pohvale.
:: Sta sam propustio? :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: Administratore, popravlja se situacija ipak ima reda :: :: Drago mije da je tako :)
Istina mogu da je prebacim samo ne znam gde. Tu si u pravu ne znam gde spada tema, nije bilo namerno nego nisam znao gde da otvorim :)
Aj momci laku noc, i budite dobri, a Gosn Miso, koji fudbal bi valjalo odigrati neki dan, noge da protegnemo :)
Pozdrav
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: :: Ma vuk me bodri da obrišem njegovu temu `Kakvo vam je radno okruzenje, tj. mesto gde vam stoji komp?` iz sekcije grafičke, video karte i monitori :: :: :: :: Sta sam propustio? :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Administratore, popravlja se situacija ipak ima reda :: :: :: Drago mije da je tako :)
:: Istina mogu da je prebacim samo ne znam gde :: Tu si u pravu ne znam gde spada tema, nije bilo namerno nego nisam znao gde da otvorim : :: :: :: :: Sta sam propustio? :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Administratore, popravlja se situacija ipak ima reda :: :: :: Drago mije da je tako :)
Vidi ti spamera, video da ga stižem pa odmah da me odvoji od foruma
p.s. Batalio sam to, krenuo sam uživo
:: Ja mu z`inat ne bi obriso : :: :: Aj momci laku noc, i budite dobri, a Gosn Miso, koji fudbal bi valjalo odigrati neki dan, noge da protegnemo : :: :: Pozdra :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Ma vuk me bodri da obrišem njegovu temu `Kakvo vam je radno okruzenje, tj. mesto gde vam stoji komp?` iz sekcije grafičke, video karte i monitori :: :: :: :: :: :: :: Sta sam propustio? :: :: :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: :: :: Administratore, popravlja se situacija ipak ima reda :: :: :: :: Drago mije da je tako :)
I to sto kazes ne valja preterivati ni sa cim u zivotu. Sve umereno :)
:: :: Ajd nek ostane da ne preteramo za večeras :: :: :: Istina mogu da je prebacim samo ne znam gde :: :: Tu si u pravu ne znam gde spada tema, nije bilo namerno nego nisam znao gde da otvorim : :: :: :: :: :: :: :: Sta sam propustio? :: :: :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: :: :: :: :: :: Administratore, popravlja se situacija ipak ima reda :: :: :: :: Drago mije da je tako :)
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
Desi Lepi Sale -Zuti... Kako slusas bakutu? Vidi se da si vredan... Lepu napojnicu ti daje... Pala 27-ica. Da si se vise potrudio (http://alturl.com/9bbr4) verovatno bi pao Dell 30` ips panel ! hahahahahahahhahaha
Ne znam zasto imas potrebu da vredjas ljude? Niko se nikome se slihta jer nema raz za tako nesto. Tema ti je obrisana jel kacis oglase tamo gde im nije mesto, i svako noramaln ce brisanje takvog i slicnog posta da podrzi. Mislim, evo ja te sada pitam kad si ti video da neko osim skeltora, maestraBG, i vise ne znam koliko naloga imas, mislimm da si jedini ovde koji i ima tolike naloge i kaci oglase na forum? Pazi niko nije ljubiomoran niko te ne mrzi, meni je drago sto ces uzivati u 27inca, uvek mi je drago kada vidim da se neko radjuje kad nabavi nestio novo, nabavi neku novu komponentu ili sta vec. I to sto javno izjavim ovde da mmi je drago ne znaci da se ja tebi slihtam. I ja bih ti obrisao post, i naloge da sam na mestu administracije, a mislim da si dovoljno pametan da razumes i zasto.
:: Edit: Admi :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Jesam to nešto propustio? Sale gurkao svoj kršić od philipsa u nekoj temi? Ništa novo ljudi, šta vam je... Umesto što mu brišete i editujete postove, jedan ban je za njega ništa. Posle nekog vremena će da mu ponestane fudbalskih asocijacija za nadimke pa će da prestane da se pojavljuje...
A možda predje u partizan, a onda kuku nama... __________________ Scourge of PCBerza
:: Jesam to nešto propustio? Sale gurkao svoj kršić od philipsa u nekoj temi? Ništa novo ljudi, šta vam je... Umesto što mu brišete i editujete postove, jedan ban je za njega ništa. Posle nekog vremena će da mu ponestane fudbalskih asocijacija za nadimke pa će da prestane da se pojavljuje... :: :: A možda predje u partizan, a onda kuku nama.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Ja sam ga jednom prijavio na pocetku kad je nesto gadno opsovao nekoga i bio jako jako bezobrazan tada se i prvi put pojavio na berzi.
Posle kratkog vremena sam skapirao da lik nije los ali da nesto blago receno `nije u redu sa njim` pa sam okrenuo na zajebanciju...
Ali poceo je gadno da preteruje, tako da je bilo samo pitanje vremena za taj njegov ban.
Sve u svemu relativno lepa vest, nego moze neki update i link za temu gde sale skeletor meastro itd biVa opet ubiVen od strane admina , vidim neki ne tema gde monitor prodaVa itd...?
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
pretpostavimo da si samo mentalno izazvan HOMOsapiens...
Znaci IQ je u sibirskom minusu to je vec jasno,ali mi reci da li je moguce da nemas osecaj sramote ili bar mrvicu samoljublja pa si sebi dozvolio da budes banovan tuce puta na najfleksibilnijem forumu na ovim prostorima?????
Sta su sve ljudi pisali pa nisu dobili ni jedanput ovo sto ti vec dvocifreno brojis, ja znam da je kod tebe siva materija u donjoj glavi ali cisto da te uputimo da u ovoj kategoriji neide kao sa svim ostalim testovima(sto vise to bolje).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.