Sad tek vidim da se noćas neko registrovao kao tata01 i upotrebio moj avatar, pritom je ko zna šta napisao odnosno mogao da napiše što nema veze sa mnom pa bih zamolio administratore da onemoguće registrovanje novih članova sa nikovima koja su slična nikovima već postojećih članova ili još bolje, ako to ikako mogu, da banuju njihov svaki nalog. Još da dodam da nikada ne bih otvarao dupli nalog ni iz kog razloga, a naročito ne da bih nekoga vređao, prozivao i sl. Hvala!
Utvrdio sam da user tata02 nije ima ništa sa nalogom tata01 i ovim putem to mogu svi da saznaju.
Saznao sam takođe da nije bilo zle namere i da je trebalo biti sve šala (neukusna po meni) tako da je počinilac upozoren (sledeća slična šala ide trajni ban) jer je prekršeno pravilo foruma PC Berze vezano za duple naloge.
:: Sad tek vidim da se noćas neko registrovao kao tata01 i upotrebio moj avatar, pritom je ko zna šta napisao odnosno mogao da napiše što nema veze sa mnom pa bih zamolio administratore da onemoguće registrovanje novih članova sa nikovima koja su slična nikovima već postojećih članova ili još bolje, ako to ikako mogu, da banuju njihov svaki nalog. Još da dodam da nikada ne bih otvarao dupli nalog ni iz kog razloga, a naročito ne da bih nekoga vređao, prozivao i sl. Hvala :: ::
:: :: Obrisao sam i nalog i postove za tata01. :: :: Utvrdio sam da user tata02 nije ima ništa sa nalogom tata01 i ovim putem to mogu svi da saznaju :: :: Saznao sam takođe da nije bilo zle namere i da je trebalo biti sve šala (neukusna po meni) tako da je počinilac upozoren (sledeća slična šala ide trajni ban) jer je prekršeno pravilo foruma PC Berze vezano za duple naloge. :: :: :: Sad tek vidim da se noćas neko registrovao kao tata01 i upotrebio moj avatar, pritom je ko zna šta napisao odnosno mogao da napiše što nema veze sa mnom pa bih zamolio administratore da onemoguće registrovanje novih članova sa nikovima koja su slična nikovima već postojećih članova ili još bolje, ako to ikako mogu, da banuju njihov svaki nalog. Još da dodam da nikada ne bih otvarao dupli nalog ni iz kog razloga, a naročito ne da bih nekoga vređao, prozivao i sl. Hvala :: :: :: ::
:: :: Obrisao sam i nalog i postove za tata01. :: :: Utvrdio sam da user tata02 nije ima ništa sa nalogom tata01 i ovim putem to mogu svi da saznaju :: :: Saznao sam takođe da nije bilo zle namere i da je trebalo biti sve šala (neukusna po meni) tako da je počinilac upozoren (sledeća slična šala ide trajni ban) jer je prekršeno pravilo foruma PC Berze vezano za duple naloge. :: :: :: Sad tek vidim da se noćas neko registrovao kao tata01 i upotrebio moj avatar, pritom je ko zna šta napisao odnosno mogao da napiše što nema veze sa mnom pa bih zamolio administratore da onemoguće registrovanje novih članova sa nikovima koja su slična nikovima već postojećih članova ili još bolje, ako to ikako mogu, da banuju njihov svaki nalog. Još da dodam da nikada ne bih otvarao dupli nalog ni iz kog razloga, a naročito ne da bih nekoga vređao, prozivao i sl. Hvala :: :: :: ::
A zbog tebe su izlepili Lazarevac sa `uključi mozak isključi B92`
Ja sve vreme bio u zabludi
:: @Ribolovac: Nece Misa mene jer sam ja povlascena kategorija-medicinski fenomen :: -Vec 28 godina zivim bez mozga. :P :: http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos :: :: :: :: Samo ti prozivaj admina da vara, pa cemo znati zasto si banovan :: :: :: :: :: ::
Odosmo skroz u off ali ako pogledate crtac `How to train your dragon` saznacete da toothless uopste bez zuba,uprkos ociglednom nadimku.Nisam bio u fazonu gledanja crtaca odavno ali me je ovaj odusevio! :D Bez zuba nisam ali bez mozga...neko ima handsfree a neko brain-free! http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos
:: ... i zuba :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: @Ribolovac: Nece Misa mene jer sam ja povlascena kategorija-medicinski fenomen :: :: -Vec 28 godina zivim bez mozga. :P :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.