Ja skinuo ovo kamerom sto je snimano. Cim sam video pocetak odmah sam obrisao. Cekam da izadje bolji snimak pa cu onda da gledam. __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
E brate imas na partisu dobar snimak,jeste kamerom snimano ali je jako dobar u odnosu na ostale. Ima jedan jedini fast five na partisu tako da nemozes omasiti ,msm da je oko 1.5GB... AthlonII x4 640 MSI 770-C45 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9 Gainward HD4850 GS LC6650GP3 V2.3
:: Jel ima negde da se nadje dvdrip ovog filma???.....ili bilo kakva bolja slika a ne ovo sa kamerom sto je snimano!
Ne preporucujem DivX i kamera snimke.Film vredi pogledati u daleko boljoj verziji tako da samo strpljenja i cekajte neki 720p .Bar cu ja tako da uradim.
|Ne preporucujem DivX i kamera snimke.Film vredi pogledati u daleko boljoj verziji tako da samo strpljenja i cekajte neki 720p .Bar cu ja tako da uradim.`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.