Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
MTS: LOPOVI BEZOBRAZNI!!!
STRANA 1 OD 2  
Scyter MTS: LOPOVI BEZOBRAZNI!!! 12.10.2010. 11:17 T30058

status: user
broj poruka: 8138
Kapiram da svi vole da kradu, ali ova goveda su toliko alava da je to strašno!

Koristim paket MIX 400 (100 min. i 100 SMS poruka), plaćam ga po ugovoru 260 din. Lopovi mi svaki mesec na tih 260 din dodaju još 30-40 din. na računu. Krađa čista!

Najgore od svega je to što mi skidaju minute i SMS poruke. Redovno proveravam stanje, juče sam imao 93 min. i 84 SMS-a, jutros imam 90 min. i 52 SMS-a, a nisam ništa slao i nikog nisam zvao. Zamislite koji bezobrazluk. Ćutao sam već nekoliko meseci, jer nisam hteo da se cimam, skidali su mi nešto malo, ali u poslednjih 2 meseca nema smisla da pređem preko ovoga, jer su gamad bezobrazna videli da ne reagujem, pa su rešili da me pokradu maximalno moguće. E pa nisam ja pao sa kruške da me neko za**bava.

Juče sam zvao tehničku podršku, lepo im objasnio o čemu se radi, lik mi kaže kao da podnesem zahtev o proveri mog računa, jer šatro sada on ne može da vidi.

Danas idem na im se na**bem mile majke, pa da vidimo šta će da bude.

LOPOVI!!!

eseses
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 12.10.2010. 11:21 #252044

broj poruka: 9121
260 din sa pdv-om ili bez pdv-a. Btw. Ja sam na Vip-u i nema problema :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: ... 12.10.2010. 11:22 #252045

Sa PDV-om Gile.

eseses

:: 260 din sa pdv-om ili bez pdv-a. Btw. Ja sam na Vip-u i nema problema :)
::
:: Pozdrav!
Snoopy- - - 12.10.2010. 11:24 #252047

broj poruka: 6083

Pazi, provera stanja kasni, tako da to nemoj da ti bude merilo? Jel belezis pozive negde il nesto? Ja svaki poziv zapisem u notes cisto da vidim koliko ce da mi zveknu kad ne predjem pretplatu. Evo za prosli mesec mi bar 100din vise stiglo, a preteklo mi 30ak poruka, pozivi su ili knap, ili minut dva preko, ali nikako 100 i nesto dinara. I meni su UVEK i kad mi sve pretekne i min i poruke i to 10 minuta pretekne i kraducnu 30ak dinara.
Da znas da ti se racunaju pozivi sve na minut, nema po sekundu.
Mortificat Re: MTS: LOPOVI BEZOBRAZNI!!! 12.10.2010. 11:28 #252049

broj poruka: 3519
Prvo, da su lopovi, lopovi su i to je aksiom. Kao drugo, to što ti proveravaš ti je za badava, jer oni izbacuju stanje od 2 dana ranjije, tj. u trenutku kad ga proveravaš ti već imaš više na stanju nego što ti oni kazivaju. I pod tri, lopovi su, još jednom da kažem(ja sam imao MTS 3G net i dripci nisu dali da reklamiram neke račune, kao ne možemo sad, pa opet ne možemo sad, dok nisu prošla 3 meseca i onda kao ne postoji mogućnost). 4. Lopovi.

GA-MA785GT-UD3H - X6 1055T - XFX GTX 260 - 4GB DDR3 Geil Ultra Plus - Seagate Barracuda 1TB 32MB - CFT-600-14CS - Chieftec DX-BD-U - Asus VW225N - Altec Lansing ATP3

:: Kapiram da svi vole da kradu, ali ova goveda su toliko alava da je to strašno
:: Koristim paket MIX 400 (100 min. i 100 SMS poruka), plaćam ga po ugovoru 260 din. Lopovi mi svaki mesec na tih 260 din dodaju još 30-40 din. na računu. Krađa čista
:: Najgore od svega je to što mi skidaju minute i SMS poruke. Redovno proveravam stanje, juče sam imao 93 min. i 84 SMS-a, jutros imam 90 min. i 52 SMS-a, a nisam ništa slao i nikog nisam zvao. Zamislite koji bezobrazluk. Ćutao sam već nekoliko meseci, jer nisam hteo da se cimam, skidali su mi nešto malo, ali u poslednjih 2 meseca nema smisla da pređem preko ovoga, jer su gamad bezobrazna videli da ne reagujem, pa su rešili da me pokradu maximalno moguće. E pa nisam ja pao sa kruške da me neko za**bava
:: Juče sam zvao tehničku podršku, lepo im objasnio o čemu se radi, lik mi kaže kao da podnesem zahtev o proveri mog računa, jer šatro sada on ne može da vidi
:: Danas idem na im se na**bem mile majke, pa da vidimo šta će da bude
:: LOPOVI!!!
:: eseses
Scyter Re: - - 12.10.2010. 11:33 #252051

Da, znam to sve. Svakih prvog u mesecu dobijam novi 100 min. razgovora i 100 SMS-a. Tek 10 dana kasnije mi stigne račun za prošli mesec, a do tada mi je stanje uglavnom nedostupno. Ne zapisujem nigde pozive, znam napamet koga sam zvao i kome sam slao poruke u tom periodu. Poslao sam 15 poruka najviše u ovom mesecu, a ne 48.

Prošlog meseca mi je stigao račun od 344 din., jer sam šatro potrošio tih 100 min. i 100 poruka (a nisam), pa sam otišao u minusu. Skinuli su mi tad 50-60 poruka i 20 min. razgovora. Pazi ti to.

eseses

:: Pazi, provera stanja kasni, tako da to nemoj da ti bude merilo? Jel belezis pozive negde il nesto? Ja svaki poziv zapisem u notes cisto da vidim koliko ce da mi zveknu kad ne predjem pretplatu. Evo za prosli mesec mi bar 100din vise stiglo, a preteklo mi 30ak poruka, pozivi su ili knap, ili minut dva preko, ali nikako 100 i nesto dinara. I meni su UVEK i kad mi sve pretekne i min i poruke i to 10 minuta pretekne i kraducnu 30ak dinara
:: Da znas da ti se racunaju pozivi sve na minut, nema po sekundu
sSHarK Re: MTS: LOPOVI BEZOBRAZNI!!! 12.10.2010. 11:34 #252052

broj poruka: 990

https://www.scnetsrbija.com/badboy - registruj se, besplatno, i za pre`platu od 30din/mes., pošto nam je Telekom straTEŠKI partners., neograničeno razgovaraš s`kim god poželiš, SMS je celih 1.5din + imaš 20% jeftiniji ADSL!

- ppl, svi smo potrošači, iskoristimo priliku

Go big or go home...

:: Kapiram da svi vole da kradu, ali ova goveda su toliko alava da je to strašno
:: Koristim paket MIX 400 (100 min. i 100 SMS poruka), plaćam ga po ugovoru 260 din. Lopovi mi svaki mesec na tih 260 din dodaju još 30-40 din. na računu. Krađa čista
:: Najgore od svega je to što mi skidaju minute i SMS poruke. Redovno proveravam stanje, juče sam imao 93 min. i 84 SMS-a, jutros imam 90 min. i 52 SMS-a, a nisam ništa slao i nikog nisam zvao. Zamislite koji bezobrazluk. Ćutao sam već nekoliko meseci, jer nisam hteo da se cimam, skidali su mi nešto malo, ali u poslednjih 2 meseca nema smisla da pređem preko ovoga, jer su gamad bezobrazna videli da ne reagujem, pa su rešili da me pokradu maximalno moguće. E pa nisam ja pao sa kruške da me neko za**bava
:: Juče sam zvao tehničku podršku, lepo im objasnio o čemu se radi, lik mi kaže kao da podnesem zahtev o proveri mog računa, jer šatro sada on ne može da vidi
:: Danas idem na im se na**bem mile majke, pa da vidimo šta će da bude
:: LOPOVI!!!
:: eseses
Snoopy- Re: Re: MTS: LOPOVI BEZOBRAZNI!!! 12.10.2010. 11:40 #252054

Sta pokusavas da na uvalis ovo, a? Naravno da necu da se registrujem na Srdjana Jevtica.

:: https://www.scnetsrbija.com/badboy - registruj se, besplatno, i za pre`platu od 30din/mes., pošto nam je Telekom straTEŠKI partners., neograničeno razgovaraš s`kim god poželiš, SMS je celih 1.5din + imaš 20% jeftiniji ADSL
:: - ppl, svi smo potrošači, iskoristimo priliku
:
Daum Re: Re: MTS: LOPOVI BEZOBRAZNI!!! 12.10.2010. 11:47 #252055

broj poruka: 12794
Pusti sad spamovanje na forumu i skupljanje pretplatnika da bi ti imao jeftiniji net i račun zato što skupljaš pristalice...

Ne pada ti na pamet vidim da mu spomeneš da će imati jeftiniji net tek ako nadje barem 200 ljudi da se preko njegovog linka prijavi na ADSL???

Ostavi te stvari za neki drugi forum majke ti...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: https://www.scnetsrbija.com/badboy - registruj se, besplatno, i za pre`platu od 30din/mes., pošto nam je Telekom straTEŠKI partners., neograničeno razgovaraš s`kim god poželiš, SMS je celih 1.5din + imaš 20% jeftiniji ADSL
:: - ppl, svi smo potrošači, iskoristimo priliku
:: Go big or go home...
:: :: Kapiram da svi vole da kradu, ali ova goveda su toliko alava da je to strašno
:: ::
:: :: Koristim paket MIX 400 (100 min. i 100 SMS poruka), plaćam ga po ugovoru 260 din. Lopovi mi svaki mesec na tih 260 din dodaju još 30-40 din. na računu. Krađa čista
:: :: Najgore od svega je to što mi skidaju minute i SMS poruke. Redovno proveravam stanje, juče sam imao 93 min. i 84 SMS-a, jutros imam 90 min. i 52 SMS-a, a nisam ništa slao i nikog nisam zvao. Zamislite koji bezobrazluk. Ćutao sam već nekoliko meseci, jer nisam hteo da se cimam, skidali su mi nešto malo, ali u poslednjih 2 meseca nema smisla da pređem preko ovoga, jer su gamad bezobrazna videli da ne reagujem, pa su rešili da me pokradu maximalno moguće. E pa nisam ja pao sa kruške da me neko za**bava
:: :: Juče sam zvao tehničku podršku, lepo im objasnio o čemu se radi, lik mi kaže kao da podnesem zahtev o proveri mog računa, jer šatro sada on ne može da vidi
:: :: Danas idem na im se na**bem mile majke, pa da vidimo šta će da bude
:: :: LOPOVI!!!
:: :: eseses
Snoopy- - - 12.10.2010. 11:58 #252057

Pa on ne moze da skupi 200 klika na link, a kamoli da se neko registruje. Dsmra

phoboskv Scyter-u, procitaj i ovde nesto o tome... 12.10.2010. 12:18 #252061

broj poruka: 940
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=24832&forid=8&katid=4

Lopovchine!!!

Tell the Spartans, stranger passing by,
that here obedient to their laws we lie

`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`

sSHarK Re: Re: Re: MTS: LOPOVI BEZOBRAZNI!!! 12.10.2010. 12:22 #252062

broj poruka: 990
lao, qtijaš, divim ja da si ti daaavno registrovan na Slobodana Miloševića al` ae sad, nego svi kukate da vas neko dere, i sve vam nešto skupo i trudite se da prođete što jeftinije i... bolje od ovoga nema u ovoj našoj Srbiji!

