ljudi, ja neznam za Vas, ali evo desava mi se po 5-6x da nadjem neki oglas koji me interesuje, nema broja telefona (znaci samo e-mail kontakt) kontaktiram coveka ali se on nikad ne javi?! Razumem i ja ljude neke mrzi da stavljaju mob zbog cimanja stave mail ali uredno citaju taj mail i odgovore?! Ne znam da li sam ja baksuz ili sta?!
I mene je pre nekog vremena iznervirao lik koji je prodavao kuciste, znaci slao sam mu nekoliko maila a on nije odgovorio, a sto je najveca fora stalno je ponavljao oglas.
nego pokusavaju da obore cenu za nesto sto se vec prodaje da bi ga mogao smarati sa `ima to jeftinije,povoljnije itd`.Mozes da im saljes milion mailova,nema taj sta da proda.Bila je vec tema da se neko zalio za isti slucaj kako mu neko obara cenu za neko kuciste
:: :: :: nego pokusavaju da obore cenu za nesto sto se vec prodaje da bi ga mogao smarati sa `ima to jeftinije,povoljnije itd`.Mozes da im saljes milion mailova,nema taj sta da proda.Bila je vec tema da se neko zalio za isti slucaj kako mu neko obara cenu za neko kucist ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.