Jeste da bas i nema mnogo veze sa racunarima, ali meni je nekada dobro sluzio.Naravno, u kombinaciji sa racunarom.Kopiranje je tada bilo nezaobilazno.
`Available in PAL or NTSC, the VP260 stabilizes the video signal to eliminate picture flashing and instability when copying from S-VHS, VHS, DVD ect. It is automatic and makes perfect copies of any video, breaking through the protection and producing crisp bright copies. It has Digital technology - there is nothing to adjust or set and S-VHS and composite connections. Supplied complete with scart leads and power supply. (NTSC versions are supplied with video leads and 110 v power supply).`
`NOTICE: Use of this product for unauthorized duplication of copyrighted materijal from DivX,DVD,VHS or other media is prohibited unless the coppy qualifies as a fair use under the Copyright Laws.`
jesi li lud, em sam malko cirke, em su mi ovi pocepali skoro svu staru odecu, em sam se tusirao malo hladnom vodom pa jos i napolju da nazebem sutra preksutra nevidim gde mi je Sinclair ZX Spectrum da vam udarim ceznju
Nemam tako glanc nove HDD i velikog kapaciteta kao equinoxe ali imam jedan seagate od 260mb 3,5`, mrzi me da ga slikam, kao nov je dao bi ga za 20 dolara, evo ovde je 31,5 dolarinnies a imate i slicke:
AMD Am486 DX2-80 AMD Am5x86 X5-133ADW AMD K5 PR100 IBM (Cyrix) 6x86L PR200+ Intel PENTIUM PRO 200MHZ (e to je procesor - makar po gabaritima) Intel Celerom 733MHz/66MHz Intel Pentium III 800MHz/133MHz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647003. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.