Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Predlozi, kritike, komentari, ...
Debilizam prevazilazi sve granice!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Debilizam prevazilazi sve granice! 10.08.2010. 02:30 T28642

status: user
broj poruka: 18472
Za sve ove godine mogu da shvatim da forum nema moderatora,da je sloboda govora dozvoljena po svaku cenu,da se ljudi pljuju,svadjaju mrze,vredjaju i sl i ako je to nesto poslednje sto covek treba da cini jedan drugom ali sta je tu je..
Sve to mogu da shvatim i da se pomirim sa tim da je stanje na ovom forumu takvo ali da postoje ljudi koji zbog komponenti mrze jedni druge da toliko zastrane da prosto odlepe psihicki to ne mogu da shvatim..Sta me je nagnulo da postavim temu..
Slucajno odem da proverim mail,inace jako retko gledam mail sa berze i imam da vidim jednu notornu budalastinu koju mi je poslao `kolega` Dautovic pa citiram :

`Ime i prezime pošiljaoca: Nemanja Dautovic
e-Mail pošiljaoca: nesazemunac@yahoo.com

e botu nemoj se nadati da me prijavljujes adminu i molis da me banuju...od toga nemas nista...

Ostaljam te guglu i pcberzi, caruj...trazi sliek nVidie gemblaj malo na 460icu .)

Zajebo si se zestoko...spremam ti iznenadjenje...bices na TV-u(youtube-u) neces moci da se nacudis ko te prodao al sam si kriv.`

Prvo mi je bilo smesno ali kasnije sam shvatio koliko ovo ima duboke psiholoske razmere!

Stvarno ne znam sta je hteo da postigne sa ovim osim da pokaze koliko covek nema mozga kad sebui moze ovako nesto da dozvoli..

Nedavno sam na drugom forumu iz cista mira dobio poruku na p.m. samo zato sto sam u jednoj temi polemisao vezano za nvidiu pa kaze :

`**** te [SAJ]ber Kurajber, ako malo valja se?

meni brisu postove? pa ti botu spominjes druge forume i svi te demantuju i tebe i ovog Zeljka svi vas prcaju

hahahahahahha

Koliki si ti klovn sa 2 razreda srednje skole, kada budem profesor na nekom faxu zvacu te da slusas predavanja besplatno ti si moj drug, moda ti daju diplomu srednje frizerske ako ja garantuje za tebe samo nemoj da im spominjs google i testove najbacemo i ti i ja

hahahahhahaha ubishe te ljudi, koliko volis da lazes i seres to je zlo, a namerno te ****m jer si ******, reci cu samo da sam ti bio u kraju prosle nedelje...necu nista vishe reci bilo bi svasta.

Koliko samo ti lazes i seres, nauci bar da gledas grafikone botu zeleni ne prolaze lazi na benchu`

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Znaci covek i preti zbog toga sto sam nvidia korisnik,hoce da me bije ahahahaha..

`Ajde manje vise da to sagledamo i iz drugog ugla da sam mu ja za nesto kriv,smetam mu,mrzi me ali on to radi mngoim korisnicima i neki od njih su mi to rekli kada sam javno napisao da mi preti na p.m.Iskreno nebi ni znao da se to desava i drugim ljudima!

Pa sad vi recite meni,jel moguce da ovoliko covek zastrani i bude budala,lud i nenormalan?

Admini,ovo prevazilazi sve granice normalnosti koje ljudski mozak moze da prihvati.Ako imate i malo savesti necete brisati ovu temu.Ako ne za ovaj forum stvarno vise nema nade pored ovakvih usera.

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs