Prodao sam pre par dana svoj srebrni MFC1+. A prodajem i MFC1 - ako je neko zainteresovan ... Inace sebi sam uzeo crni Scythe Kaze Master Ace. A razmisljam se da uzmem i MFC1+ ponovo samo crni. Trebaju mi dva kontrolera ..
@DarkDawn kontaktiraj Emmi - nije bitno koga. Mogu to da ti dovuku. Mada nije uopste jeftin, racunaj grubo oko 4.5k din.
Imam i ja jedan Zalmanom ZM-MFC1. Potpuno nekorišćen, kutija otvorena kad sam ga svojevremeno probao. Bio mi interesantan ali mu na kraju zbog česte promene hardvera nisam našao konkretno mesto. Hteo sam sa njim na Limundo ali evo, prodaću ti ga za 1000 din.
Scythe Kaze Master ACE, zlo, radi kao zmaj....doduse bio je 4k, ali bejah pri nekim parama i ne zalim.... http://goo.gl/tlivw Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.