Pre izmene sajta je bio daleko veci broj komponenti u ponudi.. sada mi svaka druga kategorija prikazuje 0 artikala.. da li ste menjali i bazu... zasto?
i.. da.. glupo je ogranicenje korisnickog imena na 10 karaktera.. eto.. ja sam se registrovao ponovo, jer nemam mogucnost da izmenim stari nalog koji je zauzet, jer tu e-mail adresu ne koristim godinama. Umesto da se registrujem kako sam zamislio, sa danielgolic ja se registrovao sa danielgoli.
I ja sam zeleo nesto da promenim u mom postojecem nalogu(potpis) i ne vredi, ja sve odradim i sacuvam, i kao sve je OK, ali ustvari nista mi nije sacuvano!! Probao sam nekoliko puta, bezuspesno!!!
ok.. ako se moze izmeniti stari nalog.. kako to da uradim. Ne znam lozinku, a e-mail adresa na tom nalogu je adresa koju ne koristim vec duze vreme (par godina). Radije bih koristio taj username, jer mi je to standardni username koji koristim na vise mesta.
:: ok.. ako se moze izmeniti stari nalog.. kako to da uradim. Ne znam lozinku, a e-mail adresa na tom nalogu je adresa koju ne koristim vec duze vreme (par godina). Radije bih koristio taj username, jer mi je to standardni username koji koristim na vise mesta
Ako ne znate lozinku a nemate pristup mail-u sa kog je registrovan nalog, teško ćete uopšte moći da dokažete da je nalog Vaš.
Pošaljite mi podatke na mail, pa da vidim šta se da uraditi.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.