Dragi forumasi zelim da vam cestitam danasnju slavu Svetog Nikolu,oni koji slave nek provedu u miru i blagostanju danasnji dan . Takodje zeleo bih da cestitam rodjendan onima koji su rodjeni na danasnji dan,cini mi se da sam to negde zapamtio da je neko nagovestio da mu je danas i rodjendan. Sve najbolje vam zeli SkyFire.
Da,meni je rodjendan,trideseti,jubilarni,proslavio sam ga sa voljenom osobom i prijateljima,hvala na cestitkama:))))
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: Dragi forumasi zelim da vam cestitam danasnju slavu Svetog Nikolu,oni koji slave nek provedu u miru i blagostanju danasnji dan :: Takodje zeleo bih da cestitam rodjendan onima koji su rodjeni na danasnji dan,cini mi se da sam to negde zapamtio da je neko nagovestio da mu je danas i rodjendan :: Sve najbolje vam zeli SkyFire :: ::
Hvala na lepim zeljama eto i ja slavim, zeleo bih svima da provedu u miru zdravlju , onako kako su i zamislili, srecna svima koji slave a vi koji neslavite navratite :)
I malo upozorenje za one kojima dolazi pop: Ako kojim slučajem litija bude ličila na ovako nešto, neupadljivo zadržati `popa` nekim izgovorom dok neko od ukućana ne trkne do stanice. http://www.youtube.com/watch?v=5feclRPOy3c&feature=related
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Lepo što si se setio. Evo čestitke i od mene i da provedemo slavu, ja sam večeras na slavi kod druga, u zdravlju i veselju a Doci naravno srećan rodjendan. Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646990. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.