Sazri kur moj, polusatruli kada se nivo kiseline (pravo blago tog voća) spusti poluraspadom na prihvatljiv nivo da ga možemo jesti - ali to je jestivo i bakterijama koje od tog inače lepog voća, naprave trule gomilice nepoznata bljutava ukusa. Nema sazrevanja u korpici, u hladnjači - to je samo proces truljenja koji duže traje.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Ako kupite onaj kivi u korpici koji je jeftiniji od onog na kilo, treba da ga ostavite nedelju-dve da malo sazri :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.