- pre nego krenete da pljujete i da VREĐATE idite malo na sajt agencije za privredne registre, pomaže...

- Daum: kad se reg. istog trenutka imaš pravo na 20% popusta na ADSL bez da ikoga drugog reg. - pitaj i kašće ti se!

- admini: ako treba ostavite vaš br. deviznog računa da platim reklamu

Go big or go home...

:: Sta pokusavas da na uvalis ovo, a? Naravno da necu da se registrujem na Srdjana Jevtica.
:: :: https://www.scnetsrbija.com/badboy - registruj se, besplatno, i za pre`platu od 30din/mes., pošto nam je Telekom straTEŠKI partners., neograničeno razgovaraš s`kim god poželiš, SMS je celih 1.5din + imaš 20% jeftiniji ADSL
:: :: - ppl, svi smo potrošači, iskoristimo priliku
:: :
skar oduvek bilo da kradu 12.10.2010. 12:29 #252065

broj poruka: 3992
ja sam presao sa telekoma>telenora na vip,i prezadovoljan sam...jedini operater koji u svakom paketu daje i slobodne MB,naravno mislim na ozbiljnije pakete...
a sad Mts ce vas cimati ovih par meseci samo tako,jer mu se blizi kraj,tender je raspisan,znaju se i dva moguca kupca Dojce T i VIP...
i znaj covece pravice te ludim dok god mogu,jer su u mogucnosti!!!!

Tex Istina je! 12.10.2010. 13:08 #252082

broj poruka: 11
Radi se o velikim pljačkašima. Naime ja sam uzeo u novembru lap top Acer Aspire i internet kao gistro 3 meseca po dinar pa onda kreće plaćanje po 2gb mesečno interneta 2 godine. Završim ja ugovor,krenem da trošim i stigne mi račun oko 14000!
Jbt,zabezeknem se,odem tamo kod `Novosti` u Mts i reko šta je bre ovo a oni meni da sam `prekoračio`. Dobro reko pa pošto je 1 GB a žena tamo kaže (oko) 2500!!!
Tada sam već bio ušao u sledeći mesec i nisam mogao da verujem koja cifra za 1 gb plus nečasno ponašanje Mts-a koje ne obaveštava i ne ukazuje na važne stvari! Dakle niko nije pomenuo cifru niti piše u ugovoru koji sam prostudirao pre potpisa.
Kada sam pomenuo što mi nisu rekli njen odgovor je bio `Ima na našem sajtu`. Znači užas.
Mislili ste da je ovo sve? Pazite dalje.

- U medjuvremenu mi stiže račun na 15 hiljada dinara i kad se tad nisam šlogirao nikad neću u životu!
Odem tamo i kažem jeli bre ljudi-šta je ovo aman bre!?

A, kaže ona prekoračili ste..
Isuse bože reko ajde stvarno malo da se kontrolišem sada,moram da pazim.
Pitam kako sad da znam totalno proveru svega i ona mi kaže preko poruke a i nekog koda pa mi izadje precizno.
Ok rekoh sebi,sada ću žešće da pazim. Promenio sam paket na malo jači da imam ne 2 nego 6 GB uz plaćanje oko 2,500.

Uplatio sam onih prvih oko 14.000 i razmišljao da skupim drugih 15000.

U medjuvremenu udjem u treći mesec,brižljivo pratim trošenje i dodjem do nekih 4,5 gb. Razmišljam da razvučem i lagano trošim dok ne dodje prvi. Bukvalno negde zadnjeg dana u mesecu proverim stanje računa i kaže da sam potrošio oko 5gb i 500mb otprilike.
Ništa,još taj dan sam malo bio na netu i to je sve jer sutradan kreće prvi i nov paket.
Stigne ti meni račun od neverovatnih 6-7 hiljada!!!
Odem tamo i kažem pa šta je sad ovo kad sam sve lepo proveravao a ona mi kaže da nije u realnom vremenu nego da se `obračun` vrši na svakih 3 dana. E jebeš mi mater da sam imao kalaš....
Odem kući iznerviran do jaja i razmišljao šta da radim i ajde sad u medjuvremenu udjem opet u nov mesec,pazim sve-čak dodje račun do 4gb reko ajde baš da vidim šta će da bude i nisam hteo da trošim mnogo i zamislite stigne mi račun oko 6 hiljada.
Zvao sam ih i kažu da mi je potrošnja veća.
Tu sam shvatio da se radi o mega lopovima,izvadio karticu iz modema,drajvere za modem deinstalirao i zakleo se u sve što imam da i po cenu zatvora stoci neću ništa da plaćam niti da koristim usrani mts wi fi modem.

Nakon oko 20 i nešto hiljada dinara spucanih nizašta osećao sam se kao najgora ovca.

Pazite se MTS-a,veeeeeliki lopovi,ozbiljni lopovi. Sećam se da sam još jednom otuišao i da mi se službenica kiselo nasmejala uz licemernu brigu rekavši mi `Trošite previše gospodine` na šta sam joj ja rekao Kradete previše `Gospodjo`.
Snoopy- - - 12.10.2010. 13:26 #252089

A hahaha, AKO si joj rekao xD

gliga79 To je dodatni porez 12.10.2010. 14:42 #252105

broj poruka: 4641
od 10%. Cele godine se to placa, sve do nove godine.
Uvela drzava dodatni namet.
To ti vazi za sve mreze, ne samo za MTS.

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
SerDavor olololol 12.10.2010. 14:55 #252111

broj poruka: 152

Znaci jbs mi sve ja sam procitao naslov kao `MSI - LAPTOPOVI BEZOBRAZNI`

olololol dokle ide moje slepilo XD

Inace te skroz podrzavam u srbiji ne vredi nista fino kada posluju seljaci i cigani. AK47 u ruke i resi to na bezbedan nacin,iskoreni problem. Pozdrav i javi sta si uradio.
gilopile 12.10.2010. 15:05 #252114

broj poruka: 9459
Ne znam za MTS,bar drugari koji ga koriste duze vreme se ne zale.Malo mi cudno da ti kradu poruke,al ko zna,sve je moguce.Od same pojave VIP-a sam njihov korisnik,ranije sam bio Telekomov rob.Od nedavno sam i ja korisnik MTS(mesec dana) i zadovoljan sam,cak sam slucajno prokljuvio da imam i 3000 besplatnih SMS-ova koji vaze do 2030 g.Po meni je ubedljivo najgori Vip,vecito neke kao besplatne minute,poziv za dinar,koji na kraju izadje na isto,poruke u mrezi koje traju 15 min...cak sam dobio i 1000000(milion)poruka koje su trajale 15 dana,kakva nevidjena glupost.
Dobitna kombinacija je dual sim,jer svaki operater ima po neku dobru ponudu,al sve u svojoj mrezi.

Javi sta si uradio povodom toga!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

gogi1 Scyter... 12.10.2010. 15:35 #252127

broj poruka: 2076

...ti si se zeznuo, evo lepo stoji na sajtu da im je MIX 400 = 400 din mesecno + PDV, znaci cak ti i jeftinije naplacuju nego sto treba. Kazi na koju foru je 260 da idem da uzimam odma` :)

http://www.mts.telekom.rs/index.php/MIX.html
gliga79 Pocetkom godine 12.10.2010. 15:36 #252128

broj poruka: 4641
Drzava je, kako bi uvecala budzet uvela dodatne mere.
To se odnosilo na povecanje akciza za gorivo, povecanje racuna za mobilnu telefoniju 10%(koja se odnosi na razgovore i poruke), smanjenje zaposlenih u javnom sektoru kao i u skupstinskoj administracijii i kao zadnja mera ,smanjenje plata.
Naravno prve dve stavke koje rokaju narod po dzepu sprovode se najnormalnije, dok druge dve koje se ticu njihovog dupeta, padaju u vodu.
Eto to je tvoj problem.
Ne brini , do kraja godine se ukida porez na razgovor .)

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
quna ... 12.10.2010. 17:53 #252161

broj poruka: 1637
Mene samo zanima zasto mi je od skoro bez najave i objasnjenja na 066 kartici sms skocio sa 0,66din na 3din... Nemam potpisan ugovor tako da radi kao prepaid tako da i ako su resili da dignu mogli su da posalju obavestenje... ovako samo sam primetio da mi 200din ode za nekoliko dana a ne dve nedelje...

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : corsair tx650 : samsung 931bw

skar auuuu Tex 12.10.2010. 19:32 #252190

broj poruka: 3992
pa tebe ne da su orobili nego su ti kozu zgulili na suvo!!!!

Scyter Re: 12.10.2010. 19:56 #252196

Nećete verovati šta je bilo.

Odem ja danas do njih, objasnim jednom operateru o čemu se radi, a on meni kaže sledeće: ``Žao nam je, tu vam ništa ne možemo pomoći, takav je sistem, ne dešava se samo vama ovo``. Ja mu kažem: ``Znači, kradete`` (u tom fazonu), a on mi je kiselim licem potvrdio.

Samo sam izašao posle toga. Zaprepašćen, bez ikakvog komentara, nisam mogao da verujem šta mi je čovek rekao.

Ako ništa drugo, skidam mu kapu na iskrenošću, a i čovek nije kriv, radi samo svoj posao.

eseses

Scyter Re: Scyter... 12.10.2010. 20:01 #252199

Nisam se zeznuo, bila je neka promocija o ovom paketu, potpišeš ugovor na godinu dana i imaš taj paket od 260 din. Fora je samo da ti je broj telefona ko broj fixnog.

eseses

:: ...ti si se zeznuo, evo lepo stoji na sajtu da im je MIX 400 = 400 din mesecno + PDV, znaci cak ti i jeftinije naplacuju nego sto treba. Kazi na koju foru je 260 da idem da uzimam odma` :
:: http://www.mts.telekom.rs/index.php/MIX.html
vladarko @scyter 12.10.2010. 20:05 #252201

broj poruka: 4228
Ono što ti je rekao shgh je tačno! Ja koristim već godinama njihove pakete, ali se i godinama nerviram zašto nikad ne mogu da znam koliki mi je račun za prethodni mesec. Ono što sam uočio je:

1. Upit stanja kasni sa informacijama par dana. ti možeš nekad da pričaš čitav dan, a on da ne prijavljuje potrošnju! Tj, prijaviće je za par dana!

2. Presek za obračun prave negde oko podneva poslednjeg dana u mesecu. par puta mi se desilo da mi je preostalo minuta poslednjeg dana u mesecu, pa sam se raspričao, a rezultate (račun) te priče video na obračunu za sledeći mesec jer je početak meseca `počeo` 31. posle podne!

Pozdrav!

Vlada
BassivitY tex ,svaka tebi cast kad nisi puko na licu mesta 12.10.2010. 20:12 #252204

broj poruka: 911
ja nema sanse da bi mogao da se iskontrolisem ,jebes mi sve ...covece ,dao si im tolike pare za dzabe ...sad ja sebe zamisljam na tvom mestu ,ma definitivno im ne bi dao ni dinar vise nego sto sam zaista potrosio! Stvarno poludim za takvu neprvdu ,jbg takav sam

Ima lopovcina svuda ,ne samo mts ...i ostala banda pokusava svasta ,a naivni ljudi placaju gluposti i njihove greske. Naravno ,niko nije toliko opsednut da kad god prica telefonom meri vreme pa zapisuje sa strane i to posle pregleda ,ali neka normala mora da postoji ...samo sto je ta normala kod nas malo veca nego sto bi trebala da bude

CARPE DIEM

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs