Novi odeljak na forumu, `Kupujem-prodajem` mnogi od nas mozda i nadju na oglasima nesto sto je od kolega sa foruma,i kontam da je najsigurnija varijanta trgovina izmedju nas poznatih... samo provereni clanovi...pozz
i bas sam se pitao otkud to da dosad nije napravljen.Svako od nas ima neku gomilicu harware-a na tavanu koja skuplja prasinu a nekome bi koristila,pa bi zamena bila super za sve.Bilo bi super napraviti tako nesto da ljudi koji se ne razumeju u hardver ne postanu Ljubisine zrtve. Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
Ja vise i ne gledam oglase na pc berzi, jer stalno se ponavljaju jedni te isti oglasi, i isti prodavci. Koji svoje komponente cene kao da su nove. I na 10 takvih oglasa dodje 1 normalan oglas.
primer:lik prodavao(i izgleda da je nekom uvalio ,kad vishe nema oglas)sapphire radeon hd 6870 za 190 evra?a nova ima ima za 20k ravno,i kaze covek,pa ja sam je platio 23000,hah :)
za ubuduće, barem što se mene tiče. Posrećilo mi se, pa sam nedavno baš preko oglasa PCBerze rasprodao skoro sav višak komponenti za kratko vreme. Što je interesantno, i ranije sam pokušavao da prodam iste stvari (doduše po neznatno višim cenama), ali niko očigledno nije ni gledao moje oglase.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
- overklok na 800MHz GPU / 2GHz memory! (testirana u Furmark-u) - DirectX 10.1 / Shader Model 4.1 - akceleracija x264 / VC-1 / BluRay videa - postiže preko 11000 poena u 3D Marku 2006 Cena: 85 EUR
Inače, predlog je dobar ali ne i realizacija. Svi koji prodaju na oglasima moraju biti ulogovani a, to znači da im nije teško da prebace oglas i u okviru foruma. E sad, može da se napravi da ima određeni broj poruka ali eto ti novog spama na forumu. Po mom mišljenu, dovoljno bi bilo da napravim u okviru oglasa dodatnu pretragu po broju poruka na forumu. Pa staviš da ti prikaže oglase od svih usera koji imaju npr. 400 poruka (sam biraš) i više i pogledaš njihove oglase. U tom slučaju, forum ostaje `čist` a, dobar predlog se realizuje po meni na bolji način.
Ajd, sad, da vidim šta mislite
:: Ideja je dobra ali mislim da će Miša da odgovori sa ` imate male oglase`. Ajd da vidim da li će da me demantuje.. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ :: Moje sokoćal :: Phenom-en 555 B :: Asrock 890FX DeLuxe :: 2*1GbGb DDR3 Kingston HipeX 160 :: Asus 8800GT :: Čifteković 0,35K :: WD zelembać 1T :: ::
Da napomenem da se vishe puta iznosio taj predlog.
Da oglase mogu da kache samo oni koji imaju preko (recimo) 20 postova (morala bi da se uvede zabrana spamovanja, i napravi vojnichki forum). A da oni koji imaju preko xxx postova imaju (na neki nachin) istaknut oglas, a oni koji imaju preko xxxx postova imaju istaknutiji oglas, i tako dalje.
Takodje bi moglo da se uvede ocenjivanje prodavaca, kao i kupaca (da li samo + i -, ili neshto `ozbiljnije`).
To je shto se tiche oglasa.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Super ideja 500+ postova. Ako neko nekoga zajebe odma ban :). I sto kaze bstaletic + - da se uvede, ali i tu moze doci do spama, tako da onaj ko moze da postavi oglas moze i da ocejnuje. Ideja je super :).
