a ja se razmisljam kako cu prodati za koji mesec moju gtx260,i dal ce biti kompetentna za 100 evra u bulk pakovanju,a covek ovde sije sa munjama iz proslosti,vraca iz mrtvih karte spremne za novi/stari pentium 4,i vice city sa lepim detaljima na 9600 xt,skoro dzab dzaba...
a pci,to neznam sta je ocigledno za to nismo culi i nemamo kompjutere koji mogu da podrze ne,covek je napisao ne express,samo pci grafika....cena sitnica 100 evra,moze da prikaze sliku na monitoru u rezoluciji 1024x768,i to je otprilike to.
e da imam malo vise zivaca,pa da narokam telefon,zivkajuci ovakve ljude,i caskati o tome kako ih nije sramota da pisu ovako nesto...
znam da je bilo vec ovakvih tema i postova,ali ja sam se bas sito ismejao.Jedino je to i namera ove teme.
Samo se vi zajebavajte,ali ta kartica za jos dve godine ce i dostici tu cenu.Inace,znam iz ne pouzdanih izvora da je doticna potekla od brata mu iz Nemacke.Coveka je verovatno,ruseci berlinsku zidinu,strefio odlomak betona u vugla...a ovoga kretena je lako odradio...naravno,mislim na Lj.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647003. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.