Logitech Formula Vibration Feedback Wheel 4.099 ili jos bolje Logitech LGTH Driving Force EX 6.080 Oba imam i veoma su se dobro pokazali, narocito drugi kojim mogu da se voze i simulacije. Ne bas kao sa Logitech MOMO Racing modelom koga takodje imam ali zavrsava posao.
Logitech Formula Force EX, svaka preporuka. Platio sam ga 4500 pre oko godinu dana, sve lepo radi, od F1/NFS Shifta/Dirta 2 do raznih arkada.... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Logitech Formula Force EX, svaka preporuka. Platio sam ga 4500 pre oko godinu dana, sve lepo radi, od F1/NFS Shifta/Dirta 2 do raznih arkada... :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
Ali mu je sada dosta jaka cena, nekih 140E. U Gi...... cesto imaju akciju za taj volan i tada je 5550,00 RSD ali su zalihe male tako da se brzo rasproda. Treba bas da te us... da ga capis ili da imas nekog da ti javi. Inace volan je veoma dobar da ne kazem odlican. Narocito mi se lepo pokazao u igrama kao sto su GRID i DiRT a uzeo sam ga prosle godine u ovo vreme za 8000,00 RSD.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.