Treba da uzmem sutra (nedelja) neke komponente ali je tip iza Panceva a ja iz Beograda. Ja mogu bilo kako da dodjem do Pancevca ili recimo do Borce busom 95 ili 96 pa me zanima kako najlakse odatle? Nacuo sam da ima neki linijski taxi? Ili mi je bolje i jeftinije da idem vozom od Vuka ili Karadjordjevog parka?
Najbolje ti je da dođeš sa 16 ili 95 do pančevačkog mosta, vratiš se malo nazad i tu ti je stanica za bas do pančeva, tu su pored i likovi sa kombijima, moraš doduše da sačekaš da nakupe dovoljno raje za turu, cene su tu negde kao u basu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Vala stvarno smo nepismena nacija. Pančevački most je u PANČEVU preko reke Tamiš, a most koji svi nazivate `pančevački` je BEOGRADSKI most preko Dunava. E, kod tog našeg mosta imaš bus za Pančevo na svakih pola sata, karta košta oko 100din. Jedino ne znam kakav im je red vožnje nedeljom.
Ajde ne zivim u BG-u ali znam da svi u mom okruzenju i ljudi koje znam kazu Pancevacki most, za taj preko Dunava :).
Pozdrav!
:: Vala stvarno smo nepismena nacija. Pančevački most je u PANČEVU preko reke Tamiš, a most koji svi nazivate `pančevački` je BEOGRADSKI most preko Dunava. E, kod tog našeg mosta imaš bus za Pančevo na svakih pola sata, karta košta oko 100din. Jedino ne znam kakav im je red vožnje nedeljom. :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: ::
Apsolutno si u pravu, a onaj pravi pancevac je cudo, na tabli ispred mosta koja obelezava ulazak na teritoriju SO Pancevno pise Pancevo Texas !!! (bar je pisao ranije)
Do kesice...
Tomato Republic Of Serbia !!!
(u je najzad sam dobacio do 4k)
:: Jašta, pančevački most u sred Beograda.. :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: http://en.wikipedia.org/wiki/Pan%C4%8Devo_Bridg :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.