Pokusam ja da napisem koju rec posle konfiguracije koju sam postavio,kad ono ne moze,zasto?pa preso sam 200 karaktera,a o konfiguraciji samo osnovno napisano,kako nesto da se proda ili zameni,ako nema mesta da se napise???Stvarno se nadm da ce se to ubrzo resiti...Pozzz
Kada bi svi poštovali pravila koja smo napisali, ne bi ni bilo potrebe za bilo kakvim ograničenjima. Tamo lepo piše da su komercijala i piraterija strogo zabranjeni, ali treba to neko i da pročita. 70% oglasa jer čista komercijala. Ovih 200 karaktera je jedan od načina da se pojedinci spreče da u oglas strpaju čitav cenovnik svoje firme.
Iskreno, mali besplatni oglasi obično imaju do 10 reči, ne više. Ovo što smo ponudili je sasvim korektno. Naravno, postoji i drugo rešenje: potpuno ukinuti ograničenje, ali sprečiti da oglasi odu na sajt pre cenzure, pa cenzurisati sve što je komercijalno, ili naplatiti.
Jasno mi je da će na ovu moju poruku biti dosta žestokih kritika, ali sam siguran da će kritike doći od onih koji najviše i spamuju oglase komercijalnom ponudom.
Sve u svemu, pratićemo šta se dešava sa oglasima i u naredna 2 - 3 meseca doneti neke zaključke, još uvek nismo sigurni šta će to biti, ali pokušaćemo da nađemo neko kompromisno rešenje.
U potpunosti se slazem sa administratorima. Bio sam na sajtu koji se, ja mislim zove pc oglasi. Tamo vise nema normalnog oglasa. Sve su firme sa svojim cenovnicima. I da stvar bude jos gora, svaka firma po nekoliko puta dnevno stavlja novi, isti, oglas! Tako da je taj, nekada solidan sajt, zalosno pogledati.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.