A kako bi bilo da u tom odeljku mogu da postavljaju oglas samo stari,provereni clanovi za pocetak?Neka bude minimum i 100,200 postova?Iako to eliminise vecinu nas novih korisnika za postavljanje,mislim da je poenta kupovina dobrih i ispravnih komponenti od proverenih clanova,bas zbog velikog broja ljudi koji se ne razumeju.Ili da se postave samo oglasi sa potraznjom od svih user-a pa ko ima nesto za prodaju ili zamenu-javice se.Takodje,ukoliko neko cesto postavlja isti oglas,obrisati ga.Mislim da bi ovako mozda trebalo da se usmeri tema jer bi to i privlacilo nove clanove na forum,a istovremeno bi stari clanovi mogli da dobiju povlastice kao neku vrstu nagrade za vernost i resavanje svih problema do sada iznetih na forumu.Sta milite o tome,Bogovi ovog foruma? Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
Pa zar se to upravo ne dobija sa mojim predlogom .
Odeš u oglase i uneseš jedan parametar (broj postavljenih postova na forumu) i dobiješ oglase onih članova koje želiš. Sam biraš da li ćeš uneti 1000 i više postova ili 200 ili .......
:: A kako bi bilo da u tom odeljku mogu da postavljaju oglas samo stari,provereni clanovi za pocetak?Neka bude minimum i 100,200 postova?Iako to eliminise vecinu nas novih korisnika za postavljanje,mislim da je poenta kupovina dobrih i ispravnih komponenti od proverenih clanova,bas zbog velikog broja ljudi koji se ne razumeju.Ili da se postave samo oglasi sa potraznjom od svih user-a pa ko ima nesto za prodaju ili zamenu-javice se.Takodje,ukoliko neko cesto postavlja isti oglas,obrisati ga.Mislim da bi ovako mozda trebalo da se usmeri tema jer bi to i privlacilo nove clanove na forum,a istovremeno bi stari clanovi mogli da dobiju povlastice kao neku vrstu nagrade za vernost i resavanje svih problema do sada iznetih na forumu.Sta milite o tome,Bogovi ovog foruma? :: Putting the laughter back into manslaughte :: AMD Athlon II X3 455 3,3 GH :: MSI 770 C4 :: Hynix 2GB DDr :: Asus 8600G :: Hitachi Deskstar 500GB SATA :: LC Power 600H-1 :: Xigmatek Asgar :: ::
Ja sam mislio bas na Skarov predlog- novi odeljak gde bi samo stariji clanovi postavljali prodaju ili zamenu ako npr. ja hocu da kupim komponentu bas od Raica,Servis pc-ja,...lakse bi bilo i za nove korisnike da odmah znaju sa kim posluju i da imaju sve tacne detalje o proizvodu koji kupuju,savet,zamenu,....A ne bi bilo spama zato sto se svi poznajete i mogli biste da ban-ujete spamere kada bi ih videli da postuju bas u tom odeljku a i kad bi ogranicili na 500+ postova,vecina bi ionako digla ruke.A samim tim bi se dobilo i na kvalitetu foruma i nagradi za strucne,stare clanove koji ga svakodnevno obogacuju i cine boljim.Mozda ce izgledati kao da malo previse ke#am ali nemam razloga da lobiram ni za koga vec bih voleo da ima tako kvalitetnih rubrika,uostalom ,mogli bi da napravite anketu sta o tome misle ostali. Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
:: :: Pa zar se to upravo ne dobija sa mojim predlogom :: :: Odeš u oglase i uneseš jedan parametar (broj postavljenih postova na forumu) i dobiješ oglase onih članova koje želiš. Sam biraš da li ćeš uneti 1000 i više postova ili 200 ili ...... :: :: :: :: A kako bi bilo da u tom odeljku mogu da postavljaju oglas samo stari,provereni clanovi za pocetak?Neka bude minimum i 100,200 postova?Iako to eliminise vecinu nas novih korisnika za postavljanje,mislim da je poenta kupovina dobrih i ispravnih komponenti od proverenih clanova,bas zbog velikog broja ljudi koji se ne razumeju.Ili da se postave samo oglasi sa potraznjom od svih user-a pa ko ima nesto za prodaju ili zamenu-javice se.Takodje,ukoliko neko cesto postavlja isti oglas,obrisati ga.Mislim da bi ovako mozda trebalo da se usmeri tema jer bi to i privlacilo nove clanove na forum,a istovremeno bi stari clanovi mogli da dobiju povlastice kao neku vrstu nagrade za vernost i resavanje svih problema do sada iznetih na forumu.Sta milite o tome,Bogovi ovog foruma? :: :: Putting the laughter back into manslaughte :: :: AMD Athlon II X3 455 3,3 GH :: :: MSI 770 C4 :: :: Hynix 2GB DDr :: :: Asus 8600G :: :: Hitachi Deskstar 500GB SATA :: :: LC Power 600H-1 :: :: Xigmatek Asgar :: :: :: ::
Kao sto rekoh, koja je razlika da li ce to biti u okviru foruma ili u okviru oglasa kada je rezultat i efekat isti? Da ne pominjem da ko traži neki proizvod tražiće na jednom mestu a, ne na dva.
:: Ja sam mislio bas na Skarov predlog- novi odeljak gde bi samo stariji clanovi postavljali prodaju ili zamenu ako npr. ja hocu da kupim komponentu bas od Raica,Servis pc-ja,...lakse bi bilo i za nove korisnike da odmah znaju sa kim posluju i da imaju sve tacne detalje o proizvodu koji kupuju,savet,zamenu,....A ne bi bilo spama zato sto se svi poznajete i mogli biste da ban-ujete spamere kada bi ih videli da postuju bas u tom odeljku a i kad bi ogranicili na 500+ postova,vecina bi ionako digla ruke.A samim tim bi se dobilo i na kvalitetu foruma i nagradi za strucne,stare clanove koji ga svakodnevno obogacuju i cine boljim.Mozda ce izgledati kao da malo previse ke#am ali nemam razloga da lobiram ni za koga vec bih voleo da ima tako kvalitetnih rubrika,uostalom ,mogli bi da napravite anketu sta o tome misle ostali. :: Putting the laughter back into manslaughte :: AMD Athlon II X3 455 3,3 GH :: MSI 770 C4 :: Hynix 2GB DDr :: Asus 8600G :: Hitachi Deskstar 500GB SATA :: LC Power 600H-1 :: Xigmatek Asgar :: :: :: :: :: Pa zar se to upravo ne dobija sa mojim predlogom :: :: :: :: Odeš u oglase i uneseš jedan parametar (broj postavljenih postova na forumu) i dobiješ oglase onih članova koje želiš. Sam biraš da li ćeš uneti 1000 i više postova ili 200 ili ...... :: :: :: :: :: :: :: A kako bi bilo da u tom odeljku mogu da postavljaju oglas samo stari,provereni clanovi za pocetak?Neka bude minimum i 100,200 postova?Iako to eliminise vecinu nas novih korisnika za postavljanje,mislim da je poenta kupovina dobrih i ispravnih komponenti od proverenih clanova,bas zbog velikog broja ljudi koji se ne razumeju.Ili da se postave samo oglasi sa potraznjom od svih user-a pa ko ima nesto za prodaju ili zamenu-javice se.Takodje,ukoliko neko cesto postavlja isti oglas,obrisati ga.Mislim da bi ovako mozda trebalo da se usmeri tema jer bi to i privlacilo nove clanove na forum,a istovremeno bi stari clanovi mogli da dobiju povlastice kao neku vrstu nagrade za vernost i resavanje svih problema do sada iznetih na forumu.Sta milite o tome,Bogovi ovog foruma? :: :: :: Putting the laughter back into manslaughte :: :: :: AMD Athlon II X3 455 3,3 GH :: :: :: MSI 770 C4 :: :: :: Hynix 2GB DDr :: :: :: Asus 8600G :: :: :: Hitachi Deskstar 500GB SATA :: :: :: LC Power 600H-1 :: :: :: Xigmatek Asgar :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.