Da su pokazali bilo sta od igre,pa i `ajde...Majmuni nikako da shvate da treba da igraju cistije...Stvarno su specijalci. Bas me zanima sta ce Nemci da nam rade...
Ovo je dobar šamar javnosti(prethodni upućen 2006. nije imao efekta) da se konačno shvati da smo mi prosečna fudbalska zemljla i da se od naših manekena ne mogu očekivati Bog zna kakvi rezultati.
Mi u fudbalu sem onog klupskog uspeha Zvezde nikad nista nismo osvojili narocito na svetskom prvenstvu kao reprezentacija.Sada je samo Srbija bez Cg ,ali se ista stvar ponavlja.Ako zanemarimo sudiju ,malo mi je cudno da fudbaleri Gane imaju veci motiv od nas.Da su igrali i borili pa i da izgube nije mi zao.Nesto nedostatak motiva ,nesto neznanje i to je to . Ne smemo da se zalimo na sudiju ,jer da smo prava ekipa postigli mi gol pre tog penala.
Ovo je dobar šamar javnosti(prethodni upućen 2006. nije imao efekta) da se konačno shvati da smo mi prosečna fudbalska zemlja i da se od naših manekena ne mogu očekivati Bog zna kakvi rezultati.
Lepo receno i moram priznati da se apsolutno slazem.
Pored gluposti koje su ovi konji od nasih fudbalera pravili na utakmici takodje sam mogao da primetim da su trcali samo kada su morali sto bukvalno znaci pomocu bica.
Od Nemaca ocekujem da nas samelju a od Australije moze da bude svasta ali bez obzira na ishod te utakmice ovi tzv.nasi fudbaleri se vracaju kuci. Vec sada su jednom nogom krocili u avion za Srbiju.
Ma bice na konferenciji za novinare prica, neodgovarajuca klima, los teren, nov model lopte na koji nisu navikli, itd... Koji im je moj, nema ni I od one njihove igre u kvalifikacijama...
.... i dlake smetaju! Nema bre nista od njih. Samo mi nije jasno kako mogu da jure u evropskim klubovima, a ovde ih mrzi guzicu da pomere. Drugo, oni nemaju elementarnu tehniku, treba im 10 sek. i 10m kvadratnih da prime i umire loptu. Nula na kub!!!
kakva uplasenost nasih zvezda, kakva nemoc i ne znanje sta raditi sa loptom!
Kolarov i Ivanovic kao dva spolja koja vrede vise od 50 mil eura nisu smeli da predu pola!!!
Krasic me je najvise razocarao, video se strah u svima! Cist penal i cist crveni karton, nemci ce nas pregaziti a selektor daje smesne izjave posle poraza na RTS1 !!!
osim da sam ja upotrebio mozak, pa posle prvog poluvremena otišao da gledam finale Kupa u atletici, koje je održano na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici. Tamo sam barem imao šta da vidim. A još kada sam čuo da smo primili gol pred kraj utakmice, shvatio sam da uopšte nisam pogrešio što sam propustio drugo poluvreme.
Ma beži, ja se smorio kad sam video da i drugo poluvreme igraju ko pičkice i otišao da složim pasijans da se razonodim. Ako se pajseri ne trgnu malo visiće na slaviji o sopstvenim jajima, nemam ništa protiv što gube al oću da vidim da trče ko diler cigara s buvljaka kad naiđe patrola.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pre 4 god. koliko se ja secam igrali smo protiv Argentine, prognoze su bile ili ce biti 0-0 ili mi pobedjujemo 1-0. Krenula utakmica u 15-om minutu mi gubili 3-0, na kraju bilo 7-0 koliko se secam za njih :). Ista prica vazi sad mi osvajamo prvenstvo, kad nas ganci (braca romi :)) pobede. A ovo prvenstvo su preterano reklamirali kod nas mi smo ovo ono, a ustvari mi gubimo od Novog Zelanda.
Uopste ne vidim bilo kakav razlog da se ovde bilo sta negativno polemise o nasoj fudbalskoj reprezentaciji. Nema razloga da bilo ko bude nezadovoljan ili sta li vec, kad se zna, vec godinama unazad kakvi smo i sta postizemo na prvenstvima. Generalno ovo je realnost, dobro je sto prolazimo kvalifikacije, ali treba biti realan, ja recimo sam i ocekivao ovakvu igru nasih, tako da nema tu nikakvih preteranih ocekivanja, pa poslednjih 15 god. nismo imali nikakvih razloga za bilo kakva pozitivna ocekivanja na prvenstvima, pa sto bi i sad!?! Jednostavno treba opusteno uzivati u fudbalu, ako ne nase, onda nekih drugih reprezentacija.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.