Ukus mu je do mojejga, kao hebeni muzej iz doba jure. Second and most important :Zamislite koliko je debil poremecen kad ne moze da savata picetinu pored evidentnog bogatsva bez pomoci naqurcu.com-a!
A kad vidim one komentare ispod shvatim zbog cega su nas vekovima pokusavali stamaniti i rekao bih da jos posteno ima pojedinaca(inkinja) za koje bi metak bio premija,posebno alaudirajuci na one drotare sa komentarima ozeni me i kako sam se udala pre vremena majko........
:: Kada bi mi neko to obezbedio, verovatno bi zavrshilo na limundu u kategoriji `aukcije za 10 din` (sve u kompletu) :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: Budi iskren prema sebi, ne moras prema meni : :: :: S1000R :: :: :: Kada bi mi neko to obezbedio, verovatno bi zavrshilo na limundu u kategoriji `aukcije za 10 din` (sve u kompletu) :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: Making life more tolerabl :: :: :: ::
. . . . palite se na svašta. Jasno se vidi da je tipson iz priče `nas i Rusa, trista miliona`... i koliko se sećam, radi se o sprdaljki na račun nekog njihovog novopečenog tajkuna. I to je priča poprilično stara što se vidi i po modi (čarape, kakve god bile današnje seljačine, uglavnom nisu bele kod odela).... i, toliko insisiranje na banji tj. kupatilima, to u Serbistanu uopšte nije IN, eventualno jacuzzi, da ti meša jaja dok kuliraš, ali, sam enterijer i veličina banje-kupatila, bitna je Rusima, gde se sauna poštuje i ceni a ne nama, kod naših seljaka gde je to zagušljivo i znoje se (pa moraju opet da se kupaju do Nove godine). Samo bedan pokušaj ljaganja Serbistana, koji ionako sam sebe dovoljno blamira kroz razne likove, da nam uvozni i fake-ovani uopšte ne trebaju. Mada, kada bi pokušao da uđeš u psihu i ukus tog lika, stvarno bi morao da si uvrnut.... jadni ruja, još da je znao da postoji TV Pink! Eh...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: :: Ko ovo ne vidi dzabe je ziveo :: :: Link:http://www.natabanu.com/smesne-vesti/411-mladozenja-don-milisav.html
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.