Juce sam bila u BIG BANG-u to je tamo u TC usce znate vec....e ima tamo jedno shatorche pa unutra panasonic 3D TV ispred njega na stalku 3D naocare i samo stanes ispred njih i gledas 3D demo auuuuuuu sto je dobro znaci neverovatan osecaj. Probajte drugari....a jes skupo skoro 300 000 dinara, e stvarno je onaj panasonic najbolji tako i pise tamo THE BEST 3D TV na svetu!
Re: E drugari probajte 3D ! osecaj je tako dobar :)
24.12.2010. 16:29
status: user broj poruka: 2076
hoces da damo po pola da ga kupimo:)))
:: Juce sam bila u BIG BANG-u to je tamo u TC usce znate vec....e ima tamo jedno shatorche pa unutra panasonic 3D TV ispred njega na stalku 3D naocare i samo stanes ispred njih i gledas 3D demo auuuuuuu sto je dobro znaci neverovatan osecaj. Probajte drugari....a jes skupo skoro 300 000 dinara, e stvarno je onaj panasonic najbolji tako i pise tamo THE BEST 3D TV na svetu!
Pvi put sam gledao 3d spy kids film radjen u 3D, i stvarno ima dobrih efekata,e sad da zamara na duze,jbg!
Trenutno je ta tehnologija skoro neupotrebljiva za siroke mase,jer se ne emituje program u 3d(bar ja nisam cuo),i jako mali broj filmova radjen u 3d.Znaci trenutno cisto bacanje para. Kupio sam cd spy k ids 3d sa naocarima,i mogu vam reci da sasvim pristojno izgleda na npr.plazmi 42`.Mozda bi to bilo neko prelazno i razumno resenje do daljnjeg! Pozdrav
e, ne mogu da ih gledam ni u 1D, ni u 2D a kamoli u 3D. Njihove `emisije` ne mogu da spase dimenzije jer to na neukus i glupost nikakvog baš uticaja nema. Da gledam Ekremovu mršavu guzicu u tri dimenzije? Prenos skupštine? Da mi čačkanje noseva prirodnije izgleda? Ili, možda, mnogobrojne latino-turske serije?
Šur.
Čovek zaboravi šta ga kući čeka, pa uloži u tehnologiju za nepopravljivo loše domaće tv stanice. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Ima tamo drugari i sony radnja i tako ja udjem tamo. a tamo vec pichi onaj film u 3D onaj sa lutkama kako se vec zove ali kad sam stavila naocare imala sam utisak de je malkice mutna slika i odmah su me zabolele oci malkice suzne oci mi bile dok na panasonicu sve ok savrsena 3D slika.
Zaboravio si i onaj rieliti `Kako preziveti na Farskim Ostrvima`! Da li ce Musa i njegova tasta uhvatiti srnu i jelena i dal` ce Dobrivoje Topalovic pronaci zakopane marke i spasiti pleme od najezde mungosa...
već emituju 3D emisije...i sve se vrti oko toga 3D ovo 3D ono...HD je za siromašne :D, što je najzanimljivije od svega 3D emituju za dž tj. nema extra cost...
@pwner Drugar skromno misljenje ti je skroz pogresno da ne kazem da si skromno lupio :D
Sony ,Panasonic,JVC,firme koje su uvek u samom vrhu.Zavisno od klase i proizvoda dele ih samo finese..Konkretno mislim na kvalitet firmi .. Panasonic TV-i su itekako vrhunski i njhove Piskote,ups mislim Plazme su najbolje na svetu,tj vaze za najbolje..Za LCD TV smatra se da je Sony neprevazdijen.
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Pa nije bas da su to misljenja.Malo se potrkepi informacijama.Kod mene u kuci su decenijama japanski uredjaji,mogu da pricam i iz iskustva a kamo li iz poznavanja istorije i tradicije koje ove firme uzivaju. Jos bolje bi to mogao da kaze neko ko se bavi elektronikom pa kad bi redom krenuo od komponenti itd.. Jedno je misljenje tj impresija a drugo su realne cinjnice.
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
urpavo tako, misljenje ti je bas skromno, ja kad nemam neko `normalno` misljenje o datoj temi nista ne pisem...probaj i ti mozda upali...ne znamo svi sve...
Al ne cudi me tvoje misljenje ovo je ipak Srbistan, ASUS ploce, Kingstone memorije, WD diskovi, Samsung monitori itd itd i to se sve prenosi sa kolena na koleno...
panasonic je verovatno najbolji proizvodjac plazma TV-a na svetu...imaju i LED LCD koji izuvaju...Drugar iz osnovne `valja` panasonic, jedno popodne mi je bas lepo objasnio kakvo je stanje na trzistu ovih naprava.
Xendzo sine bio sam pre neki dan u bigbang-u ali nisam ulazio u tu kabinu, ispale mi oci u onom cosku na one Pansonic izdrkotine od ~200 000dinara
:: Moje skromno misljenje je da je panasonic daleko od bilo kakvog reprezenta kvaliteta! Svako poredjenje Panasonic - Sony mi je smesno. :: :: ::
Pogresio si u kucanju zar ne? Hteo si da napises izuvaju? iliti sabijaju iliti mnogo su dobri? ja videla PLAZMU PANASONIC u zivo i slika je ubedljivo bila najlepsa od ostalih modela .
Za mene su Sharp i Philips No.1, barem sto se tice LCD TV-a. Imam jedan Sharp u dnevnoj sobi, i jedan Philips u spavacoj. Sony mi se ne svidja, jer im je odziv na sve LCD-ove 8 ms. Zato im i ne pise u specifikacijama koliki je odziv.
Znaci, Sharp, Philips, Pioneer, Sony... To su firme. Ostalo je barem za klasu ispod.
Panasonic necu da komentarisem, jer nikad nisam imao nijedan njihov uredjaj, a kamo li LCD.
@pvner ma opsteno nasi smo, i kad lupamo i kad pricamo pametno, nova godina ce bre nemoj si dzangrizav, sedi popi pivo.
@eseses ja se sarpa setim kao generalnog sponzora MAN UTD i po jednom starom tranzistoru na kom je moja pokojna baba slusala vesti, Bog da joj dusu prosti.
:: :: Pogresio si u kucanju zar ne? Hteo si da napises izuvaju? iliti sabijaju iliti mnogo su dobri :: ja videla PLAZMU PANASONIC u zivo i slika je ubedljivo bila najlepsa od ostalih modela ::
:: :: Pogresio si u kucanju zar ne? Hteo si da napises izuvaju? iliti sabijaju iliti mnogo su dobri :: ja videla PLAZMU PANASONIC u zivo i slika je ubedljivo bila najlepsa od ostalih modela ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.