Ista situacija na mozilli,ali se desava i na drugim sajtovima.Da li je problem spack1 na Win7 ili su neke gamadi videcemo.Cim ne pomeram misa neko vreme (kratko) kursor nestaje.
I kod mene se isti problem javlja kod pojedinih sajtova. Mislio sam da sam ga se resio ciscenjem gamadi koji su mi se nekako stvorili u kompu, ali ne. Problem je i dalje tu.
... zašto uopšte ovde raspravljate o njima? Njihove greške - njihov problem. Ovde imamo sasvim dovoljno svojih problema, pa nema potrebe da raspravljamo i o njima.
ja sam na win7 imao instaliran SP1 kada sam uocio problem, mada gora situacija mi je sa win7 sp1 nekako mi se cini da je sp1 nedorecen - net i sam racunar nisu imali odziv kakav je bio ranije, prekljuce sam vratio win7 i instlirao zakrpe bez SP1 zasad ok sem tog zarazenog itsvet-a .)
da zezaju AMD drajveri, ali onda bi nonstop bagovalo, a se je normalno samo na ITsvet i jos ne znam ni ja kom sajtu mi se to desilo da nestaje strelica....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.