molba adminima (gashenje jednog od moja dva account-a)
STRANA 1 OD 1
bstaletic
molba adminima (gashenje jednog od moja dva account-a)
27.08.2010. 15:01
T28952
status: user broj poruka: 1889
Napravio sam (iz ni meni nejasnih razloga) dva account-a. Na account-u koji ne koristim sam stavio gmail (ovaj e-mail koristim), na account-u koji koristim yahoo mail. Pa me zanima da li biste mogli da ugasite moj stari account da bih mogao na ovom da stavim isti taj google e-mail??
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
To što Miša i Željko ne odgovaraju na, u zadnje vreme, debilne teme kojih je više od 90% ne znači da su odsutni. Budi siguran da će Miša da ti odgovori.
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: Nema ovde admina. Budi srećan ako vidi temu :: :: ::
Slažem se, ali za te debilne teme su i oni krivi jednim delom, jer ih ne sprečavaju i ne brišu. Kad bi postojala disciplina i red, sve bi bilo drugačije.
:: To što Miša i Željko ne odgovaraju na, u zadnje vreme, debilne teme kojih je više od 90% ne znači da su odsutni. Budi siguran da će Miša da ti odgovori :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: Nema ovde admina. Budi srećan ako vidi temu :: :: :: :: :: ::
Znaš ti dobro zašto si otvorio dva accounta, da se hvališ i svađaš sam sa sobom, kad se mi umorimo! I, šta sad mi nindđe da radimo? ... priznaj da je bila fora sa zelenima ili crvenima i da si hteo da se prepucavaš..!!!
Slatko si me nasmejao. Pa na shta ti ja lichim? Ti mislish da sam ja indijanac-shizofrenichar? E pa nisam (u originalu je `jesam`) !
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: Znaš ti dobro zašto si otvorio dva accounta, da se hvališ i svađaš sam sa sobom, kad se mi umorimo :: I, šta sad mi nindđe da radimo :: ... priznaj da je bila fora sa zelenima ili crvenima i da si hteo da se prepucavaš..!! :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
.... Stojković potpisao za Partizan... pa sam malo nervozan zbog tog Pantelije, ali.... jedan je Ljubiša, drugi je Maša....hahaha, ko zna šta li si smišljao i čime si se bavio u potaji anonimnosti duplog nick-a!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.