Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Primedba
STRANA 1 OD 1
niko1 Primedba 23.02.2007. 15:22 T3348

status: user
broj poruka: 3
Imam samo jednu primedbu:
Oglasi shto su smanjenji na 200 znakova. Nemoze lepo da se ispishe konfiguracija (prekratko).
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mdjukic Slazem se! 23.02.2007. 16:56 #12773

broj poruka: 15
Retko ostavljam poruke, ali je 200 karaktera malo.

Pirana Stvarno je malo 23.02.2007. 17:29 #12778

broj poruka: 7
Stvarno je malo.
PC berzo bicemo vam zahvalni za vise prostora ako ga dobijemo.
Pozdrav od Zorana.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca Sto je malo,malo je 23.02.2007. 18:37 #12783

broj poruka: 1574
Pokusam ja da napisem koju rec posle konfiguracije koju sam postavio,kad ono ne moze,zasto?pa preso sam 200 karaktera,a o konfiguraciji samo osnovno napisano,kako nesto da se proda ili zameni,ako nema mesta da se napise???Stvarno se nadm da ce se to ubrzo resiti...Pozzz

zeljkoa Problem je malo dublji nego što izgleda ... 23.02.2007. 20:40 #12793

status: admin
broj poruka: 713
Kada bi svi poštovali pravila koja smo napisali, ne bi ni bilo potrebe za bilo kakvim ograničenjima.
Tamo lepo piše da su komercijala i piraterija strogo zabranjeni, ali treba to neko i da pročita. 70% oglasa jer čista komercijala. Ovih 200 karaktera je jedan od načina da se pojedinci spreče da u oglas strpaju čitav cenovnik svoje firme.

Iskreno, mali besplatni oglasi obično imaju do 10 reči, ne više. Ovo što smo ponudili je sasvim korektno. Naravno, postoji i drugo rešenje: potpuno ukinuti ograničenje, ali sprečiti da oglasi odu na sajt pre cenzure, pa cenzurisati sve što je komercijalno, ili naplatiti.

Jasno mi je da će na ovu moju poruku biti dosta žestokih kritika, ali sam siguran da će kritike doći od onih koji najviše i spamuju oglase komercijalnom ponudom.

Sve u svemu, pratićemo šta se dešava sa oglasima i u naredna 2 - 3 meseca doneti neke zaključke, još uvek nismo sigurni šta će to biti, ali pokušaćemo da nađemo neko kompromisno rešenje.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Željko Arnautović,
PC Berza

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner sasvim u redu 23.02.2007. 21:34 #12805

broj poruka: 7769
Zeljkov odgovor na kritiku o oglasavanju je sasvim korektan, ako ces da zaradjujes plati oglasavanje. Mali oglasi nisu za pisanje Ane Karenjine.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Simets Slazem se 23.02.2007. 22:47 #12809

broj poruka: 133
U potpunosti se slazem sa administratorima. Bio sam na sajtu koji se, ja mislim zove pc oglasi. Tamo vise nema normalnog oglasa. Sve su firme sa svojim cenovnicima. I da stvar bude jos gora, svaka firma po nekoliko puta dnevno stavlja novi, isti, oglas! Tako da je taj, nekada solidan sajt, zalosno pogledati.

AMD Sempron 2400+ (oc 2.08GHz)
Abit NF7
Napajanje Maxpower 360W
2x512MB DDR400 Kingston
ASUS GeForce N6600TD 256MB

